Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

Apžiūrėjau šiandien savo garstyčias, dauguma pilnos mažų juodų vabaliukų, greičiausiai spragių g.gif net saulėgrąžos, kuri auga šalia garstyčių, žiedas irgi pilnas tų pačių vabalų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 08 12, 19:14)
Apžiūrėjau šiandien savo garstyčias, dauguma pilnos mažų juodų vabaliukų, greičiausiai spragių g.gif net saulėgrąžos, kuri auga šalia garstyčių, žiedas irgi pilnas tų pačių vabalų unsure.gif

Ir pas mane viskas, kas geltonos spalvos (saulėgrąžos, agurkų žiedai ir kt.) pilna mažų juodų vabaliukų. unsure.gif Praeitą savaitgalį žiūriu, net 8 mėn. sūnėnas mano, apvilktas geltona maikute, visas vabaliukais apsėstas. Perrengti teko. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Pelėda": 13 rugpjūčio 2012 - 07:15
QUOTE("Pelėda" @ 2012 08 13, 07:15)
Ir pas mane viskas, kas geltonos spalvos (saulėgrąžos, agurkų žiedai ir kt.)  pilna mažų juodų vabaliukų.  unsure.gif  Praeitą savaitgalį žiūriu, net 8 mėn. sūnėnas mano, apvilktas geltona maikute, visas vabaliukais apsėstas. Perrengti teko.  biggrin.gif

Pas mus taip pat tokiu yra. Isejau kazkada su orandzine maikute, tai kai apipuole tie vabaliukai. Pernai pamenu taip pat buvo. Tik apipuole sunaus zaislus ryskius.
Atsakyti
Pas ką vabaliukai,pas ką varliukai biggrin.gif Baisu darže nesumindyti,nes mini varliukų,tai kaip pas jus vabaliukų biggrin.gif Apšalus vakar buvau.Žengi žingsni,o iš po kojų tuntai šokinėja bigsmile.gif Daržas net juda visas.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2012 08 13, 09:49)
Pas mus taip pat tokiu yra. Isejau kazkada su orandzine maikute, tai kai apipuole tie vabaliukai. Pernai pamenu taip pat buvo. Tik apipuole sunaus zaislus ryskius.

O mes salotinį vežimėlį pernai turėjom doh.gif Be tinklelio leliaus į lauką neveždavom miegot...
Atsakyti

ir pas mane yra... visos garstyčios apgriaužtos... unsure.gif

QUOTE(Alekto @ 2012 08 13, 10:12)
Pas ką vabaliukai,pas ką varliukai biggrin.gif Baisu darže nesumindyti,nes mini varliukų,tai kaip pas jus vabaliukų biggrin.gif Apšalus vakar buvau.Žengi žingsni,o iš po kojų tuntai šokinėja bigsmile.gif Daržas net juda visas.

oi, pas mane tas pats- tokių miniatūriių varliukų pilna... drinks_cheers.gif Bet man jie patinka... bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 08 13, 11:44)
oi, pas mane tas pats- tokių miniatūriių varliukų pilna...  drinks_cheers.gif Bet man jie patinka...  bigsmile.gif  biggrin.gif

Aš prieš juos irgi nieko prieš neturiu biggrin.gif Tik va tenka vaikų kišenes vis apžiūrėt,kad namo neparsineštų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 08 13, 10:12)

Oi, pas mus gyvūnija įvairi: visur pilna skruzdėlių (nežinau, ar gerai,bet nenaikinu aš jų unsure.gif ), varlės, tiksliau gal rupūžes; vakarais ežiukai vaikšto, už pirties žaltys, driežai gyvena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 08 12, 11:45)

Va kokia ataskaita gavosi lotuliukas.gif
Ir fotosesija likusio darzo ir panaudotu gerybiu  smile.gif

Įspūdinga atsakaita bigsmile.gif thumbup.gif
Fotosesija puiki thumbup.gif Gražiai atrodo ir daržas, ir gėrybės konservuotos wub.gif
Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Apžiūrėjau šiandien savo garstyčias, dauguma pilnos mažų juodų vabaliukų, greičiausiai spragių g.gif

spragiai? ką jie blogo daro? Aš nekreipiu dėmesio, nieko blogo neatsitiko. Jų yra ir ant viendienių geltonų, oranžinių, ir ant medetkų.
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2012 08 13, 11:55)
Tik va tenka vaikų kišenes vis apžiūrėt,kad namo neparsineštų lotuliukas.gif

lotuliukas.gif mičiūrinai auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 08 13, 11:55)
Aš prieš juos irgi nieko prieš neturiu biggrin.gif Tik va tenka vaikų kišenes vis apžiūrėt,kad namo neparsineštų lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
tai kad tų vabaliukų šiemėt labai daug kur, mano kardeliai tai viduj praktiškai juoda...bet kai nuskinu, nupurtau ir tiek...

sveikos...uf vis dar vyksta agurkų vakavimai, raugimai, marinavimai, nes daug sueina mums jų...

diasaja dar neprisipildei cukinijų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2012 08 12, 13:13)
*jei gerai supratau, juos reikia sėt nėmus derlių ir paskui nupjaut rudenį?
**tai kada reikia sėt, kad spėtų išaugt ir dar apdirbt spėt?

*jeigu vėlai pasėju, tai nieko nepjaunu, patys sugula biggrin.gif Stengiuosi viską daryti darže taip, kad reikėtų kuo mažiau mano darbo.
**aš sėju tada:
kai turiu laisvą plotą
kai turiu laiko
kai yra nuotaika dirbti darže
na ir aišku, kai turiu sėklų atliekamų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltis* @ 2012 08 13, 12:23)

diasaja dar neprisipildei cukinijų? ax.gif

vakar tik grįžom iš Dzūkijos, tai šiandien agurkų konservavimas, o po to burokėliai su cukinijom. Kitą savaitę, jeigu bus užaugę, galėsiu duoti mirksiukas.gif
Atsakyti