Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew-Patariame ir aptariame

QUOTE(-Gyte- @ 2012 07 18, 15:32)
Man tai nelabai tie gėlėti megztukai aplamai žiūrisi  g.gif  geriau suknė arba topas yra toks dar  smile.gif
Aš ėmiau xs su 84, kiek žinau nedidintas visai jis. 39.99-40 proc. kaina jo. Dar sweet pink atrodo graži spalva, bet gal užteks man kolas blythe neoninės ružavos, kažin susidraugausiu su ja  biggrin.gif

Neon pink wub.gif (turiu 3 chino shortukus)
Ji labai dera su balta thumbup.gif
P.S.
Uaj ne pas mane doh.gif Shocking pink
Nu bet vistiek rozines ir baltos derinukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 18 liepos 2012 - 16:04
QUOTE(VVaiva @ 2012 07 18, 16:33)
Tu apie ta taskuota? Man ji pagavo siandien, bet XS... Vakar XXS siunciau ir nespejo... Jauciu, didokas bus  g.gif

Aha, apie taškuotą... Tai nesuprantu aš tada nieko g.gif Gal per kitą naršyklę reikia man bandyti unsure.gif Nu gali būti didelis XS tau... Kokia buvo kaina jo nuolaidinė?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 07 18, 16:12)
Aha, apie taškuotą... Tai nesuprantu aš tada nieko g.gif Gal per kitą naršyklę reikia man bandyti unsure.gif Nu gali būti didelis XS tau... Kokia buvo kaina jo nuolaidinė?

Vakar buvo xxs,siandien xs smile.gif tikrai kazkas vyksta g.gif detektyvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 07 18, 17:12)

Imeta ji po 49.99$ mirksiukas.gif Su 40% super kaina gaunasi, tik jauciu, skesiu unsure.gif Matavaus XXS, tai idealiai atrode wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 07 18, 17:44)
Imeta ji po 49.99$  mirksiukas.gif Su 40% super kaina gaunasi, tik jauciu, skesiu  unsure.gif Matavaus XXS, tai idealiai atrode  wub.gif

Tai aišku, kad tau tik XXS. Dar lininiai, jaučiu, iš viso tokie skystesni ir didesni. Jei netiks, rašyk, gal man bus geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 07 18, 16:26)

cia tas raudonas, baltas, juodas? kur daug kas nori? (tame tarpe ir as ax.gif) blink.gif koks mini, maniau ten tase g.gif
Atsakyti

gal kas galit pakomentuoti toki jcrew dirza

http://www.jcrew.com...~~~~~/73501.jsp
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 07 18, 17:44)
Imeta ji po 49.99$  mirksiukas.gif Su 40% super kaina gaunasi, tik jauciu, skesiu  unsure.gif Matavaus XXS, tai idealiai atrode  wub.gif

Jis konkreciai didintas, bet kazkodel mergaites temuteje klaidinga info buvo anksciau paskleidusios, kad dydi atitinka blush2.gif
Tai XS apsivilkus jauciausi kaip gerokame maise doh.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti kaip Jcrew perfect fit maikuciu dydziai? Is Factor uzsisakiau S tai noretusi mazesnes, o ir prasitampe ji man kazkiek. Idomu ar ne factory irgi panasiai su dydziais? Tuomet XS turetu tikti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gailiute: 18 liepos 2012 - 23:12
Gailiute, jei gerai pamenu, laukėt Tall 2 dydžio caffe capri in wool? Gal jau gavot?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 07 18, 23:10)
Gailiute, jei gerai pamenu, laukėt Tall 2 dydžio caffe capri in wool? Gal jau gavot?

Dar ne, bet jau saskaita apmoketa ir jos issiustos i Lietuva, tai tureciau uz keliu savaiciu gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 07 18, 20:30)
Jis konkreciai didintas, bet kazkodel mergaites temuteje klaidinga info buvo anksciau paskleidusios, kad dydi atitinka blush2.gif
Tai XS apsivilkus jauciausi kaip gerokame maise doh.gif

Ojei unsure.gif Tai bus didziulis... Nors as aptemptu rubu nesu megeja, gal man ir patiks toks maisiukas tongue.gif
Atsakyti