QUOTE(Davina @ 2012 12 19, 20:06)
o jum nedarytas alergijos tyrimas joks? siaip labai daznas alergiskas dulkiu erkutem, tai pvz pas mane namie patalyne ir ciuziniai tik sintetiniai, vienas kilimas ir tai tik salione, jokiu uzuolaidu ir beabejo grindu valymas kasdieninis, bet maniskiai va vis vien serga

suzinojau kad pas mazaji darzelyje pukine patalyne, tai va vakar jau nuveziau sintetine, o didziajam siandien krauja pridavem sorpo maisto alergenu tyrimui, nes jau tikrai atsibodo man ta nezinia ir istisas kosulys kuris va jau trecia karta siais metais nuo liepos menesio pasibaige plauciu uzdegimu
daug daryta imunoglobulinas virš 100 buvo kai jai buvo tik 7 mėn. tada dariau didele bendra palete jau nepamenu kiek 36 alergenai atrodo mišrūs, nieko nerodė apart braškei 5 balai. klausiau pulmonologės ar reikia kartoti, ji man pasakė neapsimoka, sako ką sužinosite, kad imunoglobulinas 130 ar 90 vistiek blogai turi tokiam amžiuje neviršyti 20

sako tik gydant per kelis metus kinta organizme ir sveiksta, ar tai tiesa nežinau nesusidūrusi
pas mane ir viskas sintetika, tą žinau nuo dičkio laikų, turiu kur galiu skalbti viska 60 laipsnių, užuolaidų nėra, o va kilimas, kad būtų šilčiau yra. bet įtariu reikia mesti, kad ir valau kasdiena, gali būti