Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

as irgi nieko nepajauciau ax.gif tik va po sios proceduros paspartejo gimdymo veikla unsure.gif bet gal ir gerai nes greiciau sutikau savo pilvuko gyventoja mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Procedura nemaloni, bet nepasakyciau, kad skausminga.
Atsakyti
prakerpa ne placenta,o vandenmaisi ax.gif o procedura visai neskausminga.man paciai vandenys nenubego,tai prakirpo gimdykloj,tik jausmas lyg labai karstas vanduo per "ten" nubego-jokio skausmo tongue.gif
Atsakyti
Pats kirpimas nemalonus reikalas, bet neskausmingas ax.gif , vandenukas siltas nubega blink.gif , o va tada prasideda linksmoji dalis, tai saremiai tikrai padazneja ir vis skausmingesni darosi doh.gif
Atsakyti
Is pirmpjo vandenmaisio vandenys nubego patys, o antraji pradure ligonineje.visiskai neskaudejo ir tas irankis nepasirode labai jau baisus. Tik, kai vandenys nubego, truputi geda buvo blush2.gif .Atrode, kad stipriai darau sysiu visiems matant blush2.gif
Atsakyti
Visai neskaudėjo kai nuleido vandenis schmoll.gif Na, bent jau aš tai nieko nejaučiau išskyrus tai, kad šiltas vandenėlis per kojas nubėgo..
Atsakyti
O man vadenys nubėgo bevedant kateterį į šlapimo pūslę ( ruošė cezariui). Akušerė galvojo, kad tikrai apsišlapinau, kol suprato, kad tai vandenys tongue.gif . Neskaudėjo.
Atsakyti
Man irgi visai neskaudejo, tik keista kazkaip, kad bega kazkas tarp koju:) tik po to iskart labai skausmingi saremiai prasidejo doh.gif
Atsakyti
Visai neskaudėjo, nors kaklelis tik per pirštą prasivėręs buvo. Instrumentą pamačiau jau "post factum" (ačiū dievui doh.gif ). Dar ir vandenis parodė - žalsvi tokie buvo, nes vaisius pernešiotas. Sąrėmiai tapo skausmingesni, tik naudos iš to nebuvo. Prasivoliojau dar pora trejetą valandų ant stalo ir išvežė į operacinę cezario daryti, nes gimdos kaklelis nejudėjo iš vietos.
Atsakyti
Neskausminga ši procedūra, tik šiek tiek nemaloni blink.gif
Atsakyti
Neskausminga procedura, tik siek tiek nemaloni
Atsakyti
visai neskausminga,tik šiektiek juokinga,nes atrodo kad darai sisi ir sustot niekaip negali biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti