as irgi nieko nepajauciau
tik va po sios proceduros paspartejo gimdymo veikla
bet gal ir gerai nes greiciau sutikau savo pilvuko gyventoja
Procedura nemaloni, bet nepasakyciau, kad skausminga.
prakerpa ne placenta,o vandenmaisi
o procedura visai neskausminga.man paciai vandenys nenubego,tai prakirpo gimdykloj,tik jausmas lyg labai karstas vanduo per "ten" nubego-jokio skausmo
Pats kirpimas nemalonus reikalas, bet neskausmingas
, vandenukas siltas nubega
, o va tada prasideda linksmoji dalis, tai saremiai tikrai padazneja ir vis skausmingesni darosi
Is pirmpjo vandenmaisio vandenys nubego patys, o antraji pradure ligonineje.visiskai neskaudejo ir tas irankis nepasirode labai jau baisus. Tik, kai vandenys nubego, truputi geda buvo
.Atrode, kad stipriai darau sysiu visiems matant
Visai neskaudėjo kai nuleido vandenis
Na, bent jau aš tai nieko nejaučiau išskyrus tai, kad šiltas vandenėlis per kojas nubėgo..
O man vadenys nubėgo bevedant kateterį į šlapimo pūslę ( ruošė cezariui). Akušerė galvojo, kad tikrai apsišlapinau, kol suprato, kad tai vandenys
. Neskaudėjo.
Man irgi visai neskaudejo, tik keista kazkaip, kad bega kazkas tarp koju:) tik po to iskart labai skausmingi saremiai prasidejo
Visai neskaudėjo, nors kaklelis tik per pirštą prasivėręs buvo. Instrumentą pamačiau jau "post factum" (ačiū dievui
). Dar ir vandenis parodė - žalsvi tokie buvo, nes vaisius pernešiotas. Sąrėmiai tapo skausmingesni, tik naudos iš to nebuvo. Prasivoliojau dar pora trejetą valandų ant stalo ir išvežė į operacinę cezario daryti, nes gimdos kaklelis nejudėjo iš vietos.
Neskausminga ši procedūra, tik šiek tiek nemaloni
Neskausminga procedura, tik siek tiek nemaloni
visai neskausminga,tik šiektiek juokinga,nes atrodo kad darai sisi ir sustot niekaip negali