Aš tai ilgai nesupratau, kad ten vandenys
. Iš vakaro, dar persodinau pomidorus, nes auginau daigus ant palangės ir pajutau, kad laša. Nu va, pagalvojau, šlapimo nelaikau
, ką dabar daryti. Įsidėjau paketą ir nuėjau miegoti. Ryte atsikėliau, jau daugiau bėga, tai paskambinau į greitąją pasitikslinti, nes buvo tik 37 sav. Ten sako, greičiau į ligoninę. O ligoninėje, tai jau nubėgo, net negalvojau, kad tiek gali būti
.
ir man su abiem gymdimai daktarai kirpo
O pas mane kazkaip mazai tu vandenu buvo, as buvau skaicius ir isivaizdavau, kad ten kaip fontanas duoda, o nubego labai nedaug, ir ligoninej negalejo suprast kur dingo tie mano vandenys.
As galvojau kad sisiuko nenulaikau
bet pasirodo po biskuti bego vandenys,gimdykloj iki galo prakirpo ir taip su abejais vaikais
As tai lovoj gulejau, sprendziau sau ramiai kryziazodzius, tik kazko uzsimaniau ir atsikeliau, tai kaip sueme nugara skaumas ir pasipyle vandenys, iskart visos kelnes slapios buvo
Pas man daug vandenu buvo, tai fontanu tekejo
QUOTE(svikte @ 2008 08 13, 14:02)
As tai lovoj gulejau, sprendziau sau ramiai kryziazodzius, tik kazko uzsimaniau ir atsikeliau, tai kaip sueme nugara skaumas ir pasipyle vandenys, iskart visos kelnes slapios buvo
Pas man daug vandenu buvo, tai fontanu tekejo 
as bijau kad supanikuosiu, jei jie man nubegs
QUOTE(Mamyte
@ 2008 08 13, 22:33)
jei ir nenubėgs vistiek supanikuosi , ta akimirka kai suprasi kad viskas prasideda bet čia trumpam
QUOTE(Lera @ 2008 08 14, 15:04)
jei ir nenubėgs vistiek supanikuosi , ta akimirka kai suprasi kad viskas prasideda bet čia trumpam 
na tikiuosi tavo tiesa, kad tik trumpam...
Atsikeliau ryte i WC ir nutekejo per kojas.Iskart supratau kad tai vandenis.Syrdis buvo nezynia kur is siaubo kad jau prasides gymdymas.Bet iki galo vandenis nuleido gimdykloj.