Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

QUOTE(Rasuolyte22 @ 2011 01 07, 10:47)
o jei jum nubega vandenys nakty lovoje, man idomu, kaip paskui ciuzinys?? ar vandenys jy sugadina ar tiesiog isdziusta ir viskas vel normaliai, ar tenka pirkti nauja??? g.gif

Man nubego ryte 5.30 lovoje. Bet buvo svarus, bekvapiai. Tai tiesiog greit isdziuvo (gimdziau liepos men, kai silumele buvo virs 30 laipsniu). Nieko tam ciuziniui nenutiko irnesakyk.gif
Atsakyti
abu kartus nuleisti dirbtinai.
Atsakyti
2 val nakties prasidejo reguliarus saremiai, nuvariau i dusa ir sakau dar pasidazysiu, o tik ziuriu zali vandenys nubego. Vyrui sakau renkis varom greiciau. Taip ir isvaziavau nepasidazius smile.gif
Atsakyti
man tai juokingai gavosi, ryte palindau po dušu apsirengiau kol grįžau į antrą aukštą buvau apsisisiojus blush2.gif nu irgi pagalvojau kad nelaimė įvyko lotuliukas.gif tai persirengiau ir vel tas pats blush2.gif tada jau nebejuokinga pasidarė ir išvykau į ligoninę smile.gif
Atsakyti
Man dirbtinai nuleido smile.gif
Atsakyti
ir man dirbtinai nuleido ax.gif
Atsakyti
abu kartus vandenis nuleido ligoninėje ax.gif
Atsakyti
su pirma dukryte nuleido ligoninej, o su antra prekybos centre blink.gif , is pradziu nesupratau kas dedas, nuejau i wc tupiu, tupiu o man vis bega. Gerai kad turejau paketuka. Isidejau nubegau dar i parduotuve nusipirkau vandens, sokolada, chalvos, gryzau namo pasiemiau tase su daiktais ir isvaziavau gimdyt biggrin.gif
Atsakyti
Privalau šitam skyriui atiduot duoklę, nes vidurnakty tekančiais vandenim čia sėdėjau ir skaičiau blush2.gif

O nubėgo man lygiai 12 val. nakties, kaip kokiai pelenei. Tik nesupratau, kad čia vandenys, nes eilinį kartą kėliausi į wc. Truoutį nustebau, kad reikaliukas užtruko ilgiau, nei stengiausi. dalis tiesog išbėgo. g.gif Nesupratau ir nuėjau miegot. bet neužmigau, nes pradėjo maust nugarą. Skaičiavau sarėmius, jokio reguliarumo. Išėjau iš miegamojo įs vetainę, įsijungiau SM ir pradėjau skaičiuot bei šitam forume skaitinėtis. Kol skaitinėjausi, sėdėjau ant palutės, o ant jos vis lašėjo toks glitus skystis su kraujo lašiuku vienu kitu. Galvoju, kamštis, o tai dar nereiškia, kad gimdau. Paruošiamųjų sarėmių taip ir nebuvo. Po poros valandų dašilo, kad visgi gal gimdau, o tas skystis lašantis - ne kamštis, o vandenys. Kol davažiavau iki gimdymo namų, didelis TENA įklotas permirko. Pro duris įžengiau šlapia iki "gurnelių" tongue.gif Bet jau buvo giliai dzin.
Atsakyti
abu kartus ligoninėj "patvarkė" biggrin.gif
Atsakyti
Lovoje bemiegant paryciais ax.gif
Atsakyti
Gimdykloje. Nes atsiguliau o patologini su pernesiojimu. Poto i gimdykla iskele ir nakti nubego, beklausant kaip kitos gimdo bigsmile.gif
Atsakyti