QUOTE(Clarissa @ 2013 09 03, 17:03)
Sveikos,
vakar (nestumui 5 savaites) prasidejo ryskus, skystas kraujavimas. iskart pasirodziau ginei, tai aisku gelbeti nelabai yra ka, dar uzsilaikes gemalas, bet daug ten kraujo. taigi pasiule savaite palaukti savaimio persileidimo. o jei nebus, tuomet pirmadieni abrazija.
laukimas zudo. sakykite per kiek laiko cia sulaukti to savaimio persileidimo? ar nera kazkokios taisykles?
QUOTE(Glamour @ 2013 09 03, 18:44)
Clarissa, užjaučiu tave. Pati prieš mėnesiuką persileidau. Man nuo kraujo pasirodymo maždaug po paros persileidimas savaiminis prasidėjo. Bet visoms skirtingai būna. Užjaučiu, linkiu, kad kuo greičiau tas košmaras baigtųsi.
Na o pas mane tiek ivyko per si laika, kad papasakosiu....
per savaite laukimo kraujavau dar ne karta. bet ne tiek daug kiek reiketu. nuejau as gi po savaites pas gyne, su liudesiu kad neissivale savaime, o ji ziuri echo ir suprantu kad kazkas ne taip... sako sirdele plaka

bet ten aplink kraujo marios, gemaliukas atiskyres 2/3 tai nezinau kaip mes ten sprendem, deliojom rizikas ir taip gavosi kad gavau siuntima abrazijai. Zodziu mano nuotaikos per savaites keitesi n kartu: suzinai kad nescia, suzinai kad praradai zirniuka, o tada suzinai kad visgi sirdis plaka bet reikia abrazijos

tai grizau namo, kita diena prisistaciau gydytojai del abrazijos... o ji man sako, o gal palaukiam dar savaite

sutikau... taigi nuo 5 savaites as neislendu is iklotu, vis bijau nuteketi... o sian man jau 11 sav
Pasirodo: jau kai sitas leliukas paaugo, isryskejo kad turejau dvynukus

ir pabego vienas, o kitas isliko! hematoma traukiasi, vaikas vystosi, tfu tfu kolkas laikau kumscius. Bet kiekviena diena gyvenu su kazkokia baime, jei jauciu bent koki slapuma man akyse iskart kraujas

jei tik kur ne taip suskausta- iskart akyse kraujas

zodziu jei viskas bus ok, gyvensiu strese iki pat galo...
vat tokia mano istorija, ziuresim kaip baigsis ...