Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

QUOTE(VaidaSa @ 2013 10 14, 22:47)
Cia kazkoks kresejimo ar/ir antikuniu tyrimas. Nelabai zinau. Siandien jo atsakymai visi normose. Reik tiketis kad vystysis sis nestumas... bet turbut ramybes jau nebus.

Man irgi su kraujo krešėjimu problemos. Vakar suėjo jau 16-ka savaičių ir nebuvo dienos, kad nesibaiminčiau... Bet reikia tikėti, kad viskas bus gerai, nes kitaip neįsivaizduoju.. Tikėk ir Tu 4u.gif Viskas bus gerai!
Atsakyti
QUOTE(LaRosa @ 2013 10 14, 14:47)
kad ir kaip būtų liūdna, bet priimsim  4u.gif kada įvyko nelaimė?  4u.gif

praėjusį antradienį sužinojau, kad jau maždaug savaitė kaip nebesivysto. O buvo jau vienuolikta savaitė prasidėjus verysad.gif Laukėm gal natūraliai prasidės kokia nors veikla, bet nieko, todėl penktadienį darė A.

QUOTE(Markata @ 2013 10 09, 14:00)
uzjauciu zinau, ka tai reiskia, karsta vonia gali paskatinti, bet tai nera rodiklis, kad tau tai suveiks verysad.gif

man ginė sakė, kad jokiais būdais nesikaitint karštoj vonioj, taip tik daugiau bėdos prisidaryt galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intes: 15 spalio 2013 - 08:29
QUOTE(Clarissa @ 2013 09 03, 17:03)
Sveikos,
vakar (nestumui 5 savaites) prasidejo ryskus, skystas kraujavimas. iskart pasirodziau ginei, tai aisku gelbeti nelabai yra ka, dar uzsilaikes gemalas, bet daug ten kraujo. taigi pasiule savaite palaukti savaimio persileidimo. o jei nebus, tuomet pirmadieni abrazija.
laukimas zudo. sakykite per kiek laiko cia sulaukti to savaimio persileidimo? ar nera kazkokios taisykles?

QUOTE(Glamour @ 2013 09 03, 18:44)
Clarissa, užjaučiu tave. Pati prieš mėnesiuką persileidau. Man nuo kraujo pasirodymo maždaug po paros persileidimas savaiminis prasidėjo. Bet visoms skirtingai būna. Užjaučiu, linkiu, kad kuo greičiau tas košmaras baigtųsi.

Na o pas mane tiek ivyko per si laika, kad papasakosiu....
per savaite laukimo kraujavau dar ne karta. bet ne tiek daug kiek reiketu. nuejau as gi po savaites pas gyne, su liudesiu kad neissivale savaime, o ji ziuri echo ir suprantu kad kazkas ne taip... sako sirdele plaka blink.gif bet ten aplink kraujo marios, gemaliukas atiskyres 2/3 tai nezinau kaip mes ten sprendem, deliojom rizikas ir taip gavosi kad gavau siuntima abrazijai. Zodziu mano nuotaikos per savaites keitesi n kartu: suzinai kad nescia, suzinai kad praradai zirniuka, o tada suzinai kad visgi sirdis plaka bet reikia abrazijos doh.gif tai grizau namo, kita diena prisistaciau gydytojai del abrazijos... o ji man sako, o gal palaukiam dar savaite bigsmile.gif sutikau... taigi nuo 5 savaites as neislendu is iklotu, vis bijau nuteketi... o sian man jau 11 sav bigsmile.gif
Pasirodo: jau kai sitas leliukas paaugo, isryskejo kad turejau dvynukus ohmy.gif ir pabego vienas, o kitas isliko! hematoma traukiasi, vaikas vystosi, tfu tfu kolkas laikau kumscius. Bet kiekviena diena gyvenu su kazkokia baime, jei jauciu bent koki slapuma man akyse iskart kraujas doh.gif jei tik kur ne taip suskausta- iskart akyse kraujas unsure.gif zodziu jei viskas bus ok, gyvensiu strese iki pat galo...

vat tokia mano istorija, ziuresim kaip baigsis ...
Atsakyti
QUOTE(Clarissa @ 2013 10 15, 19:49)
Na o pas mane tiek ivyko per si laika, kad papasakosiu....
per savaite laukimo kraujavau dar ne karta. bet ne tiek daug kiek reiketu. nuejau as gi po savaites pas gyne, su liudesiu kad neissivale savaime, o ji ziuri echo ir suprantu kad kazkas ne taip... sako sirdele plaka  blink.gif  bet ten aplink kraujo marios, gemaliukas atiskyres 2/3 tai nezinau kaip mes ten sprendem, deliojom rizikas ir taip gavosi kad gavau siuntima abrazijai. Zodziu mano nuotaikos per savaites keitesi n kartu: suzinai kad nescia, suzinai kad praradai zirniuka, o tada suzinai kad visgi sirdis plaka bet reikia abrazijos  doh.gif  tai grizau namo, kita diena prisistaciau gydytojai del abrazijos... o ji man sako, o gal palaukiam dar savaite  bigsmile.gif sutikau... taigi nuo 5 savaites as neislendu is iklotu, vis bijau nuteketi... o sian man jau 11 sav  bigsmile.gif
Pasirodo: jau kai sitas leliukas paaugo, isryskejo kad turejau dvynukus ohmy.gif ir pabego vienas, o kitas isliko! hematoma traukiasi, vaikas vystosi, tfu tfu kolkas laikau kumscius. Bet kiekviena diena gyvenu su kazkokia baime, jei jauciu bent koki slapuma man akyse iskart kraujas  doh.gif jei tik kur ne taip suskausta- iskart akyse kraujas  unsure.gif  zodziu jei viskas bus ok, gyvensiu strese iki pat galo...

vat tokia mano istorija, ziuresim kaip baigsis ...

Jeeeeeetu!!!!!!! wub.gif Linkiu visu pasaulio stebuklu, kad tik tas zirniukas sustipretu ir nebepabegtu jau!
Atsakyti
clarissa linkiu kad sitas nepabegtu smile.gif bet va pasirodo kaip gyvenime buna bigsmile.gif
o as merginos visko gali but kad vartotadama KT pastojau bet kol penktadieni gine nepatvirtins tol netikesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 10 16, 12:49)
clarissa linkiu kad sitas nepabegtu smile.gif bet va pasirodo kaip gyvenime buna bigsmile.gif
o as merginos visko gali but kad vartotadama KT pastojau bet kol penktadieni gine nepatvirtins tol netikesiu doh.gif

Linkiu, kad tikejimas virstu realybe! Ir stipria realybe! 4u.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi prie jusu.. vakar mums turejo buti 11aav ir 2dienos, bet pasake vaikelis nebesivysto jau dvi savaites ir yra 9sav laiko. Praradau trecia savo vaikeli.. persiledimas-abrazija.. dabar laukiaus dvynuku ir vienas nesivyste.. dabar ir kitas baige vystytis. Laukia abrazija ir vel.. po kiek laiko leido gine susilaukti kito vaikucio? o gal geriau padaryti ilggsne pertrauka g.gif
Atsakyti
Kazkada buvau sios temutes pastovi skaitytoja...O dabar noriu inesti optimizmo jums mergytes 4u.gif Taigi, trumpai.....
per 4 planavimo metus 3 persileidimai....visi imanomi tyrimai LT , rezultatas nero prie ko prikibti...bet as ranku nenuleidziu... schmoll.gif ieskau info...randu gyd. Karpenko...tai mano paskutinis bandymas....ir ka manot....siai dienai turiu sveika 1,10 men berniuka wub.gif
NEPRARASKIT VILTIES ir nenuleiskit ranku !!!!
Atsakyti
QUOTE(Vik Tori Ja @ 2013 10 16, 18:41)
sveikos, jungiuosi prie jusu.. vakar mums turejo buti 11aav ir 2dienos, bet pasake vaikelis nebesivysto jau dvi savaites ir yra 9sav laiko. Praradau trecia savo vaikeli.. persiledimas-abrazija..

Sveikos visos, as taip pat jungiuosiu prie jusu, man kaip ir Vik Tori Jai si karta jau trecias is eiles nesivystantis nestumas, si karta pavyko iki 9 savaiciu ir 1 dienos isnesiot ir se tau... vel blogos zinios verysad.gif skaudu ir pikta, kad taip vyksta su manim, o visi tyrimai nieko blogo nerodo, beveik nebeliko jau ka dar galima butu atlikt, kur ieskot priezasciu. manes taip pat pirmadieni laukia abrazija verysad.gif bet tikiu, kad bandysiu tol kol kas nors pavyks, tikiu, kad nenuleisiu taip paprastai ranku ir gal ir mane aplankys kada sveikas kudikelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2013 10 18, 10:15)
Kazkada buvau sios temutes pastovi skaitytoja...O dabar noriu inesti optimizmo jums mergytes  4u.gif Taigi, trumpai.....
per 4 planavimo metus 3 persileidimai....visi imanomi tyrimai LT , rezultatas nero prie ko prikibti...bet as ranku nenuleidziu... schmoll.gif ieskau info...randu gyd. Karpenko...tai mano paskutinis bandymas....ir ka manot....siai dienai turiu sveika 1,10 men berniuka  wub.gif
NEPRARASKIT VILTIES ir nenuleiskit ranku !!!!

Labai dziaugiuosi uz tave! wub.gif 4u.gif Sveikinu 4u.gif
O ka g. Karpenko padare/paskyre koki gydyma, kad viskas sekmingai pavyko?
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 10 18, 10:58)
Labai dziaugiuosi uz tave! wub.gif  4u.gif Sveikinu 4u.gif
O ka g. Karpenko padare/paskyre koki gydyma, kad viskas sekmingai pavyko?

Aciukas 4u.gif

Taip, leidaus vaistukus....nes vienintele galimybe buvo tiket, kad organizmas atmeta vaikiuka kaip svetimkuni...ir pavyko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2013 10 18, 12:10)
Aciukas  4u.gif

Taip, leidaus vaistukus....nes vienintele galimybe buvo tiket, kad organizmas atmeta vaikiuka kaip svetimkuni...ir pavyko  wub.gif

O kokius vaistus reikejo leistis ir kiek laiko? Kokia buvo diagnoze, kad tokie vaistai ir gydymas paskirtas? 4u.gif
Atsakyti