Kadangi jau atvažiavom tokį kelią, reikia pamatyti ir kitus vulkanus. Pas pardavėją paklausiu kur juos rasti,bet jis pasiunčia į restoraną,ten geriau moka anglų kalbą. Na klausiu ten ir mums liepia pargrįžti iki kryžkelės ir sukti kitu keliu nei nusukome. Taip ir darome ,bandau atpažinti aprašomas vietoves... žvyrkelis, išdžiūvusios kalvos, naftos gręžiniai.

Lyg ir viską matome,netgi mažų vulkanėlių pakeliui, gal čia ir bus

važinėjam pirmyn atgal,nieko daugiau nerandam

ai, turbūt vėl nelemta pamatyti,apsisukame ir važiuojame savais keliais. Važiuojant tuo pačiu keliu, beveik ten kur vaikas duobę prižiūrėjo, pamatome ženklą

ir ne akli dieną nemato

dievaž. Ženklas pastatytas tikrai nemažas,su visom kelio nuorodom, o to kur ieškojom net ant kalno didelėm raidėm parašyta

Nagi važiuojam tuo keliu kur nurodyta, pravažiuojam ir sodybą. Dabar aprašymas tikrai tiksliai tinka ką ir matome. Daug gręžinių dirbančių ir nebe, kalnai kalneliai. Lyg ir randam pasukimą,bet jis toks status,kad pagalvojam nelaužysim mašinos. Grįžtam į tą sodybėlę. Iš karto prisistato vyriškis, pradeda ten siūlyti visokias paslaugas, kempingus, kambarius, tualetą. Paklausia iš kur esam? Iš Lietuvos. OOO sako,aš kažkada mokykloj rusų kalbos mokinausi

nesupratau šito bairio

Visko atsisakom ir už aikštelę sumokam 2 lėjas.

eiti reikėjo tikrai nemažai. Vis tekdavo sustoti,atsikvėpti

o štai ir vulkanai

šie tikrai jau kitokie, didesni,platesni,nemokami

Papildyta:čia geras

kaip tikras bjaurus žmogus pasijuokiau kaip taip netikšiškai galima pasielgti

o be to gi nuodinga ir šiaip fui

burbuliai

keistas jausmas tokioj aplinkoj,kai viskas pupsi,burbuliuoja,kaip tikram pragare
o šita nuotrauka....

patvirtina teiginį: lazda turi du galus

tik nesijuokit ką?

aš mintyse jau ir tą moterį puikiai supratau,kaip tai netyčia gali įvykti

užlipau atrodo ant normalios žemės ir tiesiog įsmigau

B aišku tą patį pakartojo ką aš apie tą moterį

fui

taip man ir reikia

gerai,kad bent į šitą neįkritau
Papildyta:čia šiek tiek dydžio suvokimui

čia irgi žmonės linksminasi

o žinot kaip? du vyrai paima merginas už rankų ir kiša į tą duobę

atseit kad pasipurvintų ir neprasmegtų

ale durni kokie. Akivaizdu,kad tai pirmi vulkanai jiems, kai dar nežino,kad negalima taip daryti

nors kita vertus ir man kojos nenukrito,bet vistiek fui šlubuoti su tokia koja

Papildyta:labai labai man patiko taip išraižyta žemelė

o ir tie raižiniai sakyčiau giloki, nepaimsi ir nepereisi paprastai. Kai kur grįžti reikia ir ieškoti kur siauriau,kad peršokti, ar kažkaip perlipti.

na ir mano levandėlės, jau sukultos ir dabar skaniai kvėpina mano spintą

Vulkanai mums patiko,kažkas nematyto,kažkas naujo

labai paįvairina tokie gamtos stebuklai kelionę, tikrai vertėjo pamatyti
Beje dėl aikštelės antruose vulkanuose, reikėjo geriau sukti į tą statų kalną, nes ten užvažiuoji visai prie pat vulkanų, nereikia mokėti 2 pinigų o ir eiti tiek daug nereikia. Buvo keletas mašinų taip ir privažiavę. Nors mano atveju labai pravertė ir wc ir daug daug vandens