Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(saule19 @ 2013 02 18, 14:23)
Na stai po apsilankymo pas Svetlana... tikiuosi uzvedus bus ant tinkamo kelio keisti gyvenima is esmes smile.gif siaip patiko viskas..ka kalbejo, bet kartais sudvejojau ar gera psichologe ar gudriai moka pateikt klausimus ir gauti atsakymus.. nes keliose vietose kai atrodo elementarius dalykus turetu matyti..kazkaip nemate..
Bet siaip likau patenkinta 4u.gif

gal telefona galite jos parasyti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kur pradingo būrėja Pas Liudmilą (Kęstučio g.) būdavo, jau kuris ilgas nėra ir nurodytu tel niekas nekelia.....
Atsakyti
Vis mąstau, kad verta nueit pas kokią būrėją..toooks juodas periodas mano gyvenime..draugai net apie nužiūrėjimą, užkeikimą prakalbo..Gal žinot ar kuri iš Jūsų apsilankytų burėjų su tais dalykais dirba..?! net nežinau į kurią kreiptis..
Kažkada buvau pas Janiną iš Juozapavičiaus, bet schmoll.gif
Tada netikėtai, priverstom aplinkybėm ieškotis skubios pagalbos, kreipiaus į Gerdą..Padarė įspūdį, patiko..
Atsakyti
Sveikos merginos, buvau pas bioenergetika Sabuti. Jis daugiau ligas gydo. Turiu ostechondroze kaklo, ziauriai rakindavo, nei indu susiplaut galedavau, nei maisto gamint, paskui turedavau ilsetis puse valandos, kasdien geriau vaistus nuo skausmo verysad.gif
Pasiemiau 10 seansu. Padejo labai, ir kaklo neberakina, ir vaistu nuo skausmo nebereikia. thumbup.gif Tiesa, kai predejau pas ji lankytis tai dar sloga turejau, tesesi jau kelis men, tai po pirmo seanso praejo! thumbup.gif Na dar galvos skausmai labai daznai kankindavo ir galva siek tiek svaigdavo. Ir nuo sito isgelbejo! Labai rekomenduoju. thumbup.gif
Labai daug zmoniu su stuburo isvarzom pas ji lankosi. Sako kad tikrai padeda. thumbup.gif
Atsakyti
Parasykit kaip ir kur rasti ta Sabuty? Kokia seanso kaina?
Atsakyti
QUOTE(Tairune @ 2013 03 07, 12:02)
Parasykit kaip ir kur rasti ta Sabuty? Kokia seanso kaina?

Sabučio mob 8 687 24545, jis kiek žinau Kaune..pirmas seansas būdavo 50 Lt, kiti pigiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 07 kovo 2013 - 13:52
Sveikos, esu kelis kart buvus pas viena bureja prie sauletekio, nu blin kaip pataiko... Nuvedziau gal 10 draugiu pas ja, visos apsale buvo.... Man geriausia buvo kai ejau del draugo, o nuejus ji man zodis zodin pasake ka jis kalba... Nu tikrai super... BET... pastebejau kad teisybe sako tik pirma karta, nes veliau jau pievas sneka (buvau pas ja gal 4 kartus) ir tikrai visos drauges pastebejo kad pas ja geriau eit tik viena kart, tada pataiko 90% o veliau tik kokia 40%.... po vieno burimo drauge isejo apsipylus asarom, nes tikrai papasakojo daug ameniniu dalyku kuriu niekas nezino... jos nr jei kam reik 867698009 tik mergaites kai skambinsit, geriau sakykit kad kokia drauge rekomendavo, nes gali nepriimt smile.gif matyt moteryte bijo kokiu mokesciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19 @ 2013 02 18, 15:23)
Na stai po apsilankymo pas Svetlana...

o kokia kaina dabar pas Svetlaną? prieš kelis metus buvau, patiko, kad ji ne tik buria, bet ir numerologijos pagalba daug ką išskaičiuoja. įdomių dalykų pasakė pagal tai, o pagal kortas tai į tolimesnę ateitį sakė, tai dar kol kas neišsipildė. bet šiaip verta nueiti, jei jau labai traukia mirksiukas.gif
Atsakyti
As pas Svetlana buvus pries kelis metus, tai dar buvo 30lt. na bet tik pagal gimimo datas ir pasake tiesa.... O kas turejo pagal kortas, tai iki siol neissipilde.... Nors sake metu begyj issispres. Hmm gal cia tik man...
Atsakyti
Gal kokią chiromantę Kaune žinot?!
Atsakyti
Svetlana dabar ima 40 lt. Man ji nerealiai daug dalyku pasako. Pvz. Po keliu dienu avarijos , nuejus pas ja , Svetlana iskart pasake: "Tai ka , avarija tavo masina patyre". Ir pasiule parduoti masina, nes ji traukia avarijas. Ir siaip daug dalyku pataria jei esi dvejonese. Tikrai patariu
Atsakyti
QUOTE(Tairune @ 2013 03 08, 09:30)
As pas Svetlana buvus pries kelis metus, tai dar buvo 30lt. na bet tik pagal gimimo datas ir pasake tiesa.... O kas turejo pagal kortas, tai iki siol neissipilde.... Nors sake metu begyj issispres. Hmm gal cia tik man...

Ne tik jum. Aš irgi buvau prieš kelis metus. Nei pagal datą pataikė, nei pagal kortas nieko nesipildė, kai kas kaip tik priešingai.
Atsakyti