Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(prinsese @ 2013 04 17, 22:41)
Man pildosi 99%. Mano pazystamos irgi nustebusios Svetlanos izvalga ir pranasais. Kolkas viskas pildosi. smile.gif

mergaites,pasimeciau doh.gif pas svetlana siuo 8 604 59917 numeriuku registruotis? smile.gif o kaip eilutes,dideles? as jau kai uzsinoriu eit,man reik cia ir dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 04 18, 12:56)
mergaites,pasimeciau  doh.gif  pas svetlana siuo 8 604 59917 numeriuku registruotis?  smile.gif  o kaip eilutes,dideles? as jau kai uzsinoriu eit,man reik cia ir dabar  lotuliukas.gif

Geriausiai jai skambinti registracijai pirmadieni ir antradieni nuo 9 iki 10val. Nes seanso metu ji neasiliepia, neblasko kliento . O eiles , kaip kada .....
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2013 04 18, 15:11)
Geriausiai jai skambinti registracijai  pirmadieni ir antradieni nuo 9 iki 10val. Nes seanso metu ji neasiliepia, neblasko kliento . O eiles , kaip kada .....

Del laiko - tikrai taip, bet siaip pakele rageli ir siandien (penktadieni) smile.gif eilutes nedideles, jei kam idomu,antradieni jau keliauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2013 04 16, 10:13)
Gal kas turite Rasos kontaktus?  4u.gif

kada keliaujate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2013 04 20, 12:37)
kada keliaujate? smile.gif

As antradieni galesiu pasidalinti ispudziais apie Svetlana ir palyginti su Rasos igudziais jei kam bus idomu blush2.gif
Atsakyti
Na ydomi jusu nuomone,nes as buvus ir pas Rasa ir pas Svetlana. Parasykit po vizito.
Atsakyti
O Jums, damos, neatrodo, kad pas tikrą būrėją nereikėtų mokėti už jos paslaugas?

Man atrodo, žmogus turintis, tokią dovaną, turėtų ja dalintis, kaip viešąja gėrybe, gyventi dėl žmonių ir atsiduoti tarnystei, o ne sukti biznį.

Nors pinigų būtų negaila, bet mane nuo lankymosi pas būrėjas atgraso ta mintis, jog tai tik verslas, nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2013 04 22, 23:06)
O Jums, damos, neatrodo, kad pas tikrą būrėją nereikėtų mokėti už jos paslaugas?

Man atrodo, žmogus turintis, tokią dovaną, turėtų ja dalintis, kaip viešąja gėrybe, gyventi dėl žmonių ir atsiduoti tarnystei, o ne sukti biznį.

Nors pinigų būtų negaila, bet mane nuo lankymosi pas būrėjas atgraso ta mintis, jog tai tik verslas, nieko daugiau.

Mano nuomone, žmogus atlieka paslauga, o už visas paslaugas reikia mokėti...Kitas dalykas, kodėl "už dyką" turi žmogus įsileisti į namus, gaiišti laiką, galų gale tai yra darbas g.gif Tik žinoma, kai kurios tikrai "plėšia" nemažus pinigus ir papasakoja abstrakčius dalykus ir galima būtų įtarti kad taip "tikrai" daromas verslas unsure.gif bet teko būti pas tokį žmogų, kuris 20lt už paslaugą paėme, labai daug pasakė, ir galiausiai visgi 10lt atidave, sako jums seima, vaikai...o sugaiso su manimi gera pusvalandį, prieme į namus... už tai ir gerai tokie forumai, kurie leidžia išsiaiskinti apie "gerus" ir "blogus" būrėjus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 23 balandžio 2013 - 13:22
Apsilankiau pas Svetlana..net ir nezinau,ka pasakyti. Sakiau lyginsiu su Rasa, tai skirtumas pagrindinis tas,kad Svetlana maziau leidziasi i smulkmenas, isryskina svarbesnius,reiksmingesnius dalykus..taciau daug kas sutapo. Siaip Svetlanos tikrai nevadinciau psichologe,viska sako tiesiai sviesiai,neziuri reakcijos ir pan. kadangi buvau ne siaip paziuret,kas ji per viena, o su konkreciais klausimais, tai manau dar anksti sakyti,ar pataike, juolab kad ir apie praeiti mazai kalbejom.is esmes yra kas sutampa su tuo,ka sake Rasa,yra,kas buvo visiskai nauja ir netiketa...dabar jau laikas parodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2013 04 23, 00:06)

g.gif g.gif

Ale tai noras viska už dyka gauti... lotuliukas.gif

O kad ir verslas ... jei tai atliekama profesionaliai kodel gi ne???

Juk skaityti kortas ,apskaiciuoti ir visa kita irgi mokslas ir ne menkas mirksiukas.gif

O duotybes is auksciau pas ka yra ...paziurekit kiek lupa jau kalba eina ne 10-timis o 100-tais ir 1000-ciais doh.gif Uzkalbetojos tikrosios netgi ir tai ima pinigeli.... O kogero nei vienas is musu nedarytu nieko uz dyka ..As taip pat smile.gif visgi tai atima laiko, energijos ypac nemazai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2013 04 26, 20:49)
g.gif  g.gif

Ale tai noras viska už dyka gauti... lotuliukas.gif
O kad ir verslas ... jei tai atliekama  profesionaliai  kodel gi ne???

Juk skaityti kortas ,apskaiciuoti ir visa kita irgi mokslas ir ne menkas  mirksiukas.gif

O duotybes is auksciau pas ka yra ...paziurekit kiek lupa  jau kalba eina  ne 10-timis  o 100-tais ir 1000-ciais doh.gif  Uzkalbetojos tikrosios netgi ir tai ima pinigeli.... O kogero nei vienas is musu nedarytu nieko uz dyka ..As taip pat smile.gif  visgi tai atima laiko, energijos ypac nemazai  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif as taip pat manau, kad tikrai nedalinciau savo laiko ir jegu uz dyka. Juolab, kad siu paslaugu - tokia paklausa!! Dar turi ir kelias dieneles palaukti, kad atsirastu tau laisva valandele - vadinasi sie zmones sedi diena is dienos ir aukoja savo laika kitu smalsumui tenkinti ar problemas spresti..tai kur gi jau pinigu neimti unsure.gif beje, kai pamastai - tai kunigas, ir tas uz misias "auka" paima (rasau kabutese, nes vistiek, nors sakoma, kad tai auka, "stafkes" jau susiformave..), nors realiai juk siaip ar taip jis tas misias laikys, tik papildoma varda pasakys per jas g.gif materialus baisiai tas musu pasaulis, bet nieko mes nepadarysime smile.gif nori gaut - susimokek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2013 04 23, 00:06)

Ne jūs neteisi. Nes zmogus eikvoja savo laika energiją-tai darbas ir jis turi teisę imti atlygį.
Kitas klausimas atlygio dydis, ar jis atitinka profesionalumą, teikiamą paslaugą. Vat kas negali imti atlygio tai mokiniai-pradedantys, kurie tik mokosi, nes jiems tai dar praktika, moklslas, jie neturi dar tam tikrų žinių, įgūdžių-jie tik praktikuojasi, o už tai kad gauna galimybę pasipraktikuoti nevalia imti pinigus, čia jau šarlatanmizmas, sukčiavimas.

dewofsoul- Dailininkas taip pat gavo "tokią dovaną"-talentą, tai pagal jus jis taip pat turėtų paveikslus dalinti dykai?
Atsakyti