Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

rodos gera Olga,
Atsakyti
QUOTE(mamamei @ 2012 08 15, 23:08)
rodos gera Olga,

parasikit kontaktus ir koke kaina pas ja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,mane sudomino noreciau pas gera bureja apsilankyti,kad butu patikima,ir nenugrybautu per daug. smile.gif gal galite parekomenduoti kokia? Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamei @ 2012 08 15, 21:41)
Gal galit pagelbėti, noriu ir aš pas būrėją. Gal kuri turit Olgos is silainiu kontaktus? ir mociutes prie savo kontaktus, būtų malonu gauti.
Ačiū.

1psl.Kontaktai Mociutes is savo doh.gif biggrin.gif
Oi man tai ten grybu karas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2012 08 20, 08:34)
1psl.Kontaktai Mociutes is savo  doh.gif  biggrin.gif
Oi man tai ten grybu karas buvo  lotuliukas.gif

Aciu, močiutės kontaktus radau, o kokių grybų? nepatiko?
Papildyta:
esu buvus pas Danutę Krėvės prospekte, pasakė man tiesos ir pildėsi, ima 50 litų. Jei kas nori į AŽ paršysiu kontaktus. Bet nepatinka man kad ji daug apie viską šneka dirba valandą laiko.
Atsakyti
QUOTE(mamamei @ 2012 08 20, 13:02)
Aciu, močiutės kontaktus radau, o kokių grybų? nepatiko?
Papildyta:
esu buvus pas Danutę Krėvės prospekte, pasakė man tiesos ir pildėsi, ima 50 litų. Jei kas nori į AŽ paršysiu kontaktus. Bet nepatinka man kad ji daug apie viską šneka dirba valandą laiko.

NIEKAS neissipilde biggrin.gif Na si mociute ne isimtis ir apie dukra dirbancia policijoj suzinojau ir kad kazkoks vyras buvo atejes negerais tikslais ir t.t biggrin.gif tada berods 12 lt mokejau dabar nzn kiek ima tkr kaina pakilo po reklamos SM biggrin.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2012 08 21, 10:02)
NIEKAS neissipilde  biggrin.gif Na si mociute ne isimtis ir apie dukra dirbancia policijoj suzinojau ir kad kazkoks vyras buvo atejes negerais tikslais ir t.t  biggrin.gif tada berods 12 lt mokejau dabar nzn kiek ima tkr kaina pakilo po reklamos SM  biggrin.gif
Sekmes  4u.gif

Ačiū užnuomonę, dabar močiute nelabai kaip jaučiasi, sakė kitą savaitę paskambinti - serga
Atsakyti
QUOTE(mamamei @ 2012 08 15, 23:08)
rodos gera Olga,

Kokia kaina? g.gif
Atsakyti
Nežinau jokių jos kontaktų ir kainos nežinau, tik girdėjau kad labai gera.
Atsakyti
O is kur zinot,kad gera? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarovski @ 2012 08 23, 17:39)
O is kur zinot,kad gera?  biggrin.gif

Žmonės kalba, kad gera - 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(mamamei @ 2012 08 23, 19:12)
Žmonės kalba, kad gera - 100 proc.

Jus apie Olga uzsiminet,sakot,kad gera,bet kontaktu nezinot,idomiai.. g.gif
Atsakyti