QUOTE(Ardnase @ 2013 12 13, 19:32)
Kiek zinau, nea...
QUOTE(Tairune @ 2013 12 13, 21:17)
As skambinus sestadieny ir ne karta.
Ačiū, tada bandysiu rytoj pasiskambinti

gal kas zino gera online bureja ?
man asmeniskai tiko ir patiko ir taikliai nusake-DA Imperatore
is super mamu

QUOTE(jalka @ 2013 12 13, 23:39)

QUOTE(Babi* @ 2013 12 14, 13:51)
Gal dar galit parašyt, kiek kainuoja pas Rasą būrimas? Pamiršau paklaust jos pačios 

50lt
Labas vakaras.Čia ateinu labai retai,tad rašau jums tiesiai su konkrečiais klausimais ir mielosios būkite geros atsakykite man.
Pas kurią būrėja geriausia eiti? kuri sugebėtų nuskaityti bent dalį manęs ir mano ateities?
Jeigu turite geras rekomendacijas,būkite mielosios parašykite privačia žinutę su kontaktiniais duomenimis ir adresu kokia suma duoti. Būsiu taip stipriai dėkinga,kad jūsų gerumas man liks ilgai širdelei
padėkite,man reikia skubiai.
Pas kurią būrėja geriausia eiti? kuri sugebėtų nuskaityti bent dalį manęs ir mano ateities?
Jeigu turite geras rekomendacijas,būkite mielosios parašykite privačia žinutę su kontaktiniais duomenimis ir adresu kokia suma duoti. Būsiu taip stipriai dėkinga,kad jūsų gerumas man liks ilgai širdelei

QUOTE(Estrejad @ 2014 01 02, 02:50)
Labas vakaras.Čia ateinu labai retai,tad rašau jums tiesiai su konkrečiais klausimais ir mielosios būkite geros atsakykite man.
padėkite,man reikia skubiai.

Perskaitykite visa tema ir pati galesit susidaryti nuomone apie kiekviena is cia aprasytu bureju.

Buvau pas Dalią iš Jonavos. Nusivyliau. Iš pradžių stengės remtis tipišku zodiako ženklo apibūdinimu, bet su manim tai neišdegė, nes nesu tipiška atstovė. Tai realiai pradžioj nelabai ką atspėjo, o ką jau pati pasakiau apie save ir savo gyvenimą, tai tuo remiantis pilnai būtų užtekę pasakyt viską. Nebuvo tokių faktų, kuriuos būtų galima sužinot tik iš delno ar kortų. Ateitis, aišku graži, bet irgi pranašaujama tokia, kokios man norėtųsi, o tą irgi lengva atspėt žinant, ko tam žmogui trūksta.. Ir tradiciškai patarimai, kad va, kažko saugokis, pasitikrink sveikatą (jau sužinojus, kad nestebuklinga ji). Būrimas labiau psichologinis buvo, visko išsiklausinėjo, o kuo pati nepasidalindavau, tai ką nors pasakius žiūrėdavo ir atrodydavo, kad laukia mano reakcijos, maždaug ar pataikė.. Turėjau dar klausimų, bet jau nebesitikėjau rimto atsakymo, nes tam mano gyvenimą reiktų žinot, o ji jo pati nematė.. Ir dar tokia juokinga situacija, kai pasakė, kad kraujotaka sutrikusi, nes rankos. Na, žiema, aš neseniai buvau atėjus ir tikrai ne iš kaimyninio buto, būtų keista, jei jos nebūtų šaltos
Kainavo 50 lt užtrukus 40 min. Man su ja nepavyko.. Naiviai tikiuosi, kad gal bent išpranašauta ateitis išsipildys.