QUOTE(Ode @ 2009 02 08, 12:06)
O ji nusitraukinėja, tam kad pamaitint, nes iš krūties maitint negali? Maitinti negali dėl skausmo?
Kaip nusitraukinėja - rankomis ar pientraukiu? Rankomis mažiau pažeidžiami speneliai.
Vaikeliu nutrauktą pieną geriau sumaitinti iš taurelės, kad nepriprastu prie buteliuko.
Tepti labai rekomenduočiau Lanolinu - avies taukais. Jo, sako yra, kažkurioj vaistinėj prie Katedros Vilniuje.
O bandant paduoti krūtį reikia taisyti apžiojimą, pridėjimą. Dėl to speneliai kraujuoja. Teisingai pridėjus vaiką ir jam teisingai apsižiojus skausmas bent šiek tiek sumažėtų ir situacija nebeblogėtų.
aha nusitraukineja ir is taureles maitina.maitinti negali del skausmo

jau pranesiau jai kad nusitraukinetu rankomis
QUOTE(*saulė* @ 2009 02 08, 13:11)
Pradžioje man taip pat buvo sutrukinėję, bet nieko čia per daug ir nepatarsi, reikia iškentėti

Aš dėjau kompresiukus, kurie būna vaistinėje pirkti, neprisimenu pavadinimo, bet kažkoks su žoždiu mama. Manau, kad vaistinėje paprašius jie žinos, kas per dalykas
O dar man padėjo maitinimas su antspeniais, tai padėjo sugyti speneliams, o kai sugijo, tai vaikiukas sėkmingai valgo ir be jų. Na šiaip ta sunki pradžia, kurią reikia prakentėti, nieko čia nepadarysi
Bet aš tai nenusitraukinėjau, sukandusi dantis maitinau, tikrai ne pats maloniausias periodas, ir jokių mišinukų niekada net nebandžiau, bet užtat dabar jau 8 mėnesis mano mažiukas džiaugiasi mamos pieneliu.
man tai nebuvo jokiu problemu del sutrukinejusiu speneliu tik gaila kad vienoj kruty nesigamino pienas o maziui tik is vienos neuzteko tai teko primaitinti misinuku

buciau viska iskentejus kad tik galeciau maitinti savo pienu