Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošite salę?

g.gif Ar papuošimu pasirupins kavine kur nuomojates,ar jus patys?
Kaip papuos?(ite) sale??? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Marmiska @ 2004 07 13, 17:56)

aciu marmiska uz laikrastuka thumbup.gif

o del puosimo, tai mums reikes penktadieni vaziuot patiems pasipuosti, tai sakem pakabinsim kelis baltus balionus, padesim kelias gelytes ir bus gerai, siaip pati dar sales nemaciau, tai kazkaip ir neisivaizduoju, kaip reikes papuosti, mano mama labai kurybinga tam reikalui, tai ji jau ir uzsieme tuo clap.gif
Atsakyti
QUOTE (rimulka @ 2004 07 13, 18:53)
QUOTE (Marmiska @ 2004 07 13, 17:56)

aciu marmiska uz laikrastuka thumbup.gif

o del puosimo, tai mums reikes penktadieni vaziuot patiems pasipuosti, tai sakem pakabinsim kelis baltus balionus, padesim kelias gelytes ir bus gerai, siaip pati dar sales nemaciau, tai kazkaip ir neisivaizduoju, kaip reikes papuosti, mano mama labai kurybinga tam reikalui, tai ji jau ir uzsieme tuo clap.gif

As irgi va dabar darau ant tauriu bantukus ,padarysim dar ka nors ,+kelis bantukus ir bus liux:) thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazu ispuosti 'gyvom' smulkiom puokstelem, tiesiog priklijuoti prie sienu laugh.gif Ispudingai atrodo, cia neseniai vestuvese buvau tai dar ir dabar akyse stovi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (melagele @ 2004 07 13, 19:06)
Labai grazu ispuosti 'gyvom' smulkiom puokstelem, tiesiog priklijuoti prie sienu laugh.gif Ispudingai atrodo, cia neseniai vestuvese buvau tai dar ir dabar akyse stovi thumbup.gif

Nu kazka klijuot ant sienu seimininkai neleis:(
Dar galvoju ant (kedziu) sedimu vietu kazka padaryti g.gif
Atsakyti
Ant kedziu dideli kaspinai tiktu...Zinai is tokio tampomo clap.gif popieriaus
Atsakyti
QUOTE (melagele @ 2004 07 13, 19:15)
Ant kedziu dideli kaspinai tiktu...Zinai is tokio tampomo clap.gif popieriaus

O teisingai maciau kaip tik baltos ir oranzines thumbup.gif Senukuose
Atsakyti
O as planuoju, kad kavines sale bus papuosta gelemis, kurias gausim dovanu smile.gif Kadangi baznycia, kurios kieme priiminesime sveikinimus yra priesais kavine, kurioje svesime, tai tas geles nugabenti bus labai nesunku smile.gif Kol jaunimelis fotkinsis, teveliai tures uzsiemina- komponuoti gautas gelytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 07 13, 19:25)
O as planuoju, kad kavines sale bus papuosta gelemis, kurias gausim dovanu smile.gif Kadangi baznycia, kurios kieme priiminesime sveikinimus yra priesais kavine, kurioje svesime, tai tas geles nugabenti bus labai nesunku smile.gif Kol jaunimelis fotkinsis, teveliai tures uzsiemina- komponuoti gautas gelytes smile.gif

nu tai dovanotom gelem ,ar taip ar taip reiks;)
Atsakyti
Na, as nenoriu, kad tos geles butu tiesiog pamerktos ir isstatytos i kampus. Noriu, kad jos butu panaudotos (neisardant imantriu puoksciu, jei nera butinybes) patalpos papuosimui. smile.gif

O siaip jokie balionai, kaspinai, ir kt. musu saleje tiesiog netinka, nes ji tokia "keista" smile.gif Tiesiog tada stiliai susipjautu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 07 13, 20:21)
Na, as nenoriu, kad tos geles butu tiesiog pamerktos ir isstatytos i kampus. Noriu, kad jos butu panaudotos (neisardant imantriu puoksciu, jei nera butinybes) patalpos papuosimui. smile.gif

O siaip jokie balionai, kaspinai, ir kt. musu saleje tiesiog netinka, nes ji tokia "keista" smile.gif Tiesiog tada stiliai susipjautu wink.gif

tai o kur vestuves? blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Marmiska @ 2004 07 13, 19:22)
O teisingai maciau kaip tik baltos ir oranzines thumbup.gif Senukuose

manau oranzine ir balta spalvos atrodys tiesiog thumbup.gif
jei mano ir pamergiu puoksteles bus su oranzine spalva, as irgi butinai ir saleje idesiu oranziniu akcentu clap.gif
Atsakyti