Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošite salę?

QUOTE (rimulka @ 2004 07 13, 20:25)
manau oranzine ir balta spalvos atrodys tiesiog thumbup.gif
jei mano ir pamergiu puoksteles bus su oranzine spalva, as irgi butinai ir saleje idesiu oranziniu akcentu clap.gif

Nu as dabar darau baltas gelytes su oranzinia zolyte laugh.gif ant sampano tauriu visiems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Marmiska @ 2004 07 13, 20:25)
QUOTE (Will @ 2004 07 13, 20:21)
Na, as nenoriu, kad tos geles butu tiesiog pamerktos ir isstatytos i kampus. Noriu, kad jos butu panaudotos (neisardant imantriu puoksciu, jei nera butinybes) patalpos papuosimui. smile.gif

O siaip jokie balionai, kaspinai, ir kt. musu saleje tiesiog netinka, nes ji tokia "keista" smile.gif Tiesiog tada stiliai susipjautu  wink.gif

tai o kur vestuves? blink.gif

Kavineje smile.gif Tiskliau atskiroje kavines saleje, nes ta kavine 2 sales sudaro. Sventine vakariene ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 07 13, 21:04)
[Kavineje smile.gif Tiskliau atskiroje kavines saleje, nes ta kavine 2 sales sudaro. Sventine vakariene ir viskas smile.gif

o tiksliau? wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 07 13, 21:11)
o tiksliau? wink.gif

Tiksliau kuria prasme? Kavines pavadinimas? "Sauni vietele" Pranciskonu 3/6 smile.gif
Ar gerai supratau?
Atsakyti
QUOTE (Marmiska @ 2004 07 13, 20:30)
manau oranzine ir balta spalvos atrodys tiesiog  thumbup.gif
jei mano ir pamergiu puoksteles bus su oranzine spalva, as irgi butinai ir saleje idesiu oranziniu akcentu  clap.gif

Nu as dabar darau baltas gelytes su oranzinia zolyte laugh.gif ant sampano tauriu visiems thumbup.gif

nu tu ir saunuole thumbup.gif
ar jau issirinkai puokstele?
Atsakyti
QUOTE (rimulka @ 2004 07 13, 21:22)
QUOTE (Marmiska @ 2004 07 13, 20:30)
manau oranzine ir balta spalvos atrodys tiesiog  thumbup.gif
jei mano ir pamergiu puoksteles bus su oranzine spalva, as irgi butinai ir saleje idesiu oranziniu akcentu  clap.gif

nu tu ir saunuole thumbup.gif
ar jau issirinkai puokstele?

Nu del puoksteles as vis dar apsisprest negaliu rolleyes.gif
Atsakyti
Mes del sales puosimo tai net galvos nesukam. Kavines administratore pasake, kad viskuo jie pasirupins (zvakes, vainikeliai, grazus stalo serviravimas). Manau, atsiveztos geles taip pat pasitarnaus sales groziui. Ai tiesa... perkame balionus ir tokius pabarstukus - papuosimus stalams... Viska atiduosim administratorei, o ji jau viskuo pasirupins clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
o as su puosimu turesiu darbo blink.gif
salej labai baisios lubos- nupurkstos su macroflex'u (juo langu tarpus sandarina), tokie kaip varvekliukai padaryti per visas lubas, kaip kokioj kalnu uoloj laugh.gif
tai mes karpysim geles ir kabinsim ant siulu- busim po gelui dangum thumbup.gif
tik baisiai darbo daug g.gif
Atsakyti
O man visa sale sesute gelemis is vakaro papuos: ant stalo pora geliu kompoziciju, mini puoksteles kiekvienam prie lekstes, jaunuju taures, zvakides wub.gif Viskas vienodu stiliumi, priderinta prie mano puostes thumbup.gif thumbup.gif Dar ant duru geliu vainikelius pakabinsim rolleyes.gif Ech kaip grazu bus... clap.gif
Atsakyti
musu vestuves grazioje seneliu sodyboje, ir viskas vyks paciame didziausiame kambaryje, kuri taip pat reik graziai papuost...
man pades mama, uosviene, giminaiciai...sakem papuosim graziom lauko gelem, kuriu pririnks mano mazieji pusbroliai ir puseseres...bus padarytos dvi susikabinusios dideles sirdys ir pakabintos ties ta vieta, kur mes sedesim...ir sirdeles ir zvakes ir serbeteles bus bordo spalvos, priderintos prie mano sukneles korseto thumbup.gif
va del balionu susipykom su pussesere, ji yra dizainere ir sako, kad balionai neskioninga, pigu, banalu ir nebemadinga....ar taip ir yra? man tai visai nieko...per musu firmos atidaryma viena imone padare toki peizaza is balionu ,kad teliko tik akis is nuostabos isplesti...zinoma mes tokiu fintu nepadarysim, bet....man visai balionai grazu.....
dar puske siulo nusipikrit pabarstuku kaip kazkas cia pavadino, tiksliau plunksneliu pabartsyti ant stalu, taciau s nelabai isivaizduoju kaip tos plunksnos laikysis, papus vejas ir nubyres.... dry.gif
Atsakyti
sienas puosem baltais, melynais ir meslvais bantukais - jie medziaginiai, kuriuos dariau as... oj vargau... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dar tokiais biski kabanciasi nuo ju... wink.gif o stalai buvo - vienodais atstumais isdeliotos vazeles, kur sumerktos pamergiu puoksteles... o salia manes - manoji puokste...
o didziulis balkonas ir sokiu sale - buvo puosti balionais (juos radom toj salej is po akzkokio baliaus ar vestuviu, surinkom geruosius, sudejom i tokias pukstes ir prilipinom aukstai)
Atsakyti
o tie balionai pas jus nesproginejo kartais? nes pas mus vestuvems dar net neprasidejus koks trecdalis sprogo... net nesuprantu kodel g.gif
Atsakyti