QUOTE (rimulka @ 2004 07 13, 20:25) |
manau oranzine ir balta spalvos atrodys tiesiog ![]() jei mano ir pamergiu puoksteles bus su oranzine spalva, as irgi butinai ir saleje idesiu oranziniu akcentu ![]() |
Nu as dabar darau baltas gelytes su oranzinia zolyte

QUOTE (Marmiska @ 2004 07 13, 20:25) | ||
tai o kur vestuves? ![]() |
Kavineje

QUOTE (Marmiska @ 2004 07 13, 20:30) | ||
Nu as dabar darau baltas gelytes su oranzinia zolyte ![]() ![]() |
nu tu ir saunuole

ar jau issirinkai puokstele?
QUOTE (rimulka @ 2004 07 13, 21:22) | ||||
nu tu ir saunuole ![]() ar jau issirinkai puokstele? |
Nu del puoksteles as vis dar apsisprest negaliu

Mes del sales puosimo tai net galvos nesukam. Kavines administratore pasake, kad viskuo jie pasirupins (zvakes, vainikeliai, grazus stalo serviravimas). Manau, atsiveztos geles taip pat pasitarnaus sales groziui. Ai tiesa... perkame balionus ir tokius pabarstukus - papuosimus stalams... Viska atiduosim administratorei, o ji jau viskuo pasirupins

O man visa sale sesute gelemis is vakaro papuos: ant stalo pora geliu kompoziciju, mini puoksteles kiekvienam prie lekstes, jaunuju taures, zvakides
Viskas vienodu stiliumi, priderinta prie mano puostes
Dar ant duru geliu vainikelius pakabinsim
Ech kaip grazu bus...

musu vestuves grazioje seneliu sodyboje, ir viskas vyks paciame didziausiame kambaryje, kuri taip pat reik graziai papuost...
man pades mama, uosviene, giminaiciai...sakem papuosim graziom lauko gelem, kuriu pririnks mano mazieji pusbroliai ir puseseres...bus padarytos dvi susikabinusios dideles sirdys ir pakabintos ties ta vieta, kur mes sedesim...ir sirdeles ir zvakes ir serbeteles bus bordo spalvos, priderintos prie mano sukneles korseto
va del balionu susipykom su pussesere, ji yra dizainere ir sako, kad balionai neskioninga, pigu, banalu ir nebemadinga....ar taip ir yra? man tai visai nieko...per musu firmos atidaryma viena imone padare toki peizaza is balionu ,kad teliko tik akis is nuostabos isplesti...zinoma mes tokiu fintu nepadarysim, bet....man visai balionai grazu.....
dar puske siulo nusipikrit pabarstuku kaip kazkas cia pavadino, tiksliau plunksneliu pabartsyti ant stalu, taciau s nelabai isivaizduoju kaip tos plunksnos laikysis, papus vejas ir nubyres....
man pades mama, uosviene, giminaiciai...sakem papuosim graziom lauko gelem, kuriu pririnks mano mazieji pusbroliai ir puseseres...bus padarytos dvi susikabinusios dideles sirdys ir pakabintos ties ta vieta, kur mes sedesim...ir sirdeles ir zvakes ir serbeteles bus bordo spalvos, priderintos prie mano sukneles korseto

va del balionu susipykom su pussesere, ji yra dizainere ir sako, kad balionai neskioninga, pigu, banalu ir nebemadinga....ar taip ir yra? man tai visai nieko...per musu firmos atidaryma viena imone padare toki peizaza is balionu ,kad teliko tik akis is nuostabos isplesti...zinoma mes tokiu fintu nepadarysim, bet....man visai balionai grazu.....
dar puske siulo nusipikrit pabarstuku kaip kazkas cia pavadino, tiksliau plunksneliu pabartsyti ant stalu, taciau s nelabai isivaizduoju kaip tos plunksnos laikysis, papus vejas ir nubyres....

sienas puosem baltais, melynais ir meslvais bantukais - jie medziaginiai, kuriuos dariau as... oj vargau...
dar tokiais biski kabanciasi nuo ju...
o stalai buvo - vienodais atstumais isdeliotos vazeles, kur sumerktos pamergiu puoksteles... o salia manes - manoji puokste...
o didziulis balkonas ir sokiu sale - buvo puosti balionais (juos radom toj salej is po akzkokio baliaus ar vestuviu, surinkom geruosius, sudejom i tokias pukstes ir prilipinom aukstai)

o didziulis balkonas ir sokiu sale - buvo puosti balionais (juos radom toj salej is po akzkokio baliaus ar vestuviu, surinkom geruosius, sudejom i tokias pukstes ir prilipinom aukstai)
o tie balionai pas jus nesproginejo kartais? nes pas mus vestuvems dar net neprasidejus koks trecdalis sprogo... net nesuprantu kodel