Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošite salę?

O as zadu pastatyti kelias dideles zvakides papuostas gelem, kad sale atrodytu gyviau...
Ant stalo pabarstyti roziu ziedlapiu ir vietomis taip pat pastatyti nedideliu zvakidziu su plonom zvakem...
Beje dar sake merginos laiptus papuos tom mazom zvakutem(tabletem), nudazytom balta ir raudona....
Atsakyti
na stai... noriu pasiskusti... sad.gif

jei skaitete mano ankstesne zinute, tai ketinau padaryti jauniesiems staigmena ir apristi lauko terasos kolonas spalvotu popieriumi...

galiu pasakyti - papuosiau. apviniojau kolonas baltos ir auksines spalvos popieriumi, bet viskas atrode g.gif , na... labai jau "levai" unsure.gif

teko viska nuplesti ir puosti is naujo....

tai kad apsiejom balionais su graziom juostelem ir roziu ziedlapiais ant stalo. sad.gif

o juk tokia grazi buvo mintis.... ech....
Atsakyti
Katusik o ka nesilaike tas popierius ar kas buvo?Kodel nekaip atrode?
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 05 30, 13:06)
penktadienį buvau kavinėje ir galutinai suderinom papuošimą - sakė užteks  7 balionų su helio , jie kabės virs stalo, su žemyn krintančiom juostelė,. barmenė  paskolins savo sidabrinėm vestuvėms naudotas dvi dideles širdis, kurios kabės už jaunųjų nugarų,. Staltiese balta, o akcentui raudonos servetes, taip pat pastatys  pati žvakides, ir dar pasiulė nusipirkt raudonų mažų blizgančių širdučių ir apibarstys ant stalo aplink kievieną  lėkštę. Sakė nerealiai gražiai atrodo. Dar bazėje nusipirkau juostu baltos ir raudonos, pasidarysiu bantus ir ant kiekvienos kėdės po skirtingus  kaspinus užrišim thumbup.gif

Man labai patiko ideja su tom raudonom sirdutem, kur ju gauti????
Atsakyti
QUOTE(Daiviki @ 2005 06 26, 23:20)
Man labai patiko ideja su tom raudonom sirdutem, kur ju gauti????

aš pirkau IKI parduotuvoje, prie balionų radau.
Atsakyti
Sally, tas popierius netinkamas, pasirodo, tokiems papuosimams, jis buvo per plonas ir pro ji svietesi pacios kolonos. be to, sunkiai gavosi ji pritvirtinti. prie medzio (kolonos medines) lipni juosta neprilimpa, reikejo visa kolona per popieriu apjuosti, tai vaizdas, gali isivaizduoti, tikrai nekoks sad.gif
Atsakyti
o tos sirdutes pabarstymui ant stalo tikrai thumbup.gif
netgi ne butinai, kad jos butu vien raudonos. su kitokiom spalvom irgi graziai atrodo

p.s. beje, jas galima pabarstyti ne tik ant stalo, bet ir ant grindu bei jais pasitikti jaunuosius (apiberti kartu su ryziais, roziu ziedlapiais ir pan.)
Atsakyti
as tai suku galva, kaip cia papuoshti sale g.gif siaip ji ir taip pakankamai puoshni, tai bijau, kad paskui nebutu perkrauta. Gal bandysiu ka nors su zvakem galvoti ax.gif
Atsakyti
Labai gražu thumbup.gif Man patys ghražiausi papuošimai va su tokiom plaukiojančiom žvakėm. Juo labiau jei salė jau ir taip puošni, tai tikrai nepersistenk 4u.gif
Atsakyti
Va cia ideja,del gelyciu ir zvakiu-cia ju ner,bet galima imesti mirksiukas.gif
dar viena ideja-buvau sau sugalvojus,bet kadangi papuos viska europos parkas gyvom gelem,tai atkrito-yra Ermitaze pirkti tokios mazutes sirdutes ale pakabukai,parduodamos dezutese,po kokiu 20,tai jas galima suverti ant bordinio kaspinuko ir patiesti per stalo ilgi,plius paberti tarp ju baltu kriauklyciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 07 liepos 2005 - 10:53
O tai kur tokiu atveju visą maistą dėt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2005 07 07, 10:10)
O tai kur tokiu atveju visą maistą dėt?  blink.gif

Na jo,cia dilema biggrin.gif bet pati pamastyk-juk nebutina visa stala sitaip uzkraut,galima tarpais padelioti,kad ir kokius tik 3 per visa stala rolleyes.gif ijunkt fantazija tereikia mirksiukas.gif
Atsakyti