Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošite salę?

QUOTE(anileva @ 2006 05 23, 00:32)
mes pasamdem gelininkes kad sale gyvom gelem papuostu jos ir baznycia papuos lotuliukas.gif

O gal gali papasakoti, ka butent jos darys ir kiek tai kainuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2006 05 23, 00:32)
mes pasamdem gelininkes kad sale gyvom gelem papuostu jos ir baznycia papuos lotuliukas.gif

nepigus malonumas g.gif tai kiek gi kainuos?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 23, 13:52)
nepigus malonumas  g.gif tai kiek gi kainuos?

man sales puosimas, baznycios ir mano bei pulko geles bei masinos papuosimas kainuos apie 1000lt
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 05 23, 17:48)
man sales puosimas, baznycios ir mano bei pulko geles bei masinos papuosimas kainuos apie 1000lt

O kas tau visa tai puoš?
Atsakyti
QUOTE(Idula @ 2006 05 24, 12:36)
O kas tau visa tai puoš?

floriste, kuri dirba privaciai
Atsakyti
O mes tai siandien jau iki galo apgalvojom kaip puosim. Prisipirkom zaliu zvakiu, zalsvu juosteliu ir dar visokiu smulkmenu. Mano viena pamergele padarys papuosimus stalui. Panasius kaip nuotraukoj, tik ne tokie dideli ziedai bus, ir be lempuciu. Nu atrodo tai labai gerai. Geliu jokiu nedesim, tik ant stalo roziu ziedlapiu primetysim, ir dar aisku zvakes bus.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 05 24, 17:54)
floriste, kuri dirba privaciai

Katyteee,

o cia kaina 1000 litu su gelem ar tik uz darba?

Atsakyti
QUOTE(remi5590 @ 2006 05 25, 19:32)
Katyteee,

o cia kaina 1000 litu su gelem ar tik uz darba?

Nu jei tik uz darba 1000 imtu, tai kiek su gelem kainuotu doh.gif

Man tai viena planuotoja sake, kad mums sales, stalu, jaunuju miegamojo ir dar kazko tai papuosimas kainuoja nuo 1000LT.
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 25, 20:23)

Nu jei tik uz darba 1000 imtu, tai kiek su gelem kainuotu doh.gif 

Man tai viena planuotoja sake, kad mums sales, stalu, jaunuju miegamojo ir dar kazko tai papuosimas kainuoja nuo 1000LT.

wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif
nesuprantu... gi vasara... eik tu sau... katyteee, fotkes man po to parodysi?
Atsakyti
as cia paskaitinejau foruma ir matau kad buvo daug nuotrauku ikelta, bet kaskodel jos man nebeatsidaro, gal kas turite pavyzdziu kaip sale puosti vestuvem ar kaip buvo papuosta nufotkinta. gal kas nors galit atsiusti man i pasta? auksineraide@gmail.com
buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
merginos, kur jus desit visas geles, kurias iteikia sveikintojai, tiek prie zakso teik prie baznycios? juk jas galima puikiai panaudoti puosybai sales ir be jokiu papildomu islaidu...
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2006 06 01, 14:39)
merginos, kur jus desit visas geles, kurias iteikia sveikintojai, tiek prie zakso teik prie baznycios? juk jas galima puikiai panaudoti puosybai sales ir be jokiu papildomu islaidu...

Kai žinau gėles paskui panaudoja stalo papuošimui. Jaigu didelės puokštės tai kavinėje būna atskiras staliukas kur galima gražiai pastatyti gėles.

Papildyta:
QUOTE(jurgaval @ 2006 05 15, 13:28)
Daug kas uzsakineja siuo metu jaunuju raides is gyvu geliu.gan neblogai atrodo.kabinasi virs jaunuju ir jokiu tu senoviniu siuvinejimu kaip ir nereikia

Aš nusprendžiau jokių raidžių nekabinti.
Bus tiesiog užrašas (gal kas lenkiškai supras) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
"Kocham Życie, bo dało mi Ciebie
Kocham Ciebie, bo jesteś mym Życiem..."
Atsakyti