Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošite salę?

QUOTE(Blue_rose @ 2006 12 05, 09:35)
user posted image

Kaip grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
jaunuju taure bei seimos zidinys:
user posted image

maziulele, man patiko... 4u.gif
Atsakyti

4u.gif

Nežinau ar į temą,bet apie vestuves...
Vis suku galvą kaip galėčiau nustebinti savo draugę per jos vestuves, ir atradau štai kokį dalykėlį
http://www.ledoskulpturos.lt/
Man tai pasirodė visai originalu ir puošnu...
Galbūt ir Jums tai pravers.Ir Jūs papuošite savo stalą, bei turėsit šiokią tokią pramogą...
Sorry, jeigu ne į temą,bet norėjau pasidalinti savo atradimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2006 11 04, 21:42)

O ten tarp serveteliu zvakutes - tabletes padetos? Kas ten sviecia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fajerė @ 2007 02 02, 13:14)
Vis suku galvą kaip galėčiau nustebinti savo draugę per jos vestuves, ir atradau štai kokį dalykėlį

KOkia idomi mintis.... bigsmile.gif
NEbuciau neikada apie tai pagalvojusi...
Atsakyti
QUOTE(fajerė @ 2007 02 02, 13:14)
4u.gif

Galbūt ir Jums tai pravers.Ir Jūs papuošite savo stalą, bei turėsit šiokią tokią pramogą...
Sorry, jeigu ne į temą,bet norėjau pasidalinti savo atradimu 4u.gif

nu tai bent! kazkas idomaus, bet vesttuviu stalui tokiu reiketu daugiau... zodziu kazkaip as schmoll.gif
Atsakyti

Na,merginos , skambinau aš tam vyriukui ir pasidomėjau apie tuos ledo luitus...Tai sužinojau, kad jis gali padaryti bet ką (nebūtinai gėrimams)..."Ir indus , ir širdeles , ir gulbeles ir ko tik nori užsakovas..."
Tai va dabar ir suku galvą... Ar draugei stalą pušti tuo ledo luitu su gėrimu, ar šiaip kokią įdomybę sugalvoti... doh.gif
Bet idėja man visai patiko...Gal ir iš Jūsų kam pravers 4u.gif
Atsakyti
Mergaites gal zinote kur galima butu issinuomuoti staltiesiu? nes pirkti jas tai butu begalo brangu ir kur paskui as jas padesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 02 03, 15:51)
Mergaites gal zinote kur galima butu issinuomuoti staltiesiu? nes pirkti jas tai butu begalo brangu ir kur paskui as jas padesiu g.gif

o tai ten kur svesit staltiesiu eduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 02 03, 15:51)

Abejoju,kad kas nuomotu.... nebent per draugus pazistamus perreiti ax.gif
O jeigu tas vienkartines pirkti, is maximos... jos po 10lt berods... tai negaila butu ismest... Nors is kitos puses, gal nebus taip labai prasmatnu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(fajerė @ 2007 02 03, 15:49)
Na,merginos , skambinau aš tam vyriukui ir pasidomėjau apie tuos ledo luitus...Tai sužinojau, kad jis gali padaryti bet ką (nebūtinai gėrimams)..."Ir indus , ir širdeles , ir gulbeles ir ko tik nori užsakovas..."
Tai va dabar ir suku galvą... Ar draugei stalą pušti tuo ledo luitu su gėrimu, ar šiaip kokią įdomybę sugalvoti... doh.gif 
Bet idėja man visai patiko...Gal ir iš Jūsų kam pravers 4u.gif

O kokios kainos? wub.gif
Atsakyti