Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(renata&raldas @ 2012 07 26, 08:24)

15-16 DPO pasirodydavo mmm bet geriu dufa,gali gal ir 12-13 DPO mmm ateiti, arba visai nebuti  bigsmile.gif

Nu tai mes už tai kad jos nebeateitų thumbup.gif Laukiam, kantrybės visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 26, 08:15)
Labas rytas,
as cia kazkaip anksti kylti pradejau, nejaugi taip anksti mano O si menesi ivyko, nes jai ryt nenukrysiu tai skaitysis kad O ivyko  g.gif
http://www.babyplan....ab__charts?c=10

Labas rytas,

nu pas mane tas pats, koki auksta temperatura, o dar tik kelios dienos po mmm doh.gif

as vakar antibiotikus gerti pradejau stiprius, gal nuo to? g.gif

http://www.babyplan..../159107-anubis/
Atsakyti
QUOTE(renata&raldas @ 2012 07 26, 07:40)
oj tas laukimas  doh.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Anubis @ 2012 07 26, 07:43)
Labas rytas,

nu pas mane tas pats, koki auksta temperatura, o dar tik kelios dienos po mmm  doh.gif

as vakar antibiotikus gerti pradejau stiprius, gal nuo to?  g.gif

Jei pas Tave pirmoj fazėj visada aukšta temp tai normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulka33 @ 2012 07 26, 08:48)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

Jei pas Tave pirmoj fazėj visada aukšta temp tai normalu  mirksiukas.gif

nu iki 36.8 dar nebuvo pakilus niekad. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 26, 08:43)
Labas rytas,

nu pas mane tas pats, koki auksta temperatura, o dar tik kelios dienos po mmm  doh.gif

as vakar antibiotikus gerti pradejau stiprius, gal nuo to?  g.gif

Gali but kad pas tave visada pirmoje fazeje auksta BT, pas mane mmmm dienomis pvz ir laikosi aukstesne BT veliau nukrenta ir vel pakyla kai ivyksta O
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 26, 07:51)
nu iki 36.8 dar nebuvo pakilus niekad.  g.gif

Tuomet gali būti, kad antibiotikai tikrai turi įtakos g.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 26, 08:52)
Gali but kad pas tave visada pirmoje fazeje auksta BT, pas mane mmmm dienomis pvz ir laikosi aukstesne BT veliau nukrenta ir vel pakyla kai ivyksta O

na taip nera ji zema pas mane, bet kad per O ir po jos taip pat nebuna labai auksta. 37.1 maximum. Nu bet tikriausiai taip jau yra g.gif
Atsakyti
Labas rytas. Su vyru praeitą ciklą pradėjome gaminti leliuką bigsmile.gif, tad bandau jungtis prie matuojančių BT (pradėjau matuoti nuo šio ciklo) ax.gif , dalinuosi grafikėliu, kaip manote ar O man jau įvyko?
Taip pat darausi OT, ryškiausia antroji juostelė buvo vakar perpiet ir užvakar ryte, bet kaip suprantu, O dvi paras tęstis negali biggrin.gif

Praeitą mėnesį mm vėlavo dvi savaites, todel visiškai neaišku kada šį mėnesį turėjau sulaukti O, labai tikiuosi kad ji įvyko vakar, o ne užvakar ir spėjom su vyru laiku atlinti ND blush2.gif (buvau 2 savaitėms išvykusi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 26 liepos 2012 - 08:13
QUOTE(Barbane @ 2012 07 26, 09:12)
Labas rytas. Su vyru praeitą ciklą pradėjome gaminti leliuką bigsmile.gif, tad bandau jungtis prie matuojančių BT (pradėjau matuoti nuo šio ciklo) ax.gif , dalinuosi grafikėliu, kaip manote ar O man jau įvyko?
Taip pat darausi OT, ryškiausia antroji juostelė buvo vakar perpiet ir užvakar ryte, bet kaip suprantu, O dvi paras tęstis negali  biggrin.gif

Praeitą mėnesį mm vėlavo dvi savaites, todel visiškai neaišku kada šį mėnesį turėjau sulaukti O, labai tikiuosi kad ji įvyko vakar, o ne užvakar ir spėjom su vyru laiku atlinti ND  blush2.gif (buvau 2 savaitėms išvykusi).

Laba, man nerodo tavo grafiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 26, 08:14)
Laba, man nerodo tavo grafiko  g.gif

Hm g.gif , tuomet einu aiškintis kaip padaryti kad rodytų g.gif , maniau kad tiesiog nukopijuoti po grafiku esančią nuorodą...

Rodau print screen'ą
user posted image

Numatomą O datą čia pažymėjo automatiškai pats grafikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 26 liepos 2012 - 08:22
QUOTE(Barbane @ 2012 07 26, 08:17)
Hm  g.gif , tuomet einu aiškintis kaip padaryti kad rodytų  g.gif , maniau kad tiesiog nukopijuoti po grafiku esančią nuorodą...

Rodau print screen'ą
user posted image

Numatomą O datą čia pažymėjo automatiškai pats grafikas

Na jei dar ir ryt kilsi, tai manau O bus buvusi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Aš vis dar laukiu BT

QUOTE(Barbane @ 2012 07 26, 08:17)
Hm  g.gif , tuomet einu aiškintis kaip padaryti kad rodytų  g.gif , maniau kad tiesiog nukopijuoti po grafiku esančią nuorodą...
-
Rodau print screen'ą

Sveika prisijungusi 4u.gif
Taip, reikia nukopijuoti po grafiku esančią nuorodą.
-
dar reikia palaukti, bet panašu, kad vakar buvo O. Be to, kai OT teigiamas, tai reiškia, kad O bus per artimiausias 24-48 valandas smile.gif
Atsakyti