QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 08 23, 22:05)
plastmasiniais bet kietais. Nieko jie nesipučia.
tai taip ir turi būti. žiemą jie nebebus žalios šviežios spalvos, o tokios tamsios. O traškumas priklauso (bent anyta sakė) pagal mano receptą tai nuo krienų.
Supratau

reiks pabandyt paeksperimentuot su keliais stiklainiais, jei laikys, tai neverta žaist su tais kaitinimais.
Dėl kietumo tai taip, krienų lapai labai geras dalykėlis, aš pernai dėjau į stiklainius ir agurkai tikrai buvo ir kieti, ir traškūs. O šiemet deja, niekur aš jų negavau tai tenka bandyt su ąžuolo lapais. Kol kas yra traškūs, o kaip ten žiemą bus, tai bus matyt...
Užėjo pas mane kaimynė su patirtim, tai parodžiau savo agurkus, tai sakė jau kišt į stiklainius, tik druskos dar dadėt verdant ir užpilt du kart.
Tai va, kai pagalvoji, kiek patarėjų man reikėjo šiemet, kad apsiraugt agurkus

na, bet kas išmokta, tas kitais metais bus žinoma... Nuoširdus ačiū visiems patarusiems