QUOTE(Paladė @ 2013 07 10, 11:48)
gal galima aiškiau apie tuos nupylinėjimus. kai tik pamatau tokį receptą, nebeskaitau, nes man labai painu ir sunku atrodo pilti-nupilti.
tai kaip? reikia užpilti (jei uspaskicho agurkus daryčiau) marinatą ant agurkų stiklainiuose, kai atauš nupilti marinatą atgal į puodą, užvirinti ir vėl užpilti ant agurkų ir jau užsukti, ar kaip?
tai kaip? reikia užpilti (jei uspaskicho agurkus daryčiau) marinatą ant agurkų stiklainiuose, kai atauš nupilti marinatą atgal į puodą, užvirinti ir vėl užpilti ant agurkų ir jau užsukti, ar kaip?
Man pats lengviausias budas


O su nupylimais labai paprastai darau(man patinka dar todel, kad nereikia stiklainiu papildomai kaitinti


Pastebejimas is dideles konservavimo praktikos: kai uzpilu dukart marinatu, agurkai gaunasi tokie minkstoki, susirauksleje, tuo tarpu jei pirma pylima darau tik su vandeniu, o antra su marinatu, tai agurkai islaiko savo isvaizda bei traskuma
