QUOTE(Anistėja @ 2014 08 26, 02:13)
Teisingai viską padarėte - atsiradusį skystį reikia visą nupilti ir tada užpilti karštu marinatu
O kad marinato pritrūko, tai neįtikėtina... Numanau tik vieną priežastį - greičiausiai agurkus į stiklainius sudėjote labai laisvai, o reikia pagrūsti. Tada ir agurkų daugiau į stiklainį susideda, ir marinato dar daaaaug daaaug atlieka


Taip pataikėte. aš sudėjau laisvai agurkus

Dariau iš pusės normos, tai jau baigiu suvalgyti, jie man labai tinka prie ryžių ar vištos patiekalų.
O cukraus irgi dėjau pagal jūsų parašyta normą (ant pusės normos apie 400 gr.)
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2014 08 25, 16:59)
Man marinato žiauriai aug liko. Bet gal tai prklauso nuo agurkų supjaustymo? Aš pjausčiau skiltelėmis.
Dariau pagal jūsų receptą kinietiškus, tai marinato labai daug liko ir skonis super

tik truputi man nepasisekė su aliejaus užvirinimu


O kur jus kaitinat aliejų? keptuvėj gal?
O ne tas pats būtų, jei sudėti aliejų, cukrų , actą ir viską kaitinti vienu metu ir užpilti ant agurkų?