Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

Tęsiame kelione pas savo vaikus.

Čia plepame kol esame stagnacijos periode. Diskutuojam apie viską: apie pavykusius ir nepavykusius IUI, IVF, dalinamės tyrimų rezultatais, ligų gydymais, nuomonėmis apie klinikas, bobučių receptais, nuoskaudomis ir laimėjimais ir net galimais nėštumo požymiais, kurie aplankys kiekvieną iš mūsų.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 19, 15:31)
Laukiam ziniu is Maides po pokalbiu su galimais darbdaviais.

aj, nervuoja tokie klausimai, kaip 'parodykite savo telefona' doh.gif , arba "ar jus [pikta as gera? jumysde daug pikcio"... g.gif sakau, as po jusu i vmi einu.. o po to i vdi... o po to i teisma, nes nusprende mano buta parduoti is varzytiniu... sakau - gal man nusisypsoti ir jaustis laimingai? klausia - ar jus pesimiste ar optiomiste? sakau - realiste. mega_shok.gif zodziu, ten kazkokie kvaili psicho-testai, kuriuos galima apgauti kaip mat.. ji nezinojo, kad as psichiatrija domiuosi.. g.gif
aj, prisilinksminau. vmi tai pazadejo man lytinius santykius kas savaite. uzejau, o ju ten kjokios 8 sedi ir lincuoja mane.. nezino ko klausti, lenda ne i savo reikalus ir man dar aiskina kazka. sakau, tai padarom taip, kad tik vmi darbuotojas galetu buti imones savininku ir direktoriumi, tada nebus sitokiu debilisku klausimu.
vdi pasizymejo tupumu - kaip zmogus negali zinoti kiek jis dirbs sekanti menesi? nu taip, negali. nes darbas pagal iskvietima. tai finale ji man sako - kaip tu man atsibodai.. sakau, tai as mielai pas jus nebeeiciau, kad jus nuolat mane kvieciat. tai ji irgi man pazadejo lytinius santykius artimiausius 6 men. wacko.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 17:57)
4u.gif
ir pas mane nekas.. tyrimai geri, bet.. pasiskundžiau skausmeliais, tai pasirodo Zuzliukas labai žemai, spaudžia galva gimdos kaklelį, taigi vos ne priešlaikinis gręsia sad.gif prevencinės priemonės - kaip galima daugiau gulėt po užpakaliu pagalve pasikišus, magnis kiekvieną dieną, pradėt nešiot diržą..

vat vat, ir gulinek ir dirza nesiokit. as jau paziurejau kur vaistinese buna pirkti biggrin.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2012 07 19, 18:46)
mano leliukas guli zemai hio 24 svaites, irgi liepe butinai nesioti dirza ir nezinau kaip apseiciau be jo, jis fiksuoja leliuko galvyte ir pakelia pilva ir nera toks spaudimas kakleliui, patarciau taip ir daryti, su kakleliu juokais nekokie doh.gif ,zinau is savo patirties, man irgi grese prieslaikinis, bet kaip matai isnesiojau, daugiau stenkis guleti ir ilsetis ir pagalve po uzpakali pakisk, viskas bus gerai mirksiukas.gif Svarbu, kad kaklelis netrumpetu ir neminkstetu, o jei ilgis geras tai nieko baisaus, saugokis.
jezau, tau uz savaites gimdyti... doh.gif kaip greitai svetimi nestumai prabega...

QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 19:54)
atsiprašau planuojančių, kad mes čia teršiam eterį savo problemėlėmis 4u.gif
vuiskas gerai, jus tik plepekite, gaunasi savotiska virusas. Ir taip nestukes mazai kada uzsuka cia... Vien zuzliukas palaiko komanda..

QUOTE(DruiDe @ 2012 07 20, 07:51)
Pagaliau, pagaliau dagyvenau iki penktadienio  clap.gif Kita savaite grizta mano naparnike, tai nusiimsiu dali darbu nuo saves. Nors busiu nekukli - viska susitvarkiau ir pabaigiau pusmeti  blush2.gif Dabar skaiciuosiu dienas iki savo atostogu  wub.gif Vakar su V planavom keliones finansus - prasti reikalai kaip niekad  blink.gif , bet issisuksim, o tai pratom placia koja gyventi  doh.gif

O as svajojau, kad siandien nieko neveiksiu, nes vakar net 50 gr ikaliau ir tu nervu. Bet, tuoj, pabaigsiu SM plepeti ir eisiu vel uzsikasti tarp popieriu. doh.gif

p.s. 1 c.d. vadovelines 28 kalendorines. Agn us castus - 2 tab. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 20, 12:25)
aj, nervuoja tokie klausimai, kaip 'parodykite savo telefona'  doh.gif , arba "ar jus [pikta as gera? jumysde daug pikcio"...  g.gif sakau, as po jusu i vmi einu.. o po to i vdi... o po to i teisma, nes nusprende mano buta parduoti is varzytiniu... sakau - gal man nusisypsoti ir jaustis laimingai? klausia  - ar jus pesimiste ar optiomiste? sakau - realiste. mega_shok.gif 

p.s. 1 c.d. vadovelines 28 kalendorines. Agn us castus - 2 tab.  biggrin.gif

hihihi.gif doh.gif

4u.gif

Buvau pas K., tai pasake ta pati, ka ir taip zinojau, t.y. kad O ivykus, kad jis atostogaus kita men. ir sake ateiti rugseji ciklo pradzioje... Gal eisiu, o gal vaziuosiu pas T. (priklausys nuo ivairiu aplinkybiu). Norejo israsyti dufastona, nes PRG jam pasirode mazokas, as sakiau, kad nera prasmes ji gerti, nes nera sansu su tokia sperma naturaliai pastoti. Jis sake, kad nors tikimybe ir mazesne, bet vis tiek kazkokia yra ir reiktu isnaudoti kiekviena sansa... Bet taip ir neitikino del dufastono (aisku, kai jau isejau is jo, pradejau galvoti, gal reikejo pagerti doh.gif ) Ai, tegu sis ciklas buna pagal mane, o kitas bandymas, jei bus, gales buti pagal ji.

Dabar isvaziuoju, prie interneto turbut irgi nebus progos prisesti, grisiu turbut jau kito ciklo pradzioje.

Buckis visoms ir sekmes bye1.gif
Atsakyti
River, o tu isvaziuoji? Kodel nebusi prie kompo? Atostogos? jeigu taip - tai GERU VAISINGU ATOSTOGU!!! hihihi.gif
Atsakyti
aaaaapčyyy....
sveikos naujoje temelėje mirksiukas.gif

"ar jus [pikta as gera? jumysde daug pikcio"... 

ji irgi man pazadejo lytinius santykius artimiausius 6 men. wacko.gif

paklaustų manęs dabar ph34r.gif sunervino diriko brolis, turiu nelaimę su juo kartais "dirbti", tai parašiau piktą laišką, prisegiau diriką.. atrašė kaip niekur nieko bash.gif sprogsiu ir sienas atsisveikinimui aptaškysiu (kraustomes gi..)

sakei, kad tau vaisingų reikia?

QUOTE(*River* @ 2012 07 20, 12:59)
(aisku, kai jau isejau is jo, pradejau galvoti, gal reikejo pagerti doh.gif )

Buckis visoms ir sekmes  bye1.gif

jei vis dėlto sugalvosi gerti, dufą parduos ir be recepto mirksiukas.gif bent jau akropolio eurovaistinėje tikrai.

vacation4.gif atostogų
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 20, 13:41)
sakei, kad tau vaisingų reikia?

sakiau, bet pasiule tik tokius ir net ne vaginalinius..

einu i parduotuve. virsiu agrastu uogiene su graikiniais riesutais.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 20, 08:44)
o aš kažkodėl noriu į Eglės sanatoriją į Druskininkus, net nežinau kodėl g.gif sanatorintis ten juk ne ką galėsiu.. aaa, ten valgyt gamint nereikia laugh.gif atėjai pavalgei ir išėjai thumbup.gif

man uždraudė vyrui kotletus kept..
Mano svajonių atostogos - 10 dienų Eglėj wub.gif Man ten superinis poilsis wub.gif

Kodėl? unsure.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 07 20, 07:51)
Jusu dabartines problemeles - musu busimos, todel patirtis ir zinojimas pravercia gyvenime  drinks_cheers.gif
gaunasi savotiska virusas. Ir taip nestukes mazai kada uzsuka cia... Vien zuzliukas palaiko komanda..
drinks_cheers.gif

jezau, tau uz savaites gimdyti...  doh.gif

p.s. 1 c.d. vadovelines 28 kalendorines
Ir aš negaliu patikėt kad jau finišo tiesioji bigsmile.gif

4u.gif

QUOTE(*River* @ 2012 07 20, 12:59)
Ai, tegu sis ciklas buna pagal mane, o kitas bandymas, jei bus, gales buti pagal ji.

Dabar isvaziuoju, prie interneto turbut irgi nebus progos prisesti, grisiu turbut jau kito ciklo  pradzioje.
Buckis visoms ir sekmes  bye1.gif
Kaip nusprendei, taip ir teisingai mirksiukas.gif 4u.gif

Atostogos? bigsmile.gif Jeigu taip, tai gero gero poilsio, atsirauk ir už mus hihihi.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 07 20, 13:41)
aaaaapčyyy....
wub.gif

Geras tas "lai lai lai" biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 20, 19:12)
Geras tas "lai lai lai" biggrin.gif thumbup.gif

as prisiminiau sena rusiska anekdota, kai tema atsidarinejau... atseit, naktis, skambutis i duris. semininkas atsidaro duris, o ten jo suo. girtas kaip sliure. seimininkas klausia: 'kur buvai? bene - girtas esi?" suo mojona galva "ne-a". seimininkas vel: 'nu gi, matau, kad girtas." suo vel mojoja galva. seimininkas neiskencia: " a-nu, polaj" suo dainuodamas: "laaaj laaaj laaaj"..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 20, 14:15)
einu i parduotuve. virsiu agrastu uogiene su graikiniais riesutais.

kaip uogienė? essen.gif:

QUOTE(maika @ 2012 07 20, 19:12)
Mano svajonių atostogos - 10 dienų Eglėj  wub.gif Man ten superinis poilsis  wub.gif

Kodėl?  unsure.gif

mes buvom tik kartą savaitgaliui, nei lašelio nenusivyliau, noriu dar ir dar ir dar........

ginė pasakė - iš darbo namo atvažiuoji ir ne kotletus vyrui kept, o į lovą gulėt smile.gif
nu bet aš vistiek pagulėjus lietinių prikepiau, grybų įdarą į juos susukau.. ir atgal į lovą.

kaip vakarojat?
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 20, 19:49)
as prisiminiau sena rusiska anekdota, kai tema atsidarinejau... atseit, naktis, skambutis i duris. semininkas atsidaro duris, o ten jo suo. girtas kaip sliure. seimininkas klausia: 'kur buvai? bene - girtas esi?" suo mojona galva "ne-a". seimininkas vel: 'nu gi, matau, kad girtas." suo vel mojoja galva. seimininkas neiskencia: " a-nu, polaj" suo dainuodamas: "laaaj laaaj laaaj"..

thumbup.gif
tik pas mus kažkaip kitaip buvo, pradžios neatsimenu, bet pabaiga - собака, ты б хоть полаяла.. лай лай лай...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 20, 19:53)
mes buvom tik kartą savaitgaliui, nei lašelio nenusivyliau, noriu dar ir dar ir dar........

ginė pasakė - iš darbo namo atvažiuoji ir ne kotletus vyrui kept, o į lovą gulėt smile.gif
nu bet aš vistiek pagulėjus lietinių prikepiau, grybų įdarą į juos susukau.. ir atgal į lovą.

kaip vakarojat?
Buvom 5 dienom, buvom 10 dienų. Tai dabar svajoju pakartot buvimą 10 dienų smile.gif

Ot užsispyrus mirksiukas.gif
Kaip įdarą darei? ax.gif

Nesulaukus mmm pagurkšnojau raudono vyno unsure.gif Kad kažkokia durna nuotaika - nežinau kas aš ir ko noriu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 07 20, 20:27)
Ot užsispyrus  mirksiukas.gif
Kaip įdarą darei?  ax.gif

nežinau kas aš ir ko noriu  blink.gif

a ką daryt.. nu negaliu aš gulėt lovoj, kai gerai jaučiuosi.
sumaliau šampinjonus, pakepinau su svogūnu, čili ir prieskoniais ir psio smile.gif

visai kaip tavo avataras hihihi.gif 4u.gif
pavydžiu dėl vyno.. gal ir man 100 gr įsipilt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 20, 21:54)
a ką daryt.. nu negaliu aš gulėt lovoj, kai gerai jaučiuosi.
sumaliau šampinjonus, pakepinau su svogūnu, čili ir prieskoniais ir psio smile.gif

visai kaip tavo avataras hihihi.gif 4u.gif
pavydžiu dėl vyno.. gal ir man 100 gr įsipilt mastau.gif

zuzla, o nestuke.gif metu galima isgert alkoholio? ax.gif as tik siaip klausiu, nes pati ne laso neimu blush2.gif
Atsakyti