QUOTE(DruiDe @ 2012 07 19, 15:31)
Laukiam ziniu is Maides po pokalbiu su galimais darbdaviais.
aj, nervuoja tokie klausimai, kaip 'parodykite savo telefona'

, arba "ar jus [pikta as gera? jumysde daug pikcio"...

sakau, as po jusu i vmi einu.. o po to i vdi... o po to i teisma, nes nusprende mano buta parduoti is varzytiniu... sakau - gal man nusisypsoti ir jaustis laimingai? klausia - ar jus pesimiste ar optiomiste? sakau - realiste.

zodziu, ten kazkokie kvaili psicho-testai, kuriuos galima apgauti kaip mat.. ji nezinojo, kad as psichiatrija domiuosi..
aj, prisilinksminau. vmi tai pazadejo man lytinius santykius kas savaite. uzejau, o ju ten kjokios 8 sedi ir lincuoja mane.. nezino ko klausti, lenda ne i savo reikalus ir man dar aiskina kazka. sakau, tai padarom taip, kad tik vmi darbuotojas galetu buti imones savininku ir direktoriumi, tada nebus sitokiu debilisku klausimu.
vdi pasizymejo tupumu - kaip zmogus negali zinoti kiek jis dirbs sekanti menesi? nu taip, negali. nes darbas pagal iskvietima. tai finale ji man sako - kaip tu man atsibodai.. sakau, tai as mielai pas jus nebeeiciau, kad jus nuolat mane kvieciat. tai ji irgi man pazadejo lytinius santykius artimiausius 6 men.
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 17:57)
ir pas mane nekas.. tyrimai geri, bet.. pasiskundžiau skausmeliais, tai pasirodo Zuzliukas labai žemai, spaudžia galva gimdos kaklelį, taigi vos ne priešlaikinis gręsia

prevencinės priemonės - kaip galima daugiau gulėt po užpakaliu pagalve pasikišus, magnis kiekvieną dieną, pradėt nešiot diržą..
vat vat, ir gulinek ir dirza nesiokit. as jau paziurejau kur vaistinese buna pirkti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 07 19, 18:46)
mano leliukas guli zemai hio 24 svaites, irgi liepe butinai nesioti dirza ir nezinau kaip apseiciau be jo, jis fiksuoja leliuko galvyte ir pakelia pilva ir nera toks spaudimas kakleliui, patarciau taip ir daryti, su kakleliu juokais nekokie

,zinau is savo patirties, man irgi grese prieslaikinis, bet kaip matai isnesiojau, daugiau stenkis guleti ir ilsetis ir pagalve po uzpakali pakisk, viskas bus gerai

Svarbu, kad kaklelis netrumpetu ir neminkstetu, o jei ilgis geras tai nieko baisaus, saugokis.
jezau, tau uz savaites gimdyti...

kaip greitai svetimi nestumai prabega...
QUOTE(zuzla @ 2012 07 19, 19:54)
atsiprašau planuojančių, kad mes čia teršiam eterį savo problemėlėmis
vuiskas gerai, jus tik plepekite, gaunasi savotiska virusas. Ir taip nestukes mazai kada uzsuka cia... Vien zuzliukas palaiko komanda..
QUOTE(DruiDe @ 2012 07 20, 07:51)
Pagaliau, pagaliau dagyvenau iki penktadienio

Kita savaite grizta mano naparnike, tai nusiimsiu dali darbu nuo saves. Nors busiu nekukli - viska susitvarkiau ir pabaigiau pusmeti

Dabar skaiciuosiu dienas iki savo atostogu

Vakar su V planavom keliones finansus - prasti reikalai kaip niekad

, bet issisuksim, o tai pratom placia koja gyventi
O as svajojau, kad siandien nieko neveiksiu, nes vakar net 50 gr ikaliau ir tu nervu. Bet, tuoj, pabaigsiu SM plepeti ir eisiu vel uzsikasti tarp popieriu.
p.s. 1 c.d. vadovelines 28 kalendorines. Agn us castus - 2 tab.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.