Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 21, 17:02)
ka parduotuvese gero? kokiose buvot ir ko ieskojot?

pas mus jie ne tokie, kaip japan.. ten jie, drisciau teigti - smirda. reikia priprasti prie tokio savotisko skonio.

nu vat - matai kaip gerai. Nu jeigu kitaip kazkaip jautiesi, gal tikrai pakiles?

idarytu papriku persivalgiau vaikysteje.

puse dienos lovoje, tai nusnaudi, tai tv paziuri, tai paskaitai, tai madu pavartai, issikapanuoji, kazko suvalgai skanaus, arba siaip - pica ar sushi i namus, pavalgai, prisileidi vonia su druskom ir putomis, zvakiu prisitatai ir tiesiog guli kvepiancioje vonioje su kokia vyno taure rolleyes.gif islipi, suruosi suriu lekste, pedini atgal i lova ir ziuri kokia gera moteriska filma su vynu, suriaisis ir arbuzu.... ir eina viskas velniop  biggrin.gif

vaikiškose buvom, vėžimėlių pastumdyt, lovyčių pačiupinėt smile.gif paskui į maksimą apsipirkt savaitei.

ir dėl ko jie smirda g.gif žuvis ten kokia kitokia?

aš nelabai mėgstu, bet jom akcija buvo, o ir vyras senai prašė smile.gif

aik tu sau, kaip norėčiau rolleyes.gif žiūrėčiau "dienoraštį"..

aš ir turiu arbūzą biggrin.gif bet rytojui.. šian slyvos ir ledai.
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 07 21, 17:42)
Sveikos gyvos smile.gif

sveika bigsmile.gif
šaunu, kad jau gerai, taip ir toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 21, 16:53)
šian slyvos ir ledai.

Neminėk slyvų schmoll.gif Man gyd. skyrė ryte ir vakare gert užpiltas vandeniu slyvas ir dar jas suvalgyt doh.gif Šiaip būtų nieko, bet kasdien ir dar po du kartus doh.gif Aš jų nekenčiu biggrin.gif

Parekomenduokit kokį filmą pažiūrėt gerą... Gal komediją kokią?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 07 21, 18:08)
Neminėk slyvų  schmoll.gif Man gyd. skyrė ryte ir vakare gert užpiltas vandeniu slyvas ir dar jas suvalgyt  doh.gif Šiaip būtų nieko, bet kasdien ir dar po du kartus doh.gif  Aš jų nekenčiu biggrin.gif

irgi turi problemų su užkietėjimu? smile.gif nekenti slyvų, negerk, gerk forlax miltelius, jie neina į kraują, todėl nekenkia vaikui, taip pat kuo daugiau vandens, ryte kefyro/pasūkų ant tuščio skrandžio..

jei žiūrit rusų kalba, tai siūlau "na more" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 07 21, 17:42)
Mano mažius jau su rankytėm ir kojytėm! Makaluojas smile.gif Kol kas neteplioja ir tikiuosi, taip bus ir toliau. Žodžiu, augam smile.gif

Maidenana, įdarytos paprikos sakai tautinis patiekalas, o tai čia kokios tautos? Man tai tos raudonos paprikos fe...  ax.gif
kaip fainiai smile.gif

cia visu tautu, kas pieciau nuo lenkijos..

QUOTE(zuzla @ 2012 07 21, 17:53)
vaikiškose buvom, vėžimėlių pastumdyt, lovyčių pačiupinėt smile.gif paskui į maksimą apsipirkt savaitei.

ir dėl ko jie smirda g.gif žuvis ten kokia kitokia?

aš nelabai mėgstu, bet jom akcija buvo, o ir vyras senai prašė smile.gif

aik tu sau, kaip norėčiau rolleyes.gif žiūrėčiau "dienoraštį"..

aš ir turiu arbūzą biggrin.gif bet rytojui.. šian slyvos ir ledai.
eeechhh.... kokie malonus rupesciai...
ten zuvis visiskai kitokia. ir sushiai pas juos gyvena tik 2 val. po to ismeta. ir ryziai kitokie. ir nori (tie zali lapai). ir wasaby tikras, o ne sis miltelinis. zodziu, jeigu LT megsti sushi, tai toli grazu ne faktas, kad originalas tau patiks. ten reikia iprasti. pradzioje as is viso negalejau i juos ziureti, bet po to sujaponejau ir jau net pati pirkdavau sau vakarienei.

as irgi nelabai.

blyyyn. arbuzo noriuuuu ...
QUOTE(Grim @ 2012 07 21, 18:08)
zodziu, as pamirsau pavadinima. esme - milijonerius-invalidas pasisamdo 'sesele' - juodaodis jaunas grazus. Ir ka jie ten isdarinejo! Kaip prikolino!
Filmo pavadinimas: 1+1 (Неприкасаемые) (2011) Gero ziurejimo! biggrin.gif

p.s. mes su vyru suradom 50-ka siaubiaku, paremtu tikrais faktais, tai musu toks repertuaras. arba dexteris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 21 liepos 2012 - 18:06
QUOTE(zuzla @ 2012 07 21, 17:15)
irgi turi problemų su užkietėjimu? smile.gif nekenti slyvų, negerk, gerk forlax miltelius, jie neina į kraują, todėl nekenkia vaikui, taip pat kuo daugiau vandens, ryte kefyro/pasūkų ant tuščio skrandžio..

jei žiūrit rusų kalba, tai siūlau "na more" smile.gif

Sakai, tinka nėštukėms? g.gif Tada reiks pamėgint. Dar "Lepicolį" geriu, ale vis tiek kankinuos doh.gif

Filmas jau siunčias, ačiū smile.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 07 21, 18:02)
zodziu, as pamirsau pavadinima. esme - milijonerius-invalidas pasisamdo 'sesele' - juodaodis jaunas grazus. Ir ka jie ten isdarinejo! Kaip prikolino!
Filmo pavadinimas: 1+1 (Неприкасаемые) (2011) Gero ziurejimo!  biggrin.gif

p.s. mes su vyru suradom 50-ka siaubiaku, paremtu tikrais faktais, tai musu toks repertuaras. arba dexteris.

Mačiau, superinis smile.gif "Neliečiamieji" smile.gif

O "Paranormalūs reiškiniai" matei?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 07 21, 17:02)

Papildyta:
Moteris-ne-indaplove, kaip tu? kaip jautiesi? 100 metu ...

Vis paskaitineju, kaip jus visos gyvenat 4u.gif
Auginiu pilvuka, jau atostogauju ax.gif
Kaip tik siom dienom stresiuka apturejau doh.gif uzsimaniau namus generaliskai pasitvarkyt, tai biski persistengiau, kraujo pasirode, bet apziurejo daktare - nieko blogo, liepe suletint tempa blink.gif
Siunciu jum visom po virusiuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2012 07 21, 22:06)
Siunciu jum visom po virusiuka  4u.gif  4u.gif  :4u.gif

griebiu virusiuka wub.gif kiek jums savaiciu jau wub.gif tikrai labai jau stipriai darbuojies , biskeli ramiau mamyt 4u.gif

zuzla kokie malonus rupesciai wub.gif o radot ka sau tinkamo ax.gif

o man idarytos paprikos labai patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 07 21, 20:43)
Sakai, tinka nėštukėms?  g.gif

man mano ginė pasiūlė juos smile.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 07 21, 22:40)
zuzla kokie malonus rupesciai  wub.gif o radot ka sau tinkamo  ax.gif

o man idarytos paprikos labai patinka  blush2.gif

tinkamo daug, tik pinigų turėk 000189.gif

aš irgi persigalvojau, mėgstu. bet ne mėsa įdarytas smile.gif kažkada dariau kuskusu ir feta įdarytas - niam niam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 07 21, 22:40)
griebiu virusiuka  wub.gif kiek jums savaiciu jau  wub.gif

jau 28 sav nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,

Zuzla, vakar pažiūrėjom su vyru tą filmą "Na more" - liuks smile.gif Toks lengvas, geras, nu panašiai kaip pas mus kad būna biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 07 21, 22:01)
aš irgi persigalvojau, mėgstu. bet ne mėsa įdarytas smile.gif kažkada dariau kuskusu ir feta įdarytas - niam niam rolleyes.gif

Va tokias tai gal ir aš suvalgyčiau smile.gif

QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2012 07 22, 08:12)
jau 28 sav  nestuke.gif

Kaip greit laikas eina... smile.gif

Šiandien aš ir vėl guliu... Bet nesiskundžiu, visai gerai smile.gif Viena akim į teliką pažiūriu, kita į kompą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 07 22, 16:35)
Šiandien aš ir vėl guliu... Bet nesiskundžiu, visai gerai smile.gif Viena akim į teliką pažiūriu, kita į kompą smile.gif

palaikau tau kompaniją..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 22, 16:08)
palaikau tau kompaniją..

drinks_cheers.gif
Galvoju, reikia gal man kokias kelnes nėštukiškas pasižiūrėt, nes jau nelabai kur ir telpu g.gif Kur čia kažin geriausia pirkt? Gal per skelbimus?..
Atsakyti