QUOTE(etiu @ 2011 10 24, 14:55)
Ačiū Astra777, labai fainas reportažas. Jūs ir toliau keliaukit ir džiuginkit kelionių aprašymais..... 

QUOTE(akcent @ 2011 10 24, 14:56)
Astra777, buvo labai smagu su jumis pakeliauti. Labai informatyvus reportažas, daug gražių vaizdų įkėlėte. Ačiū

Ačiū, etiu, akcent ...džiaugiuosi, kad patiko

O Jums abiems gražių akimirkų ir neužmirštamų kelionių.

Pastebėjau, kad aš ne taip kaip dauguma forumo dalyvių-apie išlaidas stengiausi paminėti reportažo pradžioje

1.Lėktuvo bilietai Kaunas-Alikantė-Kaunas dviems asmenims tik su rankiniu bagažu-780LT.
2.Viešbutis 3 naktims 147 EUR. (507 LT.) su vienu maitinimu per dieną (pasirinkimas 13.00-16.00 val. arba 20.00-23.00val.).Į šią kainą pusryčiai nebuvo įskaičiuoti. O dabar noriu šiek tiek dar paaiškinti, apie tai jau buvau užsiminusi Cobre reportaže:
-prieš užsisakydama lėktuvo bilietus, viešbutį Goya buvau nusižiūrėjusi kaip vieną iš pigiausių variantų Alikantėje, buvo dar šiek tiek pigiai 1 žv. arba hosteliai.
-visuomet viešbučius užsisakau su pusryčiais-tai tikrai gera dienos pradžia

čia jų puslapis :http://www.hotelgoyadealicante.es/#
-tik gavusi skrydžio užsakymą iš makalius.lt.-liepos pabaigoje, įėjusi į viešbučio psl. ketinau jį rezervuoti su pusryčiais...o čia tą dieną raudonai užsižiebė spec. pasiūlymas-mums reikalingai datai dvivietis kambarys "Half board"-147 EUR. ( kiek pamenu šis pasiūlymas švietė gal dar dvi tris dienas

-Rezervuota buvo per šią sistemą
reservas@centrotel.es
-užpildytą ir patvirtintą rezervacijos formą gavau iš karto;
-Prieš savaitę bandžiau rašyti laišką elektroniniu paštu ar viskas tvarkoje su mūsų rezervacija (nepamirškime-rezervuota debetine kortele), tačiau atsakymo negavau nei į tą, nei į kitą laišką.
-išvykdama buvau susirašiusi dar kelis viešbučius jei mūsų niekas nepriimtų į šį viešbutį...bet jie

-viešbutyje pateikėme tik rezervacijos lapą, ir mums iš karto paaiškino kada gausime maitinimą.Iškilus šiam nesusipratimui, sąlygas pakeisti užsakymą turėjome-galėjome gauti viešbutį be maitinimo arba su pusryčiais , tačiau su pusryčiais kaina buvo panaši ir per rezervacinę sistemą- 141 EUR.

Na jau čia ir prirašiau, bet kaina sakyčiau vis viena buvo gera.Vakarienė mums viešbutyje taip pat labiau apsimokėjo nei mieste- tokių pietų, kokius davė mums-mieste dar už 20 EUR gerokai paieškoti reikėtų.Tarp kitko, po to net gailėjomės, kad vienų pusryčių nepasiėmėme-skaičiuojant, ar perki parduotuvėje ką nors ar čia su visomis sultimis, arbatomis ir kavomis panašiai gaunasi.O patys dar kartą įsitikinome-daugiau abejonių nekils-viešbutį imti su pusryčiais ar be ( tų abejonių tiksliau man jau nebuvo likę, bet vyras kartas nuo karto pasvarstydavo apie tai-ar verta?)

3.Automobilio stovėjimas Kauno oro uosto aikštelėje-40 LT.
4.Mano minėtas kelionių draudimas-28 LT.
5.Automobilio nuoma Alikantės oro uoste parai- 43,50 EUr.+20 EUR draudimas/ 63,50 EUR. 220 LT.+ nuskaitytas kuras apie 80 LT., viso apie 300 LT. nepamirškime-automobilio nuoma vienai parai iš tikrųjų neapsimoka, kuo ilgesnis laikas, tuo geriau.Be to, dar prisiminiau-kaina savaitgalį taip pat buvo šiek tiek aukštesnė.
6.Bilietai autobusui ( 2 kartai po 5,40 EUR)-10.80 EUR (37 LT.)
7. Apsilankymas Algar krioklių parke 8 EUR ( 28 LT.)-bilietai dviems dar galioja iki 2012 gruodžio 31 d.-gal kas ruošiatės keliauti, galiu padovanoti

Taigi, privalomos išlaidos šioje kelionėje buvo -1720 LT.
8.Kiti pinigai išleisti suvenyrams ir lauktuvėms.Suvenyrų kainos sakyčiau padorumo ribose...(aišku pigesnių nei Graikijoje dar netekę pirkti), iš kiekvienos kelionės sūnui vežame arba jis parsiveža pakabukus raktams-čia jų kaina buvo 3 EUR.O vienoje vietelėje buvo visi po 2 EUR.-ką gi, š permokėjau.

9. apie 100 EUR (345 LT.) išleista gėrimams, užkandžiams ir panašiai ( pasirodys gal keista-kodėl šios išlaidos prie neprivalomų-bet aš vadovaujuosi tokia taisykle: gerti ir valgyti namuose taip pat reikia, tik gal šiek tiek mažesnėmis išlaidomis)
Ko gero jau nieko nepamiršau. Gerų kelionių visiems čia užsukantiems