Įkraunama...
Įkraunama...

 Meilužės: sanitarės/guodėjos/kekšės/draugės ir...

QUOTE(romaievamatilda @ 2012 07 24, 09:39)
Kai kurios moterys is ties prisiima per daug atsakomybes uz namus, bet nemaciau tokios, kurios atsisakytu pagalbos.




drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 07 24, 10:09)
Tiks ir statistinis ,svarbu nebutu plonas it medziotoju desrela  biggrin.gif

tu nieko nesupranti, cia SM'e 25 standartinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 24, 10:11)
tu nieko nesupranti, cia SM'e 25 standartinis lotuliukas.gif



noreciau ismokt atskirt is bendro viso vyro vaizdo, kur bus 12, o kur 25
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 07 24, 11:05)
O kas skalbs tada  blink.gif  ,kas valgyt padarys ? Vyras ?!?  Darbai patys nepasidaro ir sutikim ,kad diena is dienos tai daryti moteriai ,ypac tai ,kuri dar ir i darba vaiksto , gyvybingumo ir gyvenimo dziaugsmo neprideda  g.gif  Gerai ,jei vyras uzdirba tiek ,kad pasamdyti aukle ir namu tvarkytoja ,o jei ne?  Jei ne - tuos darbus kaip vienas kita mylintys asmenys turetu pasidalyti ...Vat jei vyras padeda zmonai buityje ir kazkiek priziureti vaikus ( o dieve ,kaip tai nevyriska  swoon.gif ) ,tai zmonai lieka daugiau laiko sau .
Vyrai tik sako - aj ,man nesunku ,as galiu ir pagamint ir pampersa pakeist  irnesakyk.gif  irnesakyk.gif ,taciau labai greitai pamirsta tai pasisiulyti padaryti ... cia is mano pastebejimu.
Kita priezastis- vyras toks sustuobrejes ir saltas ,kad nesugeba moters sujaudint tinkamai lovoje ,tuomet jai nebesinori su juo nieko ,geriau jau skes pati rutinoje.
Be to vien tik darbuose paskendes darboholikas ,gryzes ir pavalges ,pats drybt i lova ,o zmonai visa buitis (gi negyvens apsiverte kaip bomzai  doh.gif ) , tai koks seksas gali buti malonus  doh.gif  ?

Prašau neabsoliutinti. Sauskelnes, kai būnu namuose, keičiu tik aš, valgyti gaminame pakaitomis, namus tvarkomės kartu, taip elgiasi dauguma man pažįstamų vyrų, mano aplinkoje galėčiau teigti, kad Jūsų "statistika" yra niekinė, tačiau nieko negaliu sakyti, nes neskaičiau jokių tyrimų. Tada paklausiu kitaip. Taip yra jūsų šeimoje?
Atsakyti
QUOTE(GCT @ 2012 07 24, 11:08)
ir iš kur tokių egzempliorių randasi?  blink.gif

Va ,randasi, pasirodo. O jei moterys atviriau pasipasakotu apie savo vyrus, tai ne tokiu fintusu dar isgirstumem.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 24, 10:12)
noreciau ismokt atskirt is bendro viso vyro vaizdo, kur bus 12, o kur 25

sako pagal nosi, kiti pagal peda, bet gal geriau pas kokia bureja nubegus lotuliukas.gif
o jei rimtai, cia loterija, nei ugis nei svoris nieko nelemia, lemia hormonai brandos periodu smile.gif
Atsakyti
Jo, yra tokiu, kurios viska daro pacios. Is seimos ateje. Bet tai as pavyzdziui nesuprantu, pvz 8 valandos vakaro, zmona kuisiasi su vaikais, taia negi vyras ant tiek zioplas, kad nesupranta, kad jei as pakelsiu uzpakali ir jai padesiu, taia mes daugiau turesim laiko. Gal ta zmona ir kuisiasi del to, kad kelis kaaratus nesulauke pagalbos ir nusispjove. Vaikus tai vistiek sumigdyt reikia.
Atsakyti
QUOTE(GCT @ 2012 07 24, 09:49)
a ką daryti vyrams, katrie tokius turi?  blink.gif žiūrėjau kažkada dokumentinę laidą apie tokius "apdovanotus" vyrus. kai kurie vieniši visą gyvenimą, nes visos sutiktos moterys išsigąsta, kai kurie turi antrąsias puses, bet jiems labai sunku. moteriai sunku, nes... nu suprantat biggrin.gif o vyrams sunku, nes gauna įkišti tik galiuką geriausiu atveju




Bet tokiu yra mazumaaa irnesakyk.gif
Beto daugelis pasaulio vyru sutiktu apsikeisti su tuo vargseliu vietomis laugh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 24, 11:09)
Tu man geriau klok tiesa apie comus, nu nes man tie 25 neduoda ramybes, pasiemiau lapa suibraiziau, nu yra skirtumas kur 19 o kur 25, o intikas rodo, kad 15 norma, tai cia *** kaip suprasti unsure.gif , kad didzioji visuomenes dalis yra klaidinama? ne, straipsi rase ryskiai vyras, taip slepdamas kompleksus unsure.gif

Nu kaip suprasti, kaip suprasti .Reikia gi paimti duomen, kad musu matkos gi irgi ne vienodo dydzio rolleyes.gif . Jei ji nera labai ilga, tai ir mikasiaus netreikia arklinio biggrin.gif
Nes G taskas pasiekiamas su statistiniu . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 07 24, 11:15)
Bet tokiu yra mazumaaa  irnesakyk.gif
Beto daugelis pasaulio vyru sutiktu apsikeisti su tuo vargseliu  vietomis  laugh.gif  hihihi.gif

nu ir ačiūD, kad tokių mažuma blink.gif
ir paskui gailėtųsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GCT: 24 liepos 2012 - 10:18
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 24, 11:12)
noreciau ismokt atskirt is bendro viso vyro vaizdo, kur bus 12, o kur 25

Oi ,labai lengva .Pamokysiu -vizualiai pridedi savo sauja prie vyrisku grozybiu, jei tau atrodo ,kad visas turtas telpa tau i delna -mazas, jei atrodo, kad dar galiukas lieka issikises -tinkamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 24, 11:37)
Nuuu statiskita rodo, kad tai standartas unsure.gif ,gal pastatyt? unsure.gif
o as jau dziaugiausi, kad su tokiu poilgiu gyvenu doh.gif  ir taip susimati sau gyvenima doh.gif jetus jetus, ir dar siandien, nu rimtai Virga vakar teisi buvo, kad tas 13 nieko gero nezada doh.gif


Laistei burbancios Dipluoma vakar? mirksiukas.gif As, tai.p nerasiau. biggrin.gif

As sutinku su Publicum, Raudona Saule
Kai, kurios moterys prisigalvoja tokiu buities darbu, kuriu ir nereikia. Pav. plauna grindis kasdien, arba net kelis kartus per diena. Atseit mazas vaikas. Ir neduok tu Dieve, jei kartais vyras perejes is darbo perzigiuotu per tas grindis. Jis isgirstu, ko dar negirdejes. Pas meiluze, jis nuo duru butu apipiltas buciniais. Zinau, sakysit lengva kalbeti. Maciau is arti pavyzdi.
Man teko dirbti kavinukej, ten pat buvo ir nedidelis viesbutis, o antram aukste gyveno savininkai. Kai, nebudavo darbo, as su seimininke plepedavau jos bute. Butas didelis, tame bute didelis suo, trys vaikai, du is ju dvynukai. Bute netvarka, o ji plepa su manim. Apie imtymu gyvenima irgi. Na ir paatviravo, kad su vyru jie mylisi labai daznai, ir tas jai patinka.
O, didziausia soka apturejau, kai viena karta ji sako: Davai issikepam pica? Na issikepem, ji padejo ant stalo ir mane pakviete. As laukiu, kol ji pakvies vyra, nes jis lauke dirbo. Jo nepakviete. Kai gryzo vyras, picos nebebuvo, vyras ramiai nuejo ir pasidare sumustiniu. Jokios reakcijos.
Oi, prirasiau romana. Pasitaisysiu. biggrin.gif
Atsakyti