Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis".

QUOTE(VinDi @ 2013 07 03, 17:32)
Klausykit, o gal ryt kokį susitikimą pasidarom, bo bus mūsų daugiau, nes kitą savaitę jau 2 mamų nebus. Kokią 11-12 val. prie Maximos aikštelės?

Rašomės kas ateitų:
1. VinDi
2. Mama su dvynukais
3. Aukselisr

Atsakyti
1. VinDi
2. Mama su dvynukais (jos nėra SM)
3. indvai
4. aukselisr
5.

Taip prie Maximos vaikų aikštelės, o paskui žiūrėsim. Mes turėsim baltą meškiuką kaip skiriamąjį ženklą biggrin.gif Tai renkamės tarp 11-12 val. Tikiu, kad su vaikais punktualiom sunku būti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VinDi: 03 liepos 2013 - 15:51
QUOTE(Ozkele @ 2013 07 03, 17:01)
davai davai kelkim as tai UZ:) ne karve kainuoja gi tos laipynes vaikiskos...
smile.gif

va butent kad netokie cia dideli ir pinigai, nesuprantu vieno kaip per sitiek metu nesutvarkyta aikstele juk is teveliu 2 proc. pasiima. Siaip dar reikia pagalvoti ar tuos 2 proc. atiduoti darzeliui jei vietiek tvarkos nera, gal geriau tuos 2 proc. teveliai tegu susimeta ir nuperka ka reikia. Cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2013 07 03, 16:51)
va butent kad netokie cia dideli ir pinigai, nesuprantu vieno kaip per sitiek metu nesutvarkyta aikstele juk is teveliu 2 proc. pasiima. Siaip dar reikia pagalvoti ar tuos 2 proc. atiduoti darzeliui jei vietiek tvarkos nera, gal geriau tuos 2 proc. teveliai tegu susimeta ir nuperka ka reikia. Cia tik mano nuomone  mirksiukas.gif

Langai, durys sutvarkyti už 2 proc. Kasmet pateikia per susirinkimą pilną ataskaitą apie tai.
Atsakyti
QUOTE(VinDi @ 2013 07 03, 17:52)
Langai, durys sutvarkyti už 2 proc. Kasmet pateikia per susirinkimą pilną ataskaitą apie tai.

bet ar cia daug nuo sovietu laiku tik langai ir durys kai kiti darzeliai idealiai sutvarkyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2013 07 03, 18:11)
bet ar cia daug nuo sovietu laiku tik langai ir durys kai kiti darzeliai idealiai sutvarkyti  4u.gif

kitu gal dirikes organizuotesnes:) mano vyresnioji pries n metu lanke darzeli, kur direktore buvo jauna iniciaryvi, pramusdavo remima visoki (vilniaus baldai pv baldus padare nemokamai)... smile.gif) taip sakant noro reikia...

o kurioj vietoj ta Maximos aikstute:)? as toj maximoj taip ir nebuvus....
musu zenklas jei ka butu raudonas paspirtukas biggrin.gifD
Atsakyti
et gaila, kad mes kaime. mielai prisijungtume susimatyti. bet gal dar ne paskutinis kartas?
kalbant apie darzelio aplinka. tikrai reikia ja pajudinti. manau ir finansiskai galima prisideti. jei atsiras aktyviu tevu tam suorganizuoti. vyras manau mielai prisidetu, jei dar keli teveliai sutiktu kad ir tuos suoliukus vel sukalti ar kazka nudazyti kieme. smelio dezem tikrai reiktu dangciu. ar dar kazka aikstelese irengti. bet ar atsiras musu tarpe,kas imtusi organizuoti tai? kas nores, tas prisidetu.mes manau tikrai prisidesim. ax.gif
Atsakyti
mes rytoj negalesim, busim isvyke. Taip kad susitikime nedalyvausim, bent jau pirmame... smile.gif
Atsakyti
oi, net susigedau, pati pasiuliau susimatyt, bet ryt negaliu, nes suplanavom rytoju, ryt tetukas masinuka mums palieka, tad keleta darbeliu turim padaryt...bet jei kartais greiciau susisukciau, tai prisijungtume, tik man pasakykit apie kokia maxima jus kalbat, nes mes ne virsuluose tegyvenam, patikslinkit adresiuka tos maximkos...
Atsakyti
QUOTE(nataliux84 @ 2013 07 03, 22:32)
oi, net susigedau, pati pasiuliau susimatyt, bet ryt negaliu, nes suplanavom rytoju, ryt tetukas masinuka mums palieka, tad keleta darbeliu turim padaryt...bet jei kartais greiciau susisukciau, tai prisijungtume, tik man pasakykit apie kokia maxima jus kalbat, nes mes ne virsuluose tegyvenam, patikslinkit adresiuka tos maximkos...

Virsuliškiu 30
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2013 07 03, 19:40)
o kurioj vietoj ta Maximos aikstute:)? as toj maximoj taip ir nebuvus....
musu zenklas jei ka butu raudonas paspirtukas biggrin.gifD

Labai paprasta, kur žalioji zona prie Maximos, nuo kelio matosi. smile.gif
Atsakyti
atsiprasau mamytes ir pas mane planai pasikeite netiketai tai iki kito karto 4u.gif
Atsakyti