Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis".

QUOTE(gelmarg @ 2013 09 18, 10:40)
kadangi vakar buvo Zuikučių susirinkimas, todėl ir pagalvojau, kad suklysta...  blush2.gif  o kas ikurs Zuikučių grupę faceebooke, kad butų galima prisijungti visiems?  g.gif

galiu as pameginti,tik kazkaip cia ziuriu mazokai Zuikuciu grupes mamyciu bendrauja, bet gal kaip nors vieni per kitus ir susibursim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 09 18, 09:54)
galiu as pameginti,tik kazkaip cia ziuriu mazokai Zuikuciu grupes mamyciu bendrauja, bet gal kaip nors vieni per kitus ir susibursim g.gif

Diaaa, ten FB lengva sukurti ta grupe, pabandyk... smile.gif o poto viesai paskelbsime, kad yra tokia sukurta zuikuciu grupe, ir manau, visos "zuikienes ir zuikinai" prisijungs.. smile.gif
va ten ir pabendrausim visi apie einamus reikalus.. bigsmile.gif
Atsakyti
Sukuriau 4u.gif padariau grupe uzdara, bet rasti ja gali bet kas, paieskoje iveskite zodzius- Jurginėlio "Zuikučiai" . tad prasom jungtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diaaa: 18 rugsėjo 2013 - 10:26
QUOTE(Diaaa @ 2013 09 18, 10:20)
Sukuriau 4u.gif  padariau grupe uzdara, bet rasti ja gali bet kas, paieskoje iveskite zodzius- Jurginėlio "Zuikučiai"  (lietuviskom raidem). tad prasom jungtis 4u.gif

wau.. aciu... bigsmile.gif thumbup.gif einu pasijungt.. smile.gif na musu sarasuose zuikuciu 18, turetu ir nariu buti panasiai dvigubai (jei jungsis abu teveliai).. 4u.gif
Papildyta:
nieko neranda... ivedu Jurginėlio zuikučiai ir rašo, kad nulis paieškose... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmarg @ 2013 09 18, 11:24)
wau.. aciu...  bigsmile.gif  thumbup.gif  einu pasijungt.. smile.gif na musu sarasuose zuikuciu 18, turetu ir nariu buti panasiai dvigubai (jei jungsis abu teveliai)..  4u.gif
Papildyta:
nieko neranda...  ivedu Jurginėlio zuikučiai ir rašo, kad nulis paieškose...  sad.gif

bandyk vesti nelietuviskom, man randa 4u.gif idomiai tas FB masto, grupe parasiau lietuviskom raidem,tai maniau tik lietuviskom rasant ir ras, bet randa rasant tik nelietuviskom

Papildyta:
ar gaunasi rasti?
Atsakyti
nieko neranda.... net nebezinau kaip beuzrasyt.. sad.gif
Papildyta:
gal kokia varnele uzdeta ar nenuimta, uz tai ir nesimato tokios uzdaros grupes.... o kadangi tu sukrei, tau vienai ji ir matosi... nebezinau ka galvot... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmarg @ 2013 09 18, 11:24)
wau.. aciu...  bigsmile.gif  thumbup.gif  einu pasijungt.. smile.gif na musu sarasuose zuikuciu 18, turetu ir nariu buti panasiai dvigubai (jei jungsis abu teveliai)..  4u.gif

Jau nebe 18, o 19 ax.gif
Šiandien sesei į kompaniją ir mano mažasis į šitą grupę pakliuvo.
Džiaugiuosi be proto clap.gif
Atsakyti
net is vyro FB pasijungiau paziuret, nu randa man. megink per nuoroda https://www.facebook...628201/?fref=ts
Papildyta:
QUOTE(kipitun @ 2013 09 18, 12:48)
Jau nebe 18, o 19 ax.gif
Šiandien sesei į kompaniją ir mano mažasis į šitą grupę pakliuvo.
Džiaugiuosi be proto clap.gif

na va kaip saunu,sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmarg @ 2013 09 18, 12:13)
nieko neranda.... net nebezinau kaip beuzrasyt..  sad.gif
Papildyta:
gal kokia varnele uzdeta ar nenuimta, uz tai ir nesimato tokios uzdaros grupes.... o kadangi tu sukrei, tau vienai ji ir matosi...  nebezinau ka galvot...  blink.gif

Tai ar matosi ta grupė?
Taip nenorėjau prie FB jungtis, bet jaučiu teks dėl darželio grupės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 09 18, 12:51)
Tai ar matosi ta grupė?
Taip nenorėjau prie FB jungtis, bet jaučiu teks dėl darželio grupės doh.gif

as is dvieju kitu FB bandziau ieskot- man randa ir rodo grupe , rodo ir kad as vienintele joje esu biggrin.gif grupe ir kas joje yra gali matyti bet kas, tik pokalbius padariau uzdarus,matys tik nariai
Papildyta:
gelmarg, jei vistiek neranda tau,tai brukstelk i a.z. man savo varda ir pavarde,kaip FB uzsirasiusi esi,prijugsiu pati tada tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 09 18, 12:57)
as is dvieju kitu FB bandziau ieskot- man randa ir rodo grupe , rodo ir kad as vienintele joje esu biggrin.gif  grupe ir kas joje yra gali matyti bet kas, tik pokalbius padariau uzdarus,matys tik nariai
Papildyta:
gelmarg, jei vistiek neranda tau,tai brukstelk i a.z. man savo varda ir pavarde,kaip FB uzsirasiusi esi,prijugsiu pati tada tave 4u.gif

Jei gerai supratau, tai paparašiau mane prijungti prie grupės ax.gif Tuoj nebūsit viena.
Papildyta:
Matau mane jau prijungėt 4u.gif
O kas toliau? Dabar kiekvieną dieną dar ir ten reiks tikrinti, kad kokių naujienų nepraleisčiau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 09 18, 13:03)
Jei gerai supratau, tai paparašiau mane prijungti prie grupės ax.gif Tuoj nebūsit viena.
Papildyta:
Matau mane jau prijungėt 4u.gif
O kas toliau? Dabar kiekvieną dieną dar ir ten reiks tikrinti, kad kokių naujienų nepraleisčiau? doh.gif

aha, prijungiau 4u.gif prasom ir kitos, junkites,kas is zuikuciu, butu gerai kazkaip sita grupe paskleist per tevelius,manau gi dauguma tuos FB turi,tai man ten asmeniskai labai patogu naujienas butu sugaudyt,pasijungei,ir matai ar yra, ar nera pranesimu
Atsakyti