QUOTE(bardita @ 2014 06 04, 08:09)
Sveikos mamos, gavome siame darzelyje vieta ir nuo rugsejo mano mergyte keliaus i 3-4 m. vaikuciu grupe. Nezinau ar bus formuojama nauja grupe ar eis i senaja, bet aisku iskilo daug klausimu apie pati darzeli, jo veikla ir t.t.
Kas lankote darzeli ar esate patenkinti ar vaikuciai ugdomi, gerai priziurimi? Kaip aukletojos, auklytes? Mes jau praeitus metus lankeme privatu darzeli, ten labai esu ir buvau patenkinta kaip priziurimi vaikuciai (kaip rengiami einant i lauka, sodinami ant puodo kas pusvalanduka ir t.t) del to dabar kyla klausimu kaip yra sitame darziuke? Mamos, kuriu vaikuciai lanko, gal galite pasidalinti patirtimi? Buciau labai dekinga

o ir i FCB grupe (kiek skaiciau ankstesniuose postuose - yra tokia) mielai noreciau prisijungti
na privataus darzelio lygio turbut nesitikekit, ten dvi aukletojos su zymiai maziau vaiku dirba

i lauka irgi, kasdien tikrai neves, vasara gal ir kasdien veda, bet ziema, ar rudeni,tai tikrai zinau,kad retokai vesdavo. bet sitoj vietoj nekaltinu aukletoju- kai grupej 20 mazu vaiku,o darzelio kiemas toks "gausus",kad vaikams jame tiesiog nera ka veikt,tai ir neveda.
o del paciu aukletoju ,tai cia kaip kurioj grupej, negaliu nieko teigti apie kitas, pasiskaitykit tema gal geriau,bus aiskesnis vaizdas, asmeniskai savo dukrytes aukletoja tai as labai patenkinta, nes jauna,energinga ir laaabai uzsiima su vaikais.