QUOTE(Navita @ 2006 04 27, 19:43)
Labutis,
kažkodel SM apie Mažylio GN ir gydytojus, informacijos ganėtinai daug, tačiau apie gyd. H. Šiaučiulienė jos neradau

. Galbūt teko kam nors su ja susidurti: pas ja gimdyti, lankytis ir t.t.. už visa info būsiu labai dekinga
man pačiai teko gulėti Mažylyje (kuomet dar nesilaukiau) šios daktarės prižiūrimai ir ji man paliko tikrai gera įspūdį. Dabar, kuomet laukiuosi, t.p. lankausi pas ją ir norėčiau sužinoti, galbūt teko gimdyti jos prižiūrimai? Nes kaip tik svarstau tokią galimybę
Būsiu dekinga už bet kokia informaciją
Įkeliu savo gimdymo istoriją, viskas vyko jos "priežiūroje". Labai labai prasta, neatidi, neturiu žodžių tiesiog apie šią gydytoją.
Jokiu būdu negimdyk pas ją. Jos priežiūroje vadinamoje pragulėjau savaitę, normaliai nei karto nepažiūrėjo, skaityk gulėdama ligoninėje pernešiojau sūnelį. Ačiū dievui kad gimdymo naktį budėjo kitas gydytojas, kurio profesionalumo dėka drįstu teigti abu su sūnum likom gyvi.
QUOTE(Ingeliukas @ 2006 06 07, 18:57)
Aš papasakosiu grynai iš savo patirties... niekam jokiu būdu nepatarčiau gimdyti šiuose gimdymo namuose. Labai nusivyliau priežiūra, požiūriu į pacientą ir baisiu aplaidumu.
Mažylis gimė sunkiai, su apsivyniojusia keliskart virikštele, priduso. Beje, gimė iš žalių vandenų, pernešiotas, nors prieš tai savaitę gulėjau jau pas juos ligoninėj ir laukiau gimdymo, paskutines dienas net vaisiaus tonų nepasivargino užrašyti. Žodžiu mažiukas priduso, nusilpo jo tonai. Su kefelohemotoma gimė. Drebėjo visas. Man jo nedavė dvi paras, tačiau nesiėmė jokių priemonių, o tiesiog laikė padėję šiltai po lempomis. Kaip vėliau paaiškėjo, jam buvo reikalingi atlikti tam tikri smegenų tyrimai, o aparatūros MažylioGN neturi, o klinikas pervežti jiems ne prestižas.
Man prasidėjo infekcija, tai man pareiškė, kad "čia yra jūsų vidinė problema". Na aš buvau pervargus, nes ir pati labai nuvargau per gimdymą, ir nepajėgiau kovot ten su jais, kad sūnelį pervežtų į KMUK. Išleido mus po 10 parų, parašę siuntimą pasikonsultuoti KMUK, išraše prirašė visokiųmelagysčių, neva sklandžiai lengvai pagimdžiau, pagal Apgar 9-9 balų, ir neva mus išleido po 3 dienų.
Tiesa, buvau nesusitarus.
Daugiau niekad ten negimdyčiau vien dėl kūdikio sveikatos ir gerovės.
Sėkmės