Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 09 13, 15:05)
Gražus pasirinkimas į suknelę ir aš varvinu seilę thumbup.gif  buvau susimetusi ir aš kiepos ir pirštinių komplektuką, bet pamačiusi sudėtį išmečiau lauk 4u.gif
aš tai noriu šios, prie pėdkelnių laukiamų

http://www.hm.com/gb...amp;variant=098
per ką pirkai? g.gif

O ko tau uzkliuvo sudetis biggrin.gif ***** as net neskaiciau blush2.gif ,nes mes panasia turejom jau ruzava tai mums ji super buvo g.gif

O sita grazi suknute wub.gif bet zinok bus kaklas irgi platus g.gif
As per Mistica kazkaip man patinka ji 4u.gif

ps ..nu jo kepkos sudeitis 100 proc ackryl doh.gif nu bet pasipuosimui bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠANTEL: 13 rugsėjo 2012 - 13:56
QUOTE(Juritute @ 2012 07 26, 15:27)
gal kuri nors užsisakėte šią ir laukiat parkeliaujant rolleyes.gif  labai ji man patinka  bigsmile.gif  įdomu būtų atsiliepimus išgirsti  rolleyes.gif
user posted image

4u.gif kolege pirko juodos spalvos
striukyte grazi, wub.gif su plonu simtipono sluoksniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rutuliukas*: 13 rugsėjo 2012 - 14:51
Sveikos,
ar kas skalbe jau ta dryzuota bliuske su kalnieriuku?
Sian susirasynejau su puske is Svedijos, maciau kad jos dukryte su ta bliuske FB nuotraukose, tai sakau nuimk bantuka pries skalbiant, nes atseit cia rase kad dazo. tai sako skalbe jau 5 kartu ir niekas nenusidaze. Hmm, gal parduotuvese kitokia kokybe mastau biggrin.gif nes sian paziurejau, tai ta bantuka nuiminet, paskui prisiuvineti - vargas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Anna-: 13 rugsėjo 2012 - 20:22
QUOTE(*rutuliukas* @ 2012 09 13, 15:49)
4u.gif  kolege pirko juodos spalvos 
striukyte grazi, wub.gif  su plonu simtipono sluoksniu

o nesakė, kad mažinta? 4u.gif nes kiek skaičiau, tai stipriai mažinta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2012 09 13, 21:25)
o nesakė, kad mažinta?  4u.gif nes kiek skaičiau, tai stipriai mažinta  unsure.gif

mazinta,tikrai,mergyte apie 150 ugio, o ji pirko 164, tai tiko idealiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2012 09 13, 13:34)
As labai senai varvinau seile del sitos suknios sake sesuo palauk palauk nupirksiu bet as jau negaliu laukt  lotuliukas.gif tai pasiimiau

mes jau gavom šitą suknelę, tai tikrai nereali thumbup.gif sudėtis 100 proc. medvilnė, tai manau gerai nešiosis g.gif
Atsakyti
Parsiveziau H&M siunta siandien ir va sunui prasovme su dydziai doh.gif verysad.gif teks pardavinet ir vel sakytis doh.gif
Atsakyti
Mes ir parsivežem siuntą, ten kur pirkau su nuolaidėlemis, žiūriu vieną suknią tegavom, tą su smurfe, kitos nėra, turbūt bus vėliau g.gif blush2.gif bet šiaip realiai patiko, anksčiau turėjom panašią, bet ši daug labiau patiko, į daržą bus thumbup.gif mažė žalią maikutę visą vakarą tamposi po kambarį, sakė pirmadienį eis į darželį ir miegoti nori su ja biggrin.gif pėdkelnes gavom su stirniuku, bet net nežinau gal parduoti, nes negavom suknios prie jos, gal kas norit 2-4 dydį? ir dar maikutę raudoną su kalnieriuku, viso db turim jau tris iš šios serijos biggrin.gif

tai tiek iš mano pusės žinių tam kartui, per ŠANTEL vos neišsiunčiau užsakymo komplektukui, bet perlanksčius spintą protas prašviesėjo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 14 rugsėjo 2012 - 17:07
Sveikos merginos
as ir jungiuosi i HM myletoju kluba thumbup.gif patinka mums sie rubeliai thumbup.gif
kita savaite laukiam rubeliu, tikiuosi su dydziais neprasovem

dabar varvinu seile i sia

idomu koks ilgis visas 1,5-2 dydzio gal kas turite ax.gif

Atsakyti
As irgi siu rubeliu myletoja wub.gif si vakara ar ryt turiu gauti siuntineli, tai matysiu kaip kas tiks thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri nors jau gavot tokia striukyte? idomu ar nepamazinta unsure.gif unsure.gif

http://www.hm.com/de...article=00319-C
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2012 09 14, 18:13)
Sveikos merginos
as ir jungiuosi i HM myletoju kluba  thumbup.gif  patinka mums sie rubeliai  thumbup.gif
kita savaite laukiam rubeliu, tikiuosi su dydziais neprasovem

dabar varvinu seile i sia

idomu koks ilgis visas 1,5-2 dydzio gal kas turite  ax.gif

smagu kad mūsų mylėtojų būrelis didėja, būtinai pakomentuokit ką gavot mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kleckiukas @ 2012 09 14, 19:33)
As irgi siu rubeliu myletoja  wub.gif  si vakara ar ryt turiu gauti siuntineli, tai matysiu kaip kas tiks  thumbup.gif

4u.gif na ir kas siuntinėly? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti