Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(_Aushra_ @ 2012 09 19, 22:32)
mastau prasyti savojo kad nupirktu sita suknele, bet paskaiciau kad kudom mergaitem netinka. Gal kas turi jau ir galetu atsiusti foto kaip atrodo uzdeta

http://www.hm.com/gb...article=01107-B

neseniai jos tik atsirado puslapyje, tai jaučiu nėra dar jų gavusių g.gif nebent kas iš vietinių turi ir galės parodyti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2012 09 19, 21:42)
mes turim šią su širdutėm juodom, tai medžiagytė  wub.gif nors užsakinėdama nepastebėjau kad sudėtis kita  doh.gif būčiau neėmus, bet dabar džiaugiuosi, žymiai malonesnė nei ta kur 100 proc medvilnės  4u.gif

drinks_cheers.gif as irgi imciau tik ta su sirdelemis, labai jau miela, nemanau, kad labai nusiburbuliuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2012 09 19, 20:06)
Gal ant mergytes kitaip atrodys, nes  ant pakabo, tai plati pasirode.

Sita suknyte labai minksta ir storesne nei kitos, bet tik dabar pastebejau, kad ju sudetis skiriasi ax.gif
si storesne ir tokia minkstutele, minstutele
http://www.hm.com/gb...article=01577-C

nei pvz sita, si kur kas plonesne

http://www.hm.com/gb...article=01577-B

Bet Jus ir aukstos kokios bigsmile.gif mano sunus 3 men jaunesnis uz jusu panele bet ugis 105cm biggrin.gif

Geras del situ sukniu biggrin.gif dvi medvilnines dvi ne,as jei emus buciau irgi nepastebeciau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 09 19, 23:31)
ŠANTEL 2-4 dydį ėmiau suknytės 4u.gif

mes irgi emem toki dydi tai aisku didokos visos suknios bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 09 19, 22:35)
neseniai jos tik atsirado puslapyje, tai jaučiu nėra dar jų gavusių g.gif  nebent kas iš vietinių turi ir galės parodyti g.gif  4u.gif

galiu parodyti 6-8 dydį ant 120 merginos mirksiukas.gif

man atrodo ta su širdelėm nusiburbuliuos, mes dar neskalbėm, bet jau dėvėjo kartą ir jau yra burbuliukų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2012 09 20, 18:16)
Bet Jus ir aukstos kokios  bigsmile.gif  mano sunus 3 men jaunesnis uz jusu panele bet ugis 105cm biggrin.gif

Geras del situ sukniu biggrin.gif dvi medvilnines dvi ne,as jei emus buciau irgi nepastebeciau lotuliukas.gif
Papildyta:

mes irgi emem toki dydi tai aisku didokos visos suknios bus  tongue.gif

As is tikruju nesuprantu su tuo ugiu, kaip ten polikninikose matuoja, as tiek nerandu lotuliukas.gif , jeigu pastatau panele prie sienos ir su paprasta cm juostele ismatuoju, matau tik 110, nes ir rubus visus perku 110, is kur tie 7cm, nesuprantu g.gif biggrin.gif Nes ir gymbo perku 4 dydi ax.gif HM maikutes 4-6 tai dar rankovytes su 3 cm rezervo, tik dzinsiukai 4-5 tinkami ax.gif

QUOTE(bucinukas @ 2012 09 20, 19:27)
galiu parodyti 6-8 dydį ant 120 merginos  mirksiukas.gif

man atrodo ta su širdelėm nusiburbuliuos, mes dar neskalbėm, bet jau dėvėjo kartą ir jau yra burbuliukų  unsure.gif

Kai isskalbsit lausim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2012 09 21, 10:42)
As  is tikruju nesuprantu su tuo ugiu, kaip ten polikninikose matuoja, as tiek nerandu lotuliukas.gif , jeigu pastatau panele prie sienos ir su paprasta cm juostele ismatuoju, matau tik 110, nes ir rubus visus perku 110, is kur tie 7cm, nesuprantu g.gif  biggrin.gif Nes ir gymbo perku 4 dydi ax.gif HM maikutes 4-6 tai dar rankovytes su 3 cm rezervo, tik dzinsiukai 4-5 tinkami ax.gif

Nu as irgi rubelius 110cm perkam ,bet is H&M 4-5 treningines tai uij skestam va gavom dzinsiukus tai tikrai tiks 4-5 metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2012 09 21, 09:42)
Kai isskalbsit lausim atsiliepimu 4u.gif

po pirmo skalbimo nenusiburbuliavo thumbup.gif

Atsakyti
O kaip jus parsisiunciat i LT? 4u.gif per kazka kas gyvena anglijoje? is H&M
Atsakyti
QUOTE(giedrytele1 @ 2012 09 24, 11:03)
O kaip jus parsisiunciat i LT?  4u.gif  per kazka kas gyvena anglijoje? is H&M

per tarpininkes, ziurekite "internetines parduotuves" skilti. Ten rasite jas
Atsakyti
Mergaites gal kas ketinate parduoti leginsus is situ ,labai reikia 2-3 arba 3-4,tu ruzavu languotu
http://www.hm.com/gb...article=92902-F
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠANTEL: 24 rugsėjo 2012 - 17:07
QUOTE(bucinukas @ 2012 09 24, 10:28)
po pirmo skalbimo nenusiburbuliavo  thumbup.gif

thumbup.gif super, manau, kad visai geri nesiosis ax.gif
Atsakyti
As savo mazgei gan daznai o, retkarciais ir dickei perku H&M drabuzius. Man jie labai patinka. Paskutinis mano atradimas moteris, kuri nupirko is Airijos. Kainos panasiai kaip is Anglijos, tik Airijos puslapy mazesnis rubeliu pasirinkimas.
Dar kas man svarbu, kad sitie drabuziai tinka smulkutei ir kudutei mano mazgei, tai ne amerikoniski. Jie grazus, bet ant maniske atrodo kaip ant pakabos doh.gif
Atsakyti