Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2012 10 10, 11:53)
Kokio dydzio melyna striukyte? Gal kas turite 5-6 dydzio tokia striukyte, idomu kokie ismatavimai jos g.gif . Uzsakius 5-6y ir bijau, kad man 4-metei gali buti didele g.gif

pas mane dideles melyna 140 ir zalia146
o kokio ugio 4-mete?
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2012 10 10, 09:52)
Nu o as isploviau mikes sukne tai biski suskilo paveiksliukas unsure.gif  g.gif nors skalbiau 40 doh.gif

As sita suknute skalbiau jau keleta kartu 40 laipsniu temperaturoj, pas mane viskas gerai. Pvz., buvau parsiuntus George kelnaites mazei, jos su taip pat su paveiksliukais, tai nuo pirmo skalbimo pradejo luptis schmoll.gif Man nebuvo pasitaike nekokybisku H&M drabuzeliu, buvo nuvyle tik striukes moteriskos del pertrumpu rankoviu.
Atsakyti
merginos, gal kuri esat pirkusios tokias kelnes 134 arba 140 dydzio? domintu ismatavimai 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rutuliukas*: 11 spalio 2012 - 09:19
žiūriu, atsirado online pardėj šitie džinsiukai http://www.hm.com/gb...article=05313-A, tai rekomenduoju, labai fainučiai thumbup.gif aišku, ne žieminiai, bet pavasariui liuks wub.gif

ant manosios ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 10 11, 12:03)
žiūriu, atsirado online pardėj šitie džinsiukai http://www.hm.com/gb...article=05313-A, tai rekomenduoju, labai fainučiai  thumbup.gif aišku, ne žieminiai, bet pavasariui liuks  wub.gif

ant manosios  ax.gif

user posted image

Jau pastebejau siandien situos dzinsiukus smile.gif grazuoliukai wub.gif kazin tiktu smulkutei, kudutei manekenei ?
o jau megztukelio grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IceT @ 2012 10 11, 12:58)
Jau pastebejau siandien situos dzinsiukus  smile.gif grazuoliukai wub.gif kazin tiktu smulkutei, kudutei manekenei ?
o jau megztukelio grozis  wub.gif

manau, kad tiktu, nes pas mus ju liemuo nera labai sutrauktas. turim kitokius HM skiniukus, tai ten laaabai sutraukt per pilva reikejo doh.gif siaip, jei kam reikia 3-4 m. ismatavimu, sakykit, ismatuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Alateja, labai grazu, reikes ir man pavasariui imti siuos dzinsiukus wub.gif

Va ko dar noriu,
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g-a-b-r-i-e-l-e: 11 spalio 2012 - 14:30
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2012 10 11, 14:29)
Va ko dar noriu,

jo, gražus šitas derinukas wub.gif reiks savaitgalį pasistengt iki pardės nuvažiuot, reiks striukę grąžint, kur per didelę nusipirkom, tai ir gyvai jį apžiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 10 11, 15:45)
jo, gražus šitas derinukas  wub.gif reiks savaitgalį pasistengt iki pardės nuvažiuot, reiks striukę grąžint, kur per didelę nusipirkom, tai ir gyvai jį apžiūrėsiu  smile.gif

Kokia pirkai?
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2012 10 11, 15:04)
Kokia pirkai?

šitą

user posted image

tai mano trimetė paskendo 3-4 m. dydyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 10 11, 16:36)
šitą

user posted image

tai mano trimetė paskendo 3-4 m. dydyje  biggrin.gif

o kokio ugio Jusu trimete? ax.gif noriu savo vaikams situ striukiu, bet nezinau koki dydi imt.. siaip hm viska perkam 104, dar ciut didoki, ugis apie 103 cm.. galvoju ar 3-4 imt, ar didesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 10 11, 16:36)
tai mano trimetė paskendo 3-4 m. dydyje  biggrin.gif

Gal galite išmatavimus parašyti 4u.gif
Atsakyti