Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(wixxxx @ 2012 12 31, 21:55)
Tiesa, turim sia striukyte, tai labai liuks

user posted image

O siaip, vis pasizvalgau, bet nedrystu uzsisakyt, o spalvos nenusiskalbia ju? smile.gif

kokį dydį turit? ieškau tokios savo mažiui, ale niekas tokių mažų nepardavinėja rolleyes.gif dėl spalvos, tai nė vienas rūbas nėra buvę, kad nubluktų schmoll.gif yra tik buvę, kad treninginės kelnytės pasibumbuliavo šiek tiek nuo dažno skalbimo, bet daugiau viskas tikrai puikios būklės, beveik viską parduodu, kai išaugam, būna puikios būklės dar mirksiukas.gif

QUOTE(linausius @ 2012 12 31, 22:23)
Neprisimenu,kad buciau bent vieno H&M rubelio kokybe nusivylus,o turime laaaabai daug (netoli pardes gyvenam,tai vis uzsuku  biggrin.gif )O ir kainos visai padorios,per ispardavimus is vis pigiau grybo galima apsiprekinti smile.gif Su turginiais nedrisciau lygint schmoll.gif

drinks_cheers.gif kokioj šaly gyvenat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 12 31, 21:53)

drinks_cheers.gif kokioj šaly gyvenat?  ax.gif

Svedijoj
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 12 31, 21:20)
nu va, nupirkau šiandien savo mažei šiuos, norėjau kaip kad internetinėj foto tokio derinuko, ale pas mus nebuvo geltonų kelnyčių  verysad.gif

user posted image
user posted image

ant mano trimetės megztukas 2-4 m. (pakeitė žymėjimą ant etiketės, maniau, kad paėmiau 4-6, o pasirodo, kad ne, teks vežt keist, nes man norėtųsi kiek didesnio pavasariui...) kelnytės 3-4 m., tai ilgis irgi toks tik tik g.gif

user posted image

Smagių Naujųjų šventimo!!!!  smile.gif
Papildyta:
tiesa, pasididinkit megztuko foto HM puslapy, tai ten apykaklė ir ta juosta, kur sagutės, yra pablizginta, labai tai šventiškai atrodo  wub.gif

Laaaabai graaaazu bigsmile.gif Jau ir as noriu sio derinuko. Megztukas koks fainas, ryskios spalvos thumbup.gif Bet kelnytes is tikruju tokios tik tik. Mums panasiai atrodo 4-5 dydis, jokio rezervo, o 5-6 dar ziauriai ilgos. Nervuoja, kai papuoli i tarpini dydi. doh.gif

Nesuprantu, kai galima lyginti su turgaus rubais HM. doh.gif Aisku nera auksciausia klase, bet lyginant kainos ir kokybes santyki, tai super thumbup.gif
Atsakyti
Pasidalinkit merginos tais tarpininkės kontaktais, kuriais čia visos dalinotės smile.gif
Atsakyti
man irgi imeskit tos tarpininkes duomenis, prasau..

Atsitiktinai prisidejau prie merginos perkancios HM , tai negaliu atsidziaugti - vaikisku rubu kokybe puiki! Nepridesi prie jokiu Laredoutiniu, patalyne - irgi daug geresne, o kaina panasi.. Tik gyvenu provincijoj - susidaro problemu norint susikooperuoti..
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2013 01 01, 09:27)
Laaaabai graaaazu bigsmile.gif Jau ir as noriu sio derinuko. Megztukas koks fainas, ryskios spalvos thumbup.gif Bet kelnytes is tikruju tokios tik tik. Mums panasiai atrodo 4-5 dydis, jokio rezervo, o 5-6 dar ziauriai ilgos. Nervuoja, kai papuoli i tarpini dydi. doh.gif

ačiū smile.gif tik man gal kelnyčių ryškesnių norėtųsi, bandysiu šią savaitę dar su dukryte nuvažiuot ir išsimatuot kitokius derinukus ir dydžius, žiūrėsim, kas labiau tiks

QUOTE(cloudlet @ 2013 01 01, 09:31)
Pasidalinkit merginos tais tarpininkės kontaktais, kuriais čia visos dalinotės smile.gif

QUOTE(kice @ 2013 01 01, 09:37)

parašiau abiem až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 01 01, 10:37)

Atsitiktinai prisidejau prie merginos perkancios HM , tai negaliu atsidziaugti - vaikisku rubu kokybe puiki! Nepridesi prie jokiu Laredoutiniu, patalyne - irgi daug geresne, o kaina panasi.. Tik gyvenu provincijoj - susidaro problemu norint susikooperuoti..

Ale va, kad ir is provincijos bet kaimynu yra lotuliukas.gif

Alateja pas ka perki HM ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2013 01 01, 11:03)
Ale va, kad ir is provincijos bet  kaimynu yra  lotuliukas.gif 

Alateja pas ka perki HM ?  ax.gif

Tai tu kaimyne gal? Realioms mano kaimynms tai rizikinga atrodo, tai brangu, tai ilgai uztrunka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 12 31, 23:53)
kokį dydį turit? ieškau tokios savo mažiui, ale niekas tokių mažų nepardavinėja  rolleyes.gif

86cm,12-18menesiu, bet didesne ji, galvoju, gal net uzteks kitai ziemai smile.gif taip taip, pavyko man ja nuciupt paciu laiku is vienos saunios mamytes, nepasigailejau thumbup.gif
Nepykit mamytes uz nuomone, gal man tiesiog nepatikimai atrodo tie ryskiaspalviai rubeliai, be to visi tie mikimauzai ir tt, na nezinau nezinau, gal del to, kad berniuka auginu, ne mergyte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 01 sausio 2013 - 11:46
QUOTE(kice @ 2013 01 01, 11:10)
Tai tu kaimyne gal? Realioms mano kaimynms tai rizikinga atrodo, tai brangu, tai ilgai uztrunka biggrin.gif

Del realios kaimynystes istikruju net nezinau smile.gif As centre . O siunciuos viska jau senokai , i parduotuves mazai kada einu lotuliukas.gif Man patinka taip, kad ir palaukt tenka siek tiek. Dabar turiu gavus siek tiek HM rubeliu kur buvau prisigaudzius per seilus, ale ner kada normaliai pamatuot , apziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2013 01 01, 10:03)
Alateja pas ka perki HM ?  ax.gif

tuoj parašysiu biggrin.gif šiaip aš pati nelabai perku, aš į pardę nuvažiuoju, nebent kažko labai noriu, o pas mus nėra, arba seilas koks geras ir pavyksta ką pagaut, nes nemėgstu stumdytis pardėj ax.gif aš brolienei daugiau visko parūpinu per tą tarpininkę smile.gif

QUOTE(wixxxx @ 2013 01 01, 10:26)
86cm,12-18menesiu, bet didesne ji, galvoju, gal net uzteks kitai ziemai smile.gif taip taip, pavyko man ja nuciupt paciu laiku is vienos saunios mamytes, nepasigailejau thumbup.gif
Nepykit mamytes uz nuomone, gal man tiesiog nepatikimai atrodo tie ryskiaspalviai rubeliai, be to visi tie mikimauzai ir tt, na nezinau nezinau, gal del to, kad berniuka auginu, ne mergyte smile.gif

tai turbūt jūs prieš nosį ir nugvelbėt tą, kurią mačiau biggrin.gif mums irgi tokio dydžio reik doh.gif

šiaip, kas liečia berniukus, tai pas mažius beveik nėra ką pirkt doh.gif man jau ten tokie niūrūs rūbeliai... labai laukiu, kol priaugsim didesniųjų skyrių, o ten jau kiek spalvų būna wub.gif myliu spalvas, negaliu vaiko vien tik niūriom spalvom rengt schmoll.gif o dėl ryškiaspalvių rūbelių nepatikimumo, nėra ko pergyvent, jie tikrai neblunka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2013 01 01, 09:26)

As ir berniuka mirksiukas.gif ,mikimauzu neperku biggrin.gif ir ryskiu rubeliu viena kita ir,kaip jau minejau,spalvos kuo puikiausiai issilaiko smile.gif

Pamirsau Alatejos pirkinukus pagirti ir mergyte grazuole wub.gif
Atsakyti