Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2013 01 10, 15:29)
Siaip kiek esu maciusi dauguma HM dzinsiniu sijonuku nepasizymi siauru liemeniu, ganetinai platus buna, nors ir reguliuojasi guma. Jeigu ir sis toks, tai kudoms mergytems tikrai netiks schmoll.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IceT @ 2013 01 09, 14:25)
Mane domina is mergaitisko Sale sitas sijonukas.

user posted image

Gal kas turit toki? Idomu ar juosmuo susitraukia guma? Bijau , kad nuo mano kaulu kratinelio nenukristu sijonukas  smile.gif

Turejom panasu tai netinka kudom, liemuo kaip ir susitraukia iki reikiamo dydzio, bet nuo to sutraukimo labai negraziai gaunasi tokios bangos. Tokia tinka tik pilnutem ir tai geriausiai butu pasimatuoti
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2013 01 11, 11:50)
Turejom panasu tai netinka kudom, liemuo kaip ir susitraukia iki reikiamo dydzio, bet nuo to sutraukimo labai negraziai gaunasi tokios bangos. Tokia tinka tik pilnutem ir tai geriausiai butu pasimatuoti

Vava delto as ir bijau pirkti is H&M sijonukus ax.gif nes ziauriai platus liemuo buna ax.gif (teko parduotuvei apziurinet)
Atsakyti
sveikos merginos .biski ilysiu i jusu temuke,gal kas patiks H&M blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2013 01 13, 13:22)
sveikos merginos .biski ilysiu i jusu temuke,gal kas patiks H&M blush2.gif

nedėkit čia skelbimų, užsitrauksit moderatorių nemalonę 4u.gif tam yra HM tema skelbimų lentoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 13, 14:34)
nedėkit čia skelbimų, užsitrauksit moderatorių nemalonę  4u.gif tam yra HM tema skelbimų lentoje  mirksiukas.gif

thumb_yello.gif
Atsakyti
Noriu patarimo, koki patartumete imti maikuciu dydi, 2-4 ar 4-6, dukrytei vasar bus 4 metai, dabar 1 m ugio, smulki.

Seniai pirkau is hm, tai dabar pasimeciau, nesinori ir per dideliais rubais aprengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2013 01 13, 16:52)
Noriu patarimo, koki patartumete imti maikuciu dydi, 2-4 ar 4-6, dukrytei vasar bus 4 metai, dabar 1 m ugio, smulki.

Seniai pirkau is hm, tai dabar pasimeciau, nesinori ir per dideliais rubais aprengti  ax.gif

mano dukrytė 103 cm, dar tebenešiojam 2-4 m. bliuskytes, džemperiukus jau imčiau 4-6 m.
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 01 13, 17:56)
mano dukrytė 103 cm, dar tebenešiojam 2-4 m. bliuskytes, džemperiukus jau imčiau 4-6 m.

Aciu 4u.gif musu dukrytes panasaus amziaus, kokio dydzio jus imtumet vasarai leginsus? 3-4m.?

Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2013 01 13, 19:59)
Aciu 4u.gif  musu dukrytes panasaus amziaus, kokio dydzio jus imtumet vasarai leginsus? 3-4m.?

taip, 3-4, mes jau dabar tokius dėvim, bet jie dar su rezervu mums, nes 2-3 jau susikelia ir kojytės plikos lieka, tai geriau per ilgi nei per trumpi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2013 01 13, 18:52)

Seniai pirkau is hm, tai dabar pasimeciau, nesinori ir per dideliais rubais aprengti  ax.gif

pritariu Alatejai, tik 2-4, nes 4-6 skesit labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g-a-b-r-i-e-l-e: 14 sausio 2013 - 13:03
QUOTE(Ksantipe @ 2013 01 13, 18:52)

2-4 4u.gif
Atsakyti