Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali sapnai iššaukti neištikimybę?

QUOTE(xxkamane @ 2012 07 23, 14:36)
Nu kas cia durno? rolleyes.gif  zmogus atejo paklausti ar tasilaikys ar ne?
miela autore, nu abejoju ar taui kas paskys tiesa, ka mes zinom kokie santykiai pas tave su vyru? unsure.gif

Aš ir nesitikiu kad man kažkas pasakys kaip iš tikrųjų yra, aš ir pati to pasakyti negaliu... Man tiesiog įdomu išgirsti kitų žmonių nuomonę, o be to ir pašnekėti daugiau neturiu su kuo šia tema blush2.gif
Mūsų su vyru santykiai jau kuris laikas nėra labai geri, tiesiog kasdienė rutina, kartu jau esam 5 metus.
Atsakyti
QUOTE(GCT @ 2012 07 23, 13:56)
o o, galima ir aš į traukinį tą patį? prieš kiek tai laiko sapnavau buvusį klasioką, kurio nemačiau vajei vajei, kokia 15 metų. ką čia reiškia?  bigsmile.gif

kad klasiokų susitikimas artėja. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GCT @ 2012 07 23, 14:56)
o o, galima ir aš į traukinį tą patį? prieš kiek tai laiko sapnavau buvusį klasioką, kurio nemačiau vajei vajei, kokia 15 metų. ką čia reiškia?  bigsmile.gif

Na jūs jį vieną kartą sapnavote, o pas mane tie sapnai kartojasi jau daugiau nei metus...
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 07 23, 14:00)
Aš ir nesitikiu kad man kažkas pasakys kaip iš tikrųjų yra, aš ir pati to pasakyti negaliu... Man tiesiog įdomu išgirsti kitų žmonių nuomonę, o be to ir pašnekėti daugiau neturiu su kuo šia tema  blush2.gif
Mūsų su vyru santykiai jau kuris laikas nėra labai geri, tiesiog kasdienė rutina, kartu jau esam 5 metus.

supratau, kaip ir santykiu krizes pradzia? naaa, cia jau kaip jausite pati. ar prives prie neisitikimybes priklausys nuo to, kaip elgsites jus ir kaip "pasirasys" jusu svajoniu objektas.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 23, 15:02)
kad klasiokų susitikimas artėja.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o jame?... blush2.gif blush2.gif

jauna mamyte,
bet jūs tą žmogų matote dažnai, bendraujate su juo, o aš klasioko tai nemačiau šimtas metų ir net negalvojau apie jį tiek pat ilgai.
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 07 23, 14:00)
Aš ir nesitikiu kad man kažkas pasakys kaip iš tikrųjų yra, aš ir pati to pasakyti negaliu... Man tiesiog įdomu išgirsti kitų žmonių nuomonę, o be to ir pašnekėti daugiau neturiu su kuo šia tema  blush2.gif

Va dėl šitos priežasties ir randasi tokie sapnai, o tas Jūsų sapno "personažas" tik todėl, kad galbūt Jums įstrigo koks nors jo posakis, momentinis susižavėjimas ne pačiu juo, o tuo ką jis pasakė, ar padarė. Ir tai įkrito Jūsų pasąmonėje, o sapnų pavidalu, dabar išlenda tie dalykai, kurių pasigendant savo santykiuose.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 23, 15:05)
Va dėl šitos priežasties ir randasi tokie sapnai, o tas Jūsų sapno "personažas" tik todėl, kad galbūt Jums įstrigo koks nors jo posakis, momentinis susižavėjimas ne pačiu juo, o tuo ką jis pasakė, ar padarė. Ir tai įkrito Jūsų pasąmonėje, o sapnų pavidalu, dabar išlenda tie dalykai, kurių pasigendant savo santykiuose.

Na taip, savo santykiuose tikrai kai ko pasigendu, ir kuo toliau tuo tų pasigedimų daugiau...
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 07 23, 14:12)
Na taip, savo santykiuose tikrai kai ko pasigendu, ir kuo toliau tuo tų pasigedimų daugiau...

.......... o tas sapnų "personažas" matyt gyvena taip kaip galbūt Jums norėtusi, arba gal yra kaip nors išreiškęs savo nuomonę, ar požiūrį, kuris labai sutapo su Jūsiškiu, bet Jūsų vyro požiūris buvo kitoks ir dabar iš pasąmonės išplaukia tas "personažas", nes Jūs nesulaukiate palaikymo iš savo vyro, o pasąmonėje užsifiksavo kažkas, kas Jus palaikė, arba bent jau požiūriais sutapo.

Nu čia aš tik šiaip hipotetiškai rašinėju. Gali būti ir ne taip. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As irgi sapnuoju daznai, kad myliuosi su 1-uoju ex. Zinau viena, kad jeigu ji vel sutikciau -tie sapnai butu igyvendinti realybeje blush2.gif bent jau suzinociau tuomet noriu jo dar, ar jau ne biggrin.gif
Taigi manyciau erotiniai sapnai yra musu pasamones norai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 23, 15:03)
supratau, kaip ir santykiu krizes pradzia? naaa, cia jau kaip jausite pati. ar prives prie neisitikimybes priklausys nuo to, kaip elgsites jus ir kaip "pasirasys" jusu svajoniu objektas.

Dėl tos santykių krizės pradžios - manau ji prasidėjo tada kai gimė vaikas...
Nemažai teko su tuo "svajonių objektu" praleisti lako kartu, bet niekada nedaviau pagrindo jokiems jo veiksmams šia linkme, tai jų ir nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 07 23, 14:23)
Dėl tos santykių krizės pradžios - manau ji prasidėjo tada kai gimė vaikas...
Nemažai teko su tuo "svajonių objektu" praleisti lako kartu, bet niekada nedaviau pagrindo jokiems jo veiksmams šia linkme, tai jų ir nebuvo.

Bet apie tai galvojate, fantazuojate, svajojete? mirksiukas.gif
Va ir pasireiskia tu fanataziju realizavimas kol kas tik per sapnus smile.gif . Bet kas zino..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 23, 15:19)
.......... o tas sapnų "personažas" matyt gyvena taip kaip galbūt Jums norėtusi, arba gal yra kaip nors išreiškęs savo nuomonę, ar požiūrį, kuris labai sutapo su Jūsiškiu, bet Jūsų vyro požiūris buvo kitoks ir dabar iš pasąmonės išplaukia tas "personažas", nes Jūs nesulaukiate palaikymo iš savo vyro, o pasąmonėje užsifiksavo kažkas, kas Jus palaikė, arba bent jau požiūriais sutapo.
Nu čia aš tik šiaip hipotetiškai rašinėju. Gali būti ir ne taip.  biggrin.gif  biggrin.gif

Jūs visiškai teisi, su "personažu" mūsų požiūriai labai stipriai sutampa, taip pat sieja dauguma bendrų pomėgių, hobių ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Natela @ 2012 07 23, 15:24)
Bet apie tai galvojate, fantazuojate, svajojete? mirksiukas.gif
Va ir pasireiskia tu fanataziju realizavimas kol kas tik per sapnus smile.gif . Bet kas zino..... biggrin.gif

Iki pirmų sapnų jokių minčių, bent jau ta linkme tikrai nebuvo. Sapnas buvo pats pirmas reiškinys, o dar ir apie tuos sapnus kurį laiką negalvojau, tik kai jie pradėjo dažniau kartotis, pradėjau apie tai galvoti blush2.gif
O šiaip pagalvoti tai pagalvodavau, bet visai ne ta linkme ax.gif
Atsakyti