Pirmoji tema jau pora metelių užbaigta, tačiau vedybos nesustojo, dalinamės patirtimi
Sena tema čia
http://www.supermama...amp;hl=pamergesPapildyta:Perskaičiau visą senąją temą, buvo labai įdomu, kilo daug emocijų

Ypač pabaigoje, kai vyko karas, tarp siaubūnių nuotakų ir vargšių pamergių, kaip buvo pavadinusi viena forumietė
Na, o aš manau, kad ištikrųjų vestuvės yra didelė laimė jauniesiems, ir pinigų švaistymas poroms. Na labai džiaugiuosi, kad yra tokių žmonių, kurie leidžia šimtus kitiems nepykdami

Gerbiu tokius
Taip, žinoma jaunieji turi daug rūpesčių, daug išlaidų, bet galų gale, juk pirmiausia tą šventę daro dėl savęs, o ne dėl kitų. Nei aš, nei kuri kita neina pas mylimuosius ir neprašo jų tuoktis, kviesti juos, neva jie labai nori pasipuikuoti savo suknelėmis nori
Dabar aš taip pat pakviesta į vestuves ir labai nirštu, nes už tuos pinigus, ką išleisiu vestuvėms, planavau pailsėti

Man nurodyta suknelių nuoma, žinoma pati suknelė, kuri yra per didelė, bet niekas naujos nesiųs ir nesitaikys prie mano dydžio, nurodyta batelių spalva, rankinės spalva, vyriškiui marškinių rankovių ilgis, kaklaraištis. Kvietime buvo reikalaujama dovanos pinigais

Niekas neklausė ar norim dalyvauti, o buvo pasakyta PRIVALOMA. Tas žodis mane tiesiog veda iš pusiausvyros

O dėl to puošimosi, tai kažkas minėjo, kad vestuvių dieną jaunieji būną pasaulio bamba, turi būti patys gražiausi. Nei velnio, kiekviena pamergė gražinasi nenorėdama atsilikti nuo kitų, juk pati irgi nori gerai jaustis, tuo labiau kai dvi dienas turės vaidinti surežisuotame spektaklyje ir šypsotis, aikščioti, lyg būtų ten dėl ko

Tradicinės vestuvės tokia atgyvena, kad baisu, prišerti giminę karbonadų,kaip pasakė viena garsi vedybų planuotoja, o kitą rytą skaičiuoti gautus pinigus ir pykti, kad neatsipirko vestuvės, nes vargšės jaunos poros tūkstančių neprikrovė