QUOTE(Kisulita @ 2013 01 22, 19:50)
Labas
esu ir aš pakviesta būti pamerge
Ir dar vyriausiąja
Vestuvės mano brolio, todėl man tai didelė garbė, nes jaučiuosi gan artima jam, bet jo sužadėtinės nelabai pažįstų
Kadangi, kiek domėjausi vyr. pamergė turi padėti ruoštis jaunosioms, tai gal vyr. pamergė turėtų būti artimesnė jaunąjai?
Taip pat, gal kuri yra rengusi mergvakarį ir gali papasakoti ar tai darė viena, ar tarėsi ir planavo su kitom pamergėm? Ar už mergvakarį privalo mokėti tik vyr. pamergė, ar visos metasi?
Kokios dar vyr. pamergės pareigos?
Brolis sakė, kad didelių vestuvių nerengs, iš mūsų pusės didžiasios giminės nekvies, nes turim daug tetų, dėdžių, pusbrolių ir puseserių
Bet manau, kad vis tiek išlaidų nemažai bus, juk visgi vestuvės 
Beje, gal kas gali patarti kokią sumą turi dovanoti sesuo, jei veda brolis? Kažkokių daiktų dovanoti nežadu, jaunavedžiai geriau žinos, ko jiems reikia, manau

esu ir aš pakviesta būti pamerge

Taip pat, gal kuri yra rengusi mergvakarį ir gali papasakoti ar tai darė viena, ar tarėsi ir planavo su kitom pamergėm? Ar už mergvakarį privalo mokėti tik vyr. pamergė, ar visos metasi?

Kokios dar vyr. pamergės pareigos?

Brolis sakė, kad didelių vestuvių nerengs, iš mūsų pusės didžiasios giminės nekvies, nes turim daug tetų, dėdžių, pusbrolių ir puseserių

Beje, gal kas gali patarti kokią sumą turi dovanoti sesuo, jei veda brolis? Kažkokių daiktų dovanoti nežadu, jaunavedžiai geriau žinos, ko jiems reikia, manau

sumos labai priklauso skirtingai, tiek nuo zmoniu materialines padeties, tiek nuo poziurio. pvz. mano sesuo studente gyvenanti su mama mums padovanojo 500 lt, o vyro sesuo turinti rimta uki tik 200 lt, beje atejo su paaugle dukra. tai cia tikrai sunku ka patarti.
p.s pas mus pabroliu ir pamergiu nebuvo