Įkraunama...
Įkraunama...

Tiksli informacija apie nėštumo nutraukimą.

Savo gyvenimo kelią renkamės patys.
Tai kiekvienos moters sprendimas būt nestuke.gif ar nebūti.
Sveikos. Visą laiką klausiausi "interneto" ir nepatyrusių moteriškių nesąmonių. Skauda,stresas ir pan. Skaudu viduje,o ne fiziškai,bet su laiku praeina.. Taigi, teko ir man vakar tai patirti. Visa info apie nėštumo nutraukimą:
1. Nueini pas savo ginekologą ,duoda pasidaryti tyrimus ar galima atlikti operaciją.
2. Jei viskas gerai su tyrimais duoda siuntimą į ligoninę,bent jau Vilniuje Tyzehnhauzų g.18a. Gimdymo namai.
3. Nuvažiuoji,stoji į eilę,maždaug po savaitės atvyksti operuotis. Kaina 211lt į ligonių kasą
4. Nuveda seselė (labai visos geros) į operacinę,duoda narkozę (trumpą) sutvarko.
5. operacija trunka 15-20 min. po 30 min.atsikeli.
6. Paguli 1,2h (priklauso nuo savjautos)
7. Paleidžia namo.
8. Šiek tiek maudžia pilvą,kaip per mm.Išrašo antibiotikų.
Sėkmės,kas ryžtasi ir nieko nėra baisaus,neskauda, slauga puiki.
NUO ŠIOL SAKIAU, NIEKADA NESKAITYSIU INTERNETINIŲ NESĄMONIŲ,SKAUDU,BET PATYS RENKAMĖS GYVENIMO KELIĄ.
Atsakyti
Kaip matau nemokamai nedaro ? bigsmile.gif

vis tiek žiauru tie abortai, ir pats pasirinkimas, ir procedūra, ir mintys po to mane užgraužtų doh.gif Nors kažkur skaičiau, kad reikia stengtis sau atleisti, taip geriau pačiai.
Nepaminėta, ar yra kokia psichologo konsultacija? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute 36: 24 liepos 2012 - 21:02
Jo, budama 17 metu ir as pasirinkau visgi nebuti nescia verysad.gif tai po beveik 10 metu turiu du vaikucius, bet daznai ziuriu i juos ir asaros byra, kad vienam (paciam pirmajam) gimti neleidau... sunku ir kalbeti apie tai, bet turbut tokia valia buvo ne tik mano, bet ir dievo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2012 07 24, 22:12)
Iš viso, kam čia reklamuotis dar?

Na ne visos yra caca lialia, oj baisu, oj nesuprantu , yra kurioms tiesiog reikalinga informacija kur kreiptis ir kiek kainuoja. Kiekvienos pasirinkimas .
Atsakyti
O kodėl tai reklama? Čia tiesiog informacijos suteikimas, gal kam pravers rolleyes.gif
Atsakyti
O aš manau, kad visai naudinga informacija... viskas paprastai ir aiškiai, be jokių moralinių išvedžiojimų, nes teisingai paminėjo autorė, kad dažniausiai normalios info nėra, vien tik kaltinimai, mitai ir pan.
Atsakyti
Pritariu Siaip111, manau, kad temos autorė norėjo suteikti informaciją moterims ir merginom, jei joms to prireiktų ir nereikėtų skaitinėti skirtingų pasisakimų. Ji parašė trumpai ir aiškiai. neesu už aborta, bet negali žinoti kokios bėdos ar kiti dalykai priverčia tai padaryti. nesmerkim, gal tiesiog nebuvo pasirinkimo.
Atsakyti
QUOTE(raimondytia @ 2012 07 24, 21:49)
Savo gyvenimo kelią renkamės patys. 
Tai kiekvienos moters sprendimas būt nestuke.gif  ar nebūti.
Sveikos. Visą laiką klausiausi "interneto" ir nepatyrusių moteriškių nesąmonių. Skauda,stresas ir pan. Skaudu viduje,o ne fiziškai,bet su laiku praeina.. Taigi, teko ir man vakar tai patirti. Visa info apie nėštumo nutraukimą:
1. Nueini pas savo ginekologą ,duoda pasidaryti tyrimus ar galima atlikti operaciją.
2. Jei viskas gerai su tyrimais duoda siuntimą į ligoninę,bent jau Vilniuje Tyzehnhauzų g.18a. Gimdymo namai.
3. Nuvažiuoji,stoji į eilę,maždaug po savaitės atvyksti operuotis. Kaina 211lt į ligonių kasą
4. Nuveda seselė (labai visos geros) į operacinę,duoda narkozę (trumpą) sutvarko.
5. operacija trunka 15-20 min. po 30 min.atsikeli.
6. Paguli 1,2h (priklauso nuo savjautos)
7. Paleidžia namo.
8. Šiek tiek maudžia pilvą,kaip per mm.Išrašo antibiotikų.
Sėkmės,kas ryžtasi ir nieko nėra baisaus,neskauda, slauga puiki.
NUO ŠIOL SAKIAU, NIEKADA NESKAITYSIU INTERNETINIŲ NESĄMONIŲ,SKAUDU,BET PATYS RENKAMĖS GYVENIMO KELIĄ.

Nežinau... Jei jau čia tokia informacija, tai vadinkite daiktus tikrais vardais... Operuotis mat atvyksta... Kažkaip nesmagu net skaityti...
Ir šiaip pateikta viskas taip, kad nieko čia tokio, viskas paprasta, malonu, sesutės geros ir nuostabios... Be žodžių aš.

Sėkmės Jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 11 rugsėjo 2012 - 08:57
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 09 11, 09:55)

Ir šiaip pateikta viskas taip, kad nieko čia tokio, viskas paprasta, malonu, sesutės geros ir nuostabios...  Be žodžių aš.

O tai kaip turėtų pateikt, kad Jums patiktų? smile.gif

Tai yra legali procedūra.

O visa kita - požiūrio ir vertybių reikalas.

Tiesa, pritariu, kad tema ne tame skyrelyje. Jei temos tikslas - suteikti informaciją, tai šitas skyrelis čia nė prie ko.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 09 11, 09:55)
Nežinau... Jei jau čia tokia informacija, tai vadinkite daiktus tikrais vardais... Operuotis mat atvyksta...  Kažkaip nesmagu net skaityti...
Ir šiaip pateikta viskas taip, kad nieko čia tokio, viskas paprasta, malonu, sesutės geros ir nuostabios...  Be žodžių aš.

Sėkmės Jums.

Operuotis- taip vadinasi medicininė paslauga, taip autorė ją ir įvardino.... Čia juk ne literatūrinis rašinys....
Atsakyti
QUOTE(raimondytia @ 2012 07 24, 18:49)

Tai kiekvienos moters sprendimas būt nestuke.gif  ar nebūti.

siaip, ir durnam aisku, kad iki sio pasirinkimo esti pasirinkimas: santykiauti ar ne, ir jis yra esminis. ax.gif
Atsakyti
Gerai, kad autorė trumpai ir aiškiai parašė, gal kam nors pravers smile.gif O ir kiekvienos požiūris į abortą priklauso nuo to, ar moteris gemalą gimdoje laiko jau vaiku, ar tiesiog gemalu smile.gif
Atsakyti