Grizau is Kanaru ir noreciau pasidalinti savo ispudziais
Tai buvo mano pirma tokio tipo kelione (planavau guleti papludymyje, degintis prie baseino, ilsetis).
Deja, tai visai tam netinkama vieta

Su vaikais ten tikriausiai visai neverta vaziuoti.
Vaziuoti i Tenerife patarciau tik tiems, kas zada aktyviai ilsetis. Pirmiausia del to, kad zmoniu ir siuksliu begales, todel ramus poilsis is karto atkrinta. Mieste ir papludymyje isvis nera ka veikti. Visokiu zmoniu privaziave, triuksmas, gatveje siulo viska pirkti, kabinejasi su visokiausiomis loterijomis ir t.t.
Taciau organizuojamos labai geros isvykos. Yra 2 puikus parkai: Loro ir Jungle. Vaikams ir suaugusiems tikriausiai neisdildomi ispudziai. Idomi kelione i Teides vulkana. Dar patiko kelione katamaranu ziureti delfinu, banginiu. Na, o ko NEGALIMA praleisti, tai isvykos i sala La Gomera. Gamta nereali, pati kelione dzipais ispudinga. Ragaujamas vietiniu maistas, aplankomos seniausios Europos dziungles, valgomi Kanaru bananai, gali nusiskinti apelsinu, citrinu, avokadu. Gidai ir vairuotojai labai faini.
Taciau sios keliones kainuoja 2 zmonems papildomai apie 1500Lt, o jei nezadate ju rinktis, tai Kanaru tikrai neverta rinktis. Cia man toks ispudis susidare. Reklama buvo nereali. Ypatingai giriamas servisas ir maistas. As baisesnio maisto jokioj saly nesu valgiusi. Bandem ir parduotuvese pirktis ir visokius barus ismaisem. Lietuvos kavinese maistas tikrai puikus ir pigus, o cia uz 70 Lt 2 zmones labai prastai pavalgys. Na bandem ir pigiau ir brangiau, bet
Vieninteliame kinieciu restorane gavome ko tikejomes. Jei patinka ju maistas, tai tikriausiai ji ir vertetu rinktis.
Parduotuvese sekioja is paskos, kad nepavogtum. Cia panasiai kaip seniau Lietuvoje
Patys vietiniai zmones labai neturtingi, as tikrai buvau sokiruota isvaziavusi uz miesto. Toks purvas, daug siuksliu.
Lektuve po keliones kalbejome su zmonemis kurie buvo ten pries 5 ir daugiau metu, tai jie sake, kad didesnio kosmaro neisivaizdavo ir, kad daugiau ten niekada nevaziuos. Tai kas buvo ten seniau neprilygsta tam kas yra dabar. Tikriausiai Kanarai tapo labai daug kam prieinami ir tikriausiai todel taip pasikeite i blogaja puse.
Ar gali buti, kad man vienai is forumieciu toks prastas ispudis susidare?