Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 18

QUOTE(Ramsius @ 2012 08 17, 10:12)
Ziurint kokios darbuotojos...Kartais pasiulo, bet neprimygtinai...Bet ta lapa apie savarankiskas darbo paieskas vistiek reikia pildyti...Sako, ka padarysi, toks formalumas smile.gif

Nezinau,vyras kai dirbo puse etato ir stovejo birzoj,tai jokio lapo nereikejo pildyti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 17, 10:52)
Nezinau,vyras kai dirbo puse etato ir stovejo birzoj,tai jokio lapo nereikejo pildyti.

Tai cia gal nuo darbuotojos priklauso....Man liepe uzpildyt...Tai prirasiau aks i galva sove lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 08 17, 10:12)
Ziurint kokios darbuotojos...Kartais pasiulo, bet neprimygtinai...Bet ta lapa apie savarankiskas darbo paieskas vistiek reikia pildyti...Sako, ka padarysi, toks formalumas smile.gif

ziuresim kokios pajamos bus, gal netilpsime i tuos 1050 lt, daugiau bus. Tada ir i birza neverta stotis...
Atsakyti
Ku galima apsiskaiciuoti kokia mazdaug soc. pasalpa gausim..esu mama su dviem vaikais, darbo birzoje stoviu, pajamos 800lt. Jau kreipiausi, bet dar laukiu atsakymo kiek ten priskaiciuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 08 17, 16:20)
Ku galima apsiskaiciuoti kokia mazdaug soc. pasalpa gausim..esu mama su dviem vaikais, darbo birzoje stoviu, pajamos 800lt. Jau kreipiausi, bet dar laukiu atsakymo kiek ten priskaiciuos smile.gif

Pajamos sitos kartu su alimentais,vaiko pinigais?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 17, 16:39)
Pajamos sitos kartu su alimentais,vaiko pinigais?

Visos pajamos 852lt (cia su vaiko pinigais)
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2012 08 17, 16:50)
Visos pajamos 852lt (cia su vaiko pinigais)

1050-852=198/3=66 pirmam,antram 80%-52.80 lt,treciam 70%-46.20 lt,tai soc.pasalpa butu 66+52.8+46.2=165 lt.
Atsakyti
Sveiki, noreciau pasiteirauti, gal kas man pades? Rugsejo menesi baigiasi darbo birzos mokejimas, (6men) kaip stoviu darbo birzoje. Vyras dirba vienas, turim 4 metu vaika, gal kas pasakys ar galiu kreiptis del socialines paramos( kom. uz sildyma,vandeni)? Kokia vyro turetu buti alga, kad gautumeme socialine parama? Dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(vitalkute @ 2012 08 17, 19:43)
Sveiki, noreciau pasiteirauti, gal kas man pades? Rugsejo menesi baigiasi darbo birzos mokejimas, (6men) kaip stoviu darbo birzoje. Vyras dirba vienas, turim 4 metu vaika, gal kas pasakys ar galiu kreiptis del socialines paramos( kom. uz sildyma,vandeni)? Kokia vyro turetu buti alga, kad gautumeme socialine parama? Dekoju uz atsakyma.

Jusu bendros pajamos turi nevirsiti 350*3=1050 lt,kad gaut soc.pasalpa.
Kompensacijoms turi nevirsiti zmogui 525 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 17, 20:43)
Jusu bendros pajamos turi nevirsiti 350*3=1050 lt,kad gaut soc.pasalpa.
Kompensacijoms turi nevirsiti zmogui 525 lt.

Dekoju uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,noriu paklausti,siuo metu soc pasalpa gaunu uz vaika.Kreipiaus i vif,na jau pridaviau dokumentus.Kada galiu kreiptys i socialini?Kai gausiu laiska,jog vif mokes mums ar kai jau bus pinigeliai? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena.
Ar tiesa, kad turintiems automobilį nepriklauso soacialine pasalpa? Šeimoje dirbantis tik vienas vyras, žmona augina 4 vaikus (vienas iš jų neturi 1-erių metų), iki šiol gaudavo soacialinę pašalpą, kompensacijas, o šiandien kai nunešė prduoti dokumentus pratęsimui, pareiškė seniūnijoje, kadangi jie turi automobilį - socialinė pašalpa jiems nepriklauso ir kad ši tvarka įsigaliojo nuo liepos mėn., ir dar grąsino baudomis, kad nepranešė tą automobilį įsigiję. Ar tikrai turintiems auto niekas nepriklauso? Kaip suprasti šią situaciją?
Atsakyti