Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 18

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 02, 07:47)
pazyma nesti,kai sueis 30 sav,t.y kai liks 70 dienu iki numatytos gimdymo datos,jeigu negausit dekreto.

negausiu dekreto , nes buvau ir esu socialiai remtina .
Tai man lapkricio men nesant pazyma i seniunija reiks viska isnaujo tvarkytis ?del silumos ,vandens ir socialines ?
Atsakyti
Laba diena,
gal kas atsakytų, pernai gavome šildymo kompensaciją, šiemet pajamos dar mažesnės, tai tikrai turėtume gauti, bet pardavėme butą ir gavome šiek tiek pajamų, sakykit, ar dėl tų pajamų nebus, kad nebegausime kompensacijos už šildymą?
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2012 10 02, 08:59)
negausiu dekreto , nes buvau ir esu socialiai remtina .
Tai man lapkricio men nesant pazyma i seniunija reiks viska isnaujo tvarkytis ?del silumos ,vandens ir socialines ?

Jeigu eisit pratesinet,tai taip,reikes vel pildyti prasyma.
Papildyta:
QUOTE(S.A. @ 2012 10 02, 09:01)
Laba diena,
gal kas atsakytų, pernai gavome šildymo kompensaciją, šiemet pajamos dar mažesnės, tai tikrai turėtume gauti, bet pardavėme butą ir gavome šiek tiek pajamų, sakykit, ar dėl tų pajamų nebus, kad nebegausime kompensacijos už šildymą?

Gali buti,cia konkreciau jums tik soc.centre pasakis.
Atsakyti
Sveiki,
dėl vis besikeičiančių situacijų soc. pašalpas tvarkausi kas mėnesį, o kompensacijas gavau tik birželio mėn, ir tik už karštą vandenį, o už šaltą ne. Vakar skambinau į vandenis, tai sako, kad sena pažyma pasibaigusi, o naujų nėra doh.gif Bet pašalpą, tai juk kas mėnesį gaunu, socialiniam sakė, kad kompensacija paskirta jau už rugpjūtį g.gif . Nu nieko nesusigaudau doh.gif, tai ko man beklaust?
Atsakyti
paaiskinkit, nesusigaudau blush2.gif
sausio 21d turetu prasideti nestumo atostogos. siuo metu dirbu, bet kadangi neturiu 12men darbo stazo, pasalpa man nepriklausys. klausimas toks, ar man priklausys soc pasalpa, jeigu as busiu darbdavio isleista nestumo, motinystes atostogu. ar soc pasalpai gauti turesiu iseiti ir darbo ir atsistoti i darbo birza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2012 10 02, 11:21)
paaiskinkit, nesusigaudau blush2.gif
sausio 21d turetu prasideti nestumo atostogos. siuo metu dirbu, bet kadangi neturiu 12men darbo stazo, pasalpa man nepriklausys. klausimas toks, ar man priklausys soc pasalpa, jeigu as busiu darbdavio isleista nestumo, motinystes atostogu. ar soc pasalpai gauti turesiu iseiti ir darbo ir atsistoti i darbo birza? g.gif

Galesit gauti soc.pasalpa,jeigu pajamos zmogui nevirsija 350 lt,iseidineti is darbo nereikia.
O daug iki stazo truksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 02 spalio 2012 - 10:25
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 02, 11:25)
Galesit gauti soc.pasalpa,jeigu pajamos zmogui nevirsija 350 lt,iseidineti is darbo nereikia.
O daug iki stazo truksta?

4-5men mazdaug. nedatempsiu niekaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2012 10 02, 11:48)
4-5men mazdaug. nedatempsiu niekaip unsure.gif

Nenorit iki gimdimo padirbti o paskui po gimdimo atostogas paimti,kad datempti iki stazo,nors uz vaiko prieziura gaudinetumete.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 02, 11:58)
Nenorit iki gimdimo padirbti o paskui  po gimdimo atostogas paimti,kad datempti iki stazo,nors uz vaiko prieziura gaudinetumete.

nesigaus taip, deja.
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2012 10 02, 14:40)
nesigaus taip, deja.

Pas mane irgi ta pati bėda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 02, 08:04)
Jeigu eisit pratesinet,tai taip,reikes vel pildyti prasyma.

pasiskambinau darbuotojai kur vakar tvarke dok,tai paaiskino kad man ateiti sausio menesi prasitesti vel (siluma ,vand ir tttt)
tik lapkriti kai iseisiu is birzos ,ateiti pas juos susitvarkyti parama nesciai dar priklausys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2012 10 02, 20:42)
pasiskambinau darbuotojai kur vakar tvarke dok,tai paaiskino kad man ateiti  sausio menesi prasitesti vel (siluma ,vand ir tttt)
tik lapkriti kai iseisiu is birzos ,ateiti pas juos susitvarkyti parama nesciai dar priklausys  g.gif

Tai apie ja jums ir rasiau,kad pazyma paimtumete is gydytojos.
Atsakyti