Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 18

QUOTE(ernestuutea @ 2012 10 10, 13:15)
sveika Jolanciuk 4u.gif
Norejau pasiteirauti ar dar yra ta temele kur visos lauke pasalpeles?aciu uz atcakima ax.gif  4u.gif

http://www.supermama...howtopic=870265
Prasom smile.gif
Atsakyti
sveikos,prireike ir man truputi informacijos.tokia situacija,kad siuo metu 20d gaudavau is birzos ir soc pinigus,bet si men 15mane idarbina i viesuosius darbus ant dvieju men,tai butu klausimas,ar si men dar gausiu pajamas,ar jau nutrauks?
Atsakyti
Jolanciuk 4u.gif Noreciau pasiterauti, jai pajamos i menesi 922 lt(skola uz alementus + 52 lt,uz vaika ),gyvenant su dukra dviese, vieno kambario bute, norint gauti kompensacijas ,ar kompensacija priklauso ? Kiek supratau birzoje puse metu nebereikia isstoveti,uztenka keliu savaiciu? ar klystu? Aciu is karto uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexi9: 11 spalio 2012 - 17:53
o kiek kompensuoja uz priedeli,ir dar norejau paklaustisode mes pasistate viasato lekste su sutartimi,o dabar kur gyvenam reikia pirkti priedeli,ar man uz ji irgi kompensuos? pas mus nesigauna 525 lt
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2012 10 11, 20:43)
o kiek kompensuoja uz priedeli,ir dar norejau paklaustisode mes pasistate viasato lekste su sutartimi,o dabar kur gyvenam reikia pirkti priedeli,ar man uz ji irgi kompensuos? pas mus nesigauna 525 lt

iki 100 Lt, tai jei pirksit brangesni - tai gausit kompensacija tik 100 lt
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2012 10 11, 21:46)
iki 100 Lt, tai jei pirksit brangesni - tai gausit kompensacija tik 100 lt

bet tai ar kompensuos jei pas mane yra sutartis su viasat
Atsakyti
Sveikos, metus laiko gauname soc. ismoka. Po dokumentu sutvarkymo ismoka siandien gavau per puse mazesne, nors pajamos nesikeite g.gif Esame is Panevezio, bet ar tai gali reiksti, kad komisija nepaisydama istatymu gali imti ir sumazinti?
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2012 10 11, 21:58)
bet tai ar kompensuos jei pas mane yra sutartis su viasat

Cia jau turit i VIASAT skambinti ir klausti,nes daleiskim pas mus TEO,tai kompensuoja tik naujiems klientams,tiems kurie neseniai pasijunge,mes jau daug metu esam pasijunge,todel mums jokios kompensacijos nera.
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2012 10 11, 22:51)
Sveikos, metus laiko gauname soc. ismoka. Po dokumentu sutvarkymo ismoka siandien gavau per puse mazesne, nors pajamos nesikeite  g.gif  Esame is Panevezio, bet ar tai gali reiksti, kad komisija nepaisydama istatymu gali imti ir sumazinti?

O ne geriau paskambinti tiesiai ten kur tvarketes,nes cia galim tik speliot,nebent kazkam panasiai yra.
Papildyta:
QUOTE(erika30 @ 2012 10 11, 18:03)
sveikos,prireike ir man truputi informacijos.tokia situacija,kad siuo metu 20d gaudavau is birzos ir soc pinigus,bet si men 15mane idarbina i viesuosius darbus ant dvieju men,tai butu klausimas,ar si men dar gausiu pajamas,ar jau nutrauks?

Dar gausit uz rugsejo men.
Papildyta:
QUOTE(Alexi9 @ 2012 10 11, 18:43)
Jolanciuk  4u.gif  Noreciau pasiterauti, jai pajamos i menesi 922 lt(skola uz alementus + 52 lt,uz vaika ),gyvenant su dukra dviese, vieno kambario bute, norint gauti kompensacijas ,ar kompensacija priklauso ? Kiek supratau birzoje puse metu nebereikia isstoveti,uztenka keliu savaiciu? ar klystu? Aciu is karto uz atsakyma.  4u.gif

Birzoj nereikia puse metu stoveti,kompensacija priklauso,tik ar jus ten 2-se prirasyti ar dar kas yra?
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 12, 08:39)
Papildyta:

Dar gausit uz rugsejo men.
Papildyta:

Birzoj nereikia puse metu stoveti,kompensacija priklauso,tik ar jus ten 2-se prirasyti ar dar kas yra?

mes tik dviese su dukra registruotos ,o ar uzteks jai tik pora savaiciu busiu birzoje isstovejus ir pildysiu dokumentus kompensacijai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexi9: 12 spalio 2012 - 08:01
QUOTE(Alexi9 @ 2012 10 12, 09:00)
Papildyta:

mes tik dviese su dukra registruotos ,o ar uzteks jai tik pora savaiciu busiu birzoje isstovejus ir pildysiu dokumentus kompensacijai ?

Dabar galima nors ir ta pacia diena kai istoji i birza tvarkitis dokumentus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 12, 09:25)
Dabar galima nors ir ta pacia diena kai istoji i birza tvarkitis dokumentus.

Aciu JOLANCIUK , labai padejote ,grazios dienos Jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexi9: 12 spalio 2012 - 08:34