QUOTE(mishkinuke @ 2012 10 17, 12:50)
Fainos suknelės...
Aš irgi ieškau bet minimaliai kuklios, trumpos gal net megztos...
Nesupykit, bet duosiu patarimą imančioms sukneles su "užuolaidomis" - na, kai velkasi suknelės galas metra ir ilgiau....
Tokios suknelės taip - turi grožio ir gnaiužia kvapą, bet... kol esi oficialiojoj dalyje - po to kai išeini į gatvę, važinėjimai po gamtą ir pn... nelakstysi juk pakėlusi uodegos visą laiką... ir nepriprašysi jog tau ją nešiotų kas nors...
Todėl labai tragiškai atrodo kai į šventės vietą atvažiuoja nuotaka su tokia suknia, juodom purvinom suknios padalkėm... Gerai kai toks dalykas nusisega, - o jei ne...

Na, taip, čia gal smulkmena, bet po to balius įsivažiuoja, prasideda šokiai ir pn... Žiauriai atrodo, kai tą "galą" susuka į dešrą ir prisega prie suknios, kad netrukdytų....... Gaila foto čia neturiu - ikelciau...
Ne vienas vestuves palankiusi galiu pasakyti - pamastykit apie tai
Čia jau kaip kam
Man labai grazu ilgas sleifas, dar jei su neriniais

is patirties galiu pasakyti, kad visiskai jokio vargo vaikstant prisegti sleifa, o fotografuojantis atsegti
Zinoma, priklauso, kiek laiko buna fotografas, bet tarkim pas mus buvo iki baliaus pradzios dvare, tai koks skirtumas jau paskiau ta suknele

be to, viska galima graziai retusuoti

man buvo svarbiau grazios foto ir linksmai praleistas laikas bei man patinkanti suknele, ir visiskai nekreipiau demesio i tamsius jos galus sventes pabaigoje

bet aisku, cia tik mano nuomone, ir kiekvienos nuotakos reikalas rinktis

svarbiausia gerai jaustis