Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 02, 15:30)
padekit rasti suknele wub.gif  gal kas kur uzmatet 4u.gif

Tobula;)! As jau suradau siuveja, kuri man pasius sita modeliuka:)
Atsakyti
QUOTE(AndziukasAndziukas @ 2012 10 09, 23:20)
Tobula;)! As jau suradau siuveja, kuri man pasius sita modeliuka:)

liux thumbup.gif nes suknele ir man tobulybe bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 10, 12:38)
liux thumbup.gif  nes suknele ir man tobulybe bigsmile.gif

joo, labai grazi:) pats modeliukas:) nes as bidki keisiu..nugara ir rankovytes:)
Atsakyti
QUOTE(AndziukasAndziukas @ 2012 10 10, 16:01)
joo, labai grazi:) pats modeliukas:) nes as bidki keisiu..nugara ir rankovytes:)

zinoma, jug visaip galima improvizuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2012 10 08, 18:23)
Karelija, kokiu groziu pridejote  wub.gif Visos superines kurios ne zuvytes  4u.gif O pirmoji isvis fantastiska  wub.gif  wub.gif  wub.gif

man taip pat labai gražios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2012 09 08, 01:16)
Mergaites kazin kur sitokia suknute rasti?????

Visai netyčia radau skelbiu taškas lt puslapyje, kažkas parduoda tokią
smile.gif pasižiūrėkit, gal dar neparduota:) man neleidžia to puslapio nuorodos įkelti
Atsakyti
ax.gif
Fainos suknelės...

Aš irgi ieškau bet minimaliai kuklios, trumpos gal net megztos... rolleyes.gif

Nesupykit, bet duosiu patarimą imančioms sukneles su "užuolaidomis" - na, kai velkasi suknelės galas metra ir ilgiau.... blush2.gif
Tokios suknelės taip - turi grožio ir gnaiužia kvapą, bet... kol esi oficialiojoj dalyje - po to kai išeini į gatvę, važinėjimai po gamtą ir pn... nelakstysi juk pakėlusi uodegos visą laiką... ir nepriprašysi jog tau ją nešiotų kas nors...
Todėl labai tragiškai atrodo kai į šventės vietą atvažiuoja nuotaka su tokia suknia, juodom purvinom suknios padalkėm... Gerai kai toks dalykas nusisega, - o jei ne... doh.gif Na, taip, čia gal smulkmena, bet po to balius įsivažiuoja, prasideda šokiai ir pn... Žiauriai atrodo, kai tą "galą" susuka į dešrą ir prisega prie suknios, kad netrukdytų....... Gaila foto čia neturiu - ikelciau...

Ne vienas vestuves palankiusi galiu pasakyti - pamastykit apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mishkinuke @ 2012 10 17, 12:50)
ax.gif
Fainos suknelės...

Aš irgi ieškau bet minimaliai kuklios, trumpos gal net megztos...  rolleyes.gif

Nesupykit, bet duosiu patarimą imančioms sukneles su "užuolaidomis" - na, kai velkasi suknelės galas metra ir ilgiau....  blush2.gif

cia tikra teisybe, mano drauge praeita vasara tuokesi, su suknele kuri buvo su ilgu sleifu, ir kaip tycia lijo ta diena, tai sukneles galas buvo visas juodas, ji sake tiek nervinosi, bet fotografe pasake, kad isbalins ja foto su fotoshopu, tai nuotraukose ji balta, bet istikro, tai sake juoda buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mishkinuke @ 2012 10 17, 12:50)
ax.gif
Fainos suknelės...

Aš irgi ieškau bet minimaliai kuklios, trumpos gal net megztos...  rolleyes.gif

Nesupykit, bet duosiu patarimą imančioms sukneles su "užuolaidomis" - na, kai velkasi suknelės galas metra ir ilgiau....  blush2.gif
Tokios suknelės taip - turi grožio ir gnaiužia kvapą, bet... kol esi oficialiojoj dalyje - po to kai išeini į gatvę, važinėjimai po gamtą ir pn... nelakstysi juk pakėlusi uodegos visą laiką... ir nepriprašysi jog tau ją nešiotų kas nors...
Todėl labai tragiškai atrodo kai į šventės vietą atvažiuoja nuotaka su tokia suknia, juodom purvinom suknios padalkėm... Gerai kai toks dalykas nusisega, - o jei ne...  doh.gif Na, taip, čia gal smulkmena, bet po to balius įsivažiuoja, prasideda šokiai ir pn... Žiauriai atrodo, kai tą "galą" susuka į dešrą ir prisega prie suknios, kad netrukdytų....... Gaila foto čia neturiu - ikelciau...

Ne vienas vestuves palankiusi galiu pasakyti - pamastykit apie tai  ax.gif

Čia jau kaip kam 4u.gif
Man labai grazu ilgas sleifas, dar jei su neriniais wub.gif is patirties galiu pasakyti, kad visiskai jokio vargo vaikstant prisegti sleifa, o fotografuojantis atsegti mirksiukas.gif
Zinoma, priklauso, kiek laiko buna fotografas, bet tarkim pas mus buvo iki baliaus pradzios dvare, tai koks skirtumas jau paskiau ta suknele biggrin.gif be to, viska galima graziai retusuoti smile.gif man buvo svarbiau grazios foto ir linksmai praleistas laikas bei man patinkanti suknele, ir visiskai nekreipiau demesio i tamsius jos galus sventes pabaigoje 4u.gif bet aisku, cia tik mano nuomone, ir kiekvienos nuotakos reikalas rinktis 4u.gif svarbiausia gerai jaustis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklaust nuomonės apie šią suknelę?

http://www.lightinth...ss_p167942.html

Kaip ji jums? smile.gif Aišku viskas nuo norų ir svajonių priklauso, bet gal pastebėsit tai ko nematau aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2012 10 18, 08:52)

Kaip ji jums? smile.gif  Aišku viskas nuo norų ir svajonių priklauso, bet gal pastebėsit tai ko nematau aš smile.gif

Man nepatiko g.gif pirmiausia - ilgis, kai nei ilga, nei trumpa, nei iki puses blauzdu g.gif toks vaizdas, kaip ne reikiamo ilgio suknele uzdeta butu g.gif ir siaip man jinai perkrauta truputi, tos geles, blizguciai g.gif nesupykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2012 10 18, 08:52)

Kaip ji jums? smile.gif  Aišku viskas nuo norų ir svajonių priklauso, bet gal pastebėsit tai ko nematau aš smile.gif

man irgi suknelė nelabai, aš daugiau klasikos gerbėja, tai man taip pat užkliūna ilgis... Vis galvoju kaip ant tikros nuotakos atrodys, kaip nuotraukose... Nes reklaminiai manaekenių atvaizdai dažniausiai skiriasi nuo gyvenimiškų... smile.gif
Atsakyti