Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Man irgi grazios, ypac ju virsus superinis (kai as noriu butinai su petnesomis), uztat apacios nepatinka verysad.gif
Atsakyti
user posted image

mano suknytė smile.gif Tik nuometas buvo lengvas, trumpesnis ir toks pūstas, iš keturių sluoksnių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 11 15, 22:56)

Grazi! As noriu butent su tokiom petneselem, bet dar neradau smile.gif Ir modelis man grazus, tik pagal savo skoni rinkciausi trumpesniu sleifu ir maziau pusta, bet siaip tai grazi! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 22 lapkričio 2012 - 12:08
Na o mano skoniui ne, visos mes skirtingos biggrin.gif
Atsakyti
Barda, labai grazi suknele wub.gif wub.gif wub.gif
Gal galima butu realia sukneles foto pamatyti?

Siandien ziurinejau per skelbimus, kur parduoda nuotakos jau syki apsivilktas sukneles, tai katalogines ir realios foto skirias kaip diena ir naktis doh.gif
Atsakyti
Butent doh.gif o man dar viena taska uzrode, kur pardavineja pigiai sukneles, bet graziasias pagrinde tik uzsakineja, neturi, o kai prisiziurejau kaip skiriasi sukneles realybeje, tai visiskai atsoko fantazija uzsisakyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2012 11 15, 22:42)
Barda, labai grazi suknele  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Gal galima butu realia sukneles foto pamatyti?

Siandien ziurinejau per skelbimus, kur parduoda nuotakos jau syki apsivilktas sukneles, tai katalogines ir realios foto skirias kaip diena ir naktis  doh.gif

Galiu, trumpam įkeliu :
user posted image
Pats priekis:
user posted image
Bendras vaizdas:
user posted image
Atsakyti
A.Barge vestuvinės suknelės - su retro prieskoniu

http://gyvenimas.del...u.d?id=60000301
Atsakyti
Man bardos suknele llaaaabai patiko, mano nuomone , ta suknele atrodo geriau ne ant manekenes, o ant. Jos
Atsakyti
QUOTE(mmileta @ 2012 11 16, 12:41)
A.Barge vestuvinės suknelės - su retro prieskoniu

http://gyvenimas.del...u.d?id=60000301

tik kelias grazias maciau smile.gif bet man ant manekeniu nelabai graziai atrodo.. tokios biski per dideles ant ju.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 11 16, 00:08)
Galiu, trumpam įkeliu :

labai labai graziai atrodote bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Barda, wow, fantastika, super atrodete wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif Dar geriau negu kataloge wub.gif Grazi suknele dar grazesnei nuotakai 4u.gif
Atsakyti