Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 30, 20:34)
Va prašom  4u.gif
pirma vieta
antra vieta ebay
Tik va man neaišku kaip ten su tom parduotuvėm..nes pvz ebay reikia išmatavimus parašyt kai užsisakai, o per tą pirmąjį psl tiesiog dydį pasirinkt.. g.gif
Papildyta:

Man pirmoji irgi gražiausia  wub.gif

Man taip pat buvo ,kai sakiausi savaja suknele,tai tu pirmiau parasyk pardavejui ten,as jam parasiau kad noriu tokios sukneles,paklausiau kokia medziaga ir t.t.po to issimatavau ir nusiunciau visus ismatavimus savo,kaip jie ten praso apacioj po suknele pvz kaip matuotis.ir jam nusiunciau tuos ismatavimus,ir paklausiau ar jau galiu apmoketi,tai apmokejau ir viskas gerai. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Lamelaa,2013 01 30, 17:34]
Va prašom 4u.gif
pirma vieta
antra vieta ebay
Tik va man neaišku kaip ten su tom parduotuvėm..nes pvz ebay reikia išmatavimus parašyt kai užsisakai, o per tą pirmąjį psl tiesiog dydį pasirinkt.. g.gif
Papildyta:

Labai graži suknelė smile.gif Aš pati kažko tokio norėčiau, tik gal ne baltos, o šampaninės spalvos. Gaila nėra foto kaip atrodytų...Lamelaa, ar jau užsisakėte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2013 01 31, 12:52)
Grazi!  wub.gif 
Maniske irgi bus panasaus stiliaus smile.gif  Pustos man nepatinka, visokios labai "stiliovos" irgi ne man, esu kukli nuotaka, o toks stilius pats paciausias thumbup.gif

aš ir tokia pati, bandžiau matuotis tikrai labai gražią pūstą suknelę, bet aš manau, kad ji mano asmenybei per puošni buvo. šitą modeliuką apsivilkusi iš karto pamilau ir galiu pasakyti labai nebrangi maniškė, visiškai naują ją pasiimsiu penktadienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 30, 20:34)
Va prašom  4u.gif
pirma vieta
antra vieta ebay

fantastiska wub.gif
Papildyta:
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 01 27, 20:34)
Sveikutės, dalinuosi ir savo nusižiūrėtom suknutėm  smile.gif
Nr1. http://www.ebay.co.u...=item257524c2d7
Nr.2. http://ofdresses.inf...with-open-back/
Nr. 3. http://www.kaboodle....exy-bridal-gown

Nesu apsisprendusi dėl stiliaus dar... tikiuos, kad pradėjusi eit į salonus, pamatysiu kaip realiai atrodo smile.gif  tad labai laukiu jūsų atsiliepimų apie šias suknutes smile.gif

antra thumbup.gif
Atsakyti
man trečia pimoje vietoje, o pojos antroji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lau_ura @ 2013 01 31, 15:46)
Labai graži suknelė smile.gif  Aš pati kažko tokio norėčiau, tik gal ne baltos, o šampaninės spalvos. Gaila nėra foto kaip atrodytų...Lamelaa, ar jau užsisakėte?  smile.gif

Kol kas dar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 31, 15:50)
Kol kas dar ne  ax.gif

Aš gal dar savaitgalį paskirsiu paieškai internete, bet kažkodėl ir aš labai jau linkstu prie šios suknelės smile.gif Galvoju jei sakyčiausi, tai gal iš ebay, nes jiems visus išmatavimus nusiuntus didesnė tikimybė, kad viskas tiks smile.gif
Atsakyti
[quote=Lamelaa,2013 01 30, 20:34]
Va prašom 4u.gif
pirma vieta
antra vieta ebay
Papildyta:

aš kai pamačiau Anusauskaite su lengvai krintančia suknele, tai kitokios nebeisivaizduoju. turbūt svaigsiu kol nepasimatuosiu, kad isitikinčiau man tinka ar ne. visalaika norėjau nėriniuotos, bet šitoji ir su nėriniais, kaip suprantu, ir lengvai krintanti. kol kas ji man pačiausia thumbup.gif
o Jūs ja pirksite ar ieškosite nuomuotis? nes pirkti internetu g.gif nejauku man asmeniškai
Atsakyti
Papildyta:
aš kai pamačiau Anusauskaite su lengvai krintančia suknele, tai kitokios nebeisivaizduoju. turbūt svaigsiu kol nepasimatuosiu, kad isitikinčiau man tinka ar ne. visalaika norėjau nėriniuotos, bet šitoji ir su nėriniais, kaip suprantu, ir lengvai krintanti. kol kas ji man pačiausia thumbup.gif
o Jūs ja pirksite ar ieškosite nuomuotis? nes pirkti internetu g.gif nejauku man asmeniškai
[/quote]

Aš tai pirksiu, nes neturiu kitos išeities...Gyvenu ne Lietuvoje ir čia niekas nenuomoja. Paskaičiau komentarus, atsiliepimus. Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutikas @ 2013 02 01, 14:00)
aš kai pamačiau Anusauskaite su lengvai krintančia suknele, tai kitokios nebeisivaizduoju. turbūt svaigsiu kol nepasimatuosiu, kad isitikinčiau man tinka ar ne. visalaika norėjau nėriniuotos, bet šitoji ir su nėriniais, kaip suprantu, ir lengvai krintanti. kol kas ji man pačiausia  thumbup.gif
o Jūs ja pirksite ar ieškosite nuomuotis? nes pirkti internetu  g.gif nejauku man asmeniškai

Pirksiu, nes kitos išeities ir aš neturiu ax.gif
Va kokią šiendien radau.. mirsiu, nes man ji per brangi.. verysad.gif 7800 Lt..
user posted image

ir šita visai nieko wub.gif
user posted image

ir turėjau aš jas pamatyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 02 01, 15:58)
Pirksiu, nes kitos išeities ir aš neturiu  ax.gif
Va kokią šiendien radau.. mirsiu, nes man ji per brangi..  verysad.gif 7800 Lt..
user posted image

ir šita visai nieko  wub.gif
user posted image

ir turėjau aš jas pamatyti  doh.gif

kam parodei??? Dabar ir as jas isimylejau, o savaja jau nusipirkau! ax.gif Viskas daugiau neziuresiu sitos temos! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2013 02 01, 17:42)
kam parodei??? Dabar ir as jas isimylejau, o savaja jau nusipirkau!  ax.gif  Viskas daugiau neziuresiu sitos temos! biggrin.gif

Grožis ane? bigsmile.gif
Atsakyti