Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Kaštanka @ 2013 04 05, 23:52)
lb grazi, elegantiska! tik jei vestuves karsta vasara prakaituomet su tokia manau labai

Mūsų vestuvės po 6 sav. Svarstau ar apskritai sniegas spės nutirpti smile.gif Pokštininkas pavasaris smile.gif Manau, kad nesuprakaituosiu tai tikrai ax.gif Bet suknytė pavergė mane iš pirmo karto wub.gif Ir audinį pavyko nusipirkti labai panašu.
Atsakyti
as tos kur ikeliau noreciau. vestuves liepos menesi. bet per kiniecius siutis...nu baisu. o biudzetas labai limituotas. geros siuvejos paslaugos daugiau kainuos. turbut iekosiu kazka is salono, parduotuviu...yra isparduotuviu visokiu... ech..
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2013 04 05, 21:45)
Stai mano svajoniu suknele  blush2.gif  dievinu wub.gif Kadangi originalas man per brangus, siunuosi labai panasia.

Nuostabi - pasirodykit, kai turėsit savo. Po vestuvių žadat parduot?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2013 04 06, 13:43)
Nuostabi - pasirodykit, kai turėsit savo. Po vestuvių žadat parduot?

Pasirodysiu, bet galbūt tik po vestuvių ax.gif O ar pardavinėsiu, žiūrėsim po vestuvių jau. Bet greičiausiai, jog bandysiu perleisti kitai nuotakai smile.gif
Atsakyti
kur siunates tokia? laaabai grazi 4u.gif

QUOTE(pupkis @ 2013 04 05, 21:45)
Stai mano svajoniu suknele  blush2.gif  dievinu wub.gif Kadangi originalas man per brangus, siunuosi labai panasia. user posted image

Atsakyti
Sveikos naujamartės, sunku vienai išsirinkti suknelę, tai ieškau patariamojo balso? Kadangi vestuvės kuklios ieškau trumpos suknelės, laviruoju pakolkas tarp šitų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalma: 09 balandžio 2013 - 09:55
QUOTE(Vitalma @ 2013 04 09, 09:53)
Sveikos naujamartės, sunku vienai išsirinkti suknelę, tai ieškau patariamojo balso? Kadangi vestuvės kuklios ieškau trumpos suknelės, laviruoju pakolkas tarp šitų?

labai grazios. wub.gif Bet jei rinktis , tai balsuoju uz pirma first.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2013 04 09, 08:53)

pirma grazesne.

o dar grazesne sita http://www.very.co.u...wedding dresses
ir kaina nedidele. zinau panele kuri pirko is cia suknele sita, super atrode
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2013 04 09, 10:35)
labai grazios.  wub.gif  Bet jei rinktis , tai balsuoju uz pirma  first.gif

ir man pirmoji grazesne smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už nuomones, aš irgi linkstu prie pirmos, ja galima pagal savo matmenis parsisiųsti thumbup.gif
QUOTE(Kaštanka @ 2013 04 09, 11:47)
pirma grazesne.
o dar grazesne sita http://www.very.co.u...wedding dresses
ir kaina nedidele. zinau panele kuri pirko is cia suknele sita, super atrode

Koks gožis wub.gif wub.gif Man jau per daug graži kuklioms vestuvėms/krikštynoms doh.gif Be to mano dydžio nėra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalma: 09 balandžio 2013 - 12:52
QUOTE(Vitalma @ 2013 04 09, 10:53)

Uz pirmaja 4u.gif
kadangi mano svente irgi bus kukli, sia suknele irgi buvau isidemejusi
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2013 04 09, 12:48)
Ačiū mergaitės už nuomones, aš irgi linkstu prie pirmos, ja galima pagal savo matmenis parsisiųsti thumbup.gif
Koks gožis wub.gif  wub.gif  Man jau per daug graži kuklioms vestuvėms/krikštynoms doh.gif Be to mano dydžio nėra  doh.gif

O man jūsiškės gražesnės ax.gif
Ir taip pat balsuočiau už pirmąją 4u.gif
Atsakyti