Mūsų vestuvės po 6 sav. Svarstau ar apskritai sniegas spės nutirpti Pokštininkas pavasaris Manau, kad nesuprakaituosiu tai tikrai Bet suknytė pavergė mane iš pirmo karto Ir audinį pavyko nusipirkti labai panašu.
as tos kur ikeliau noreciau. vestuves liepos menesi. bet per kiniecius siutis...nu baisu. o biudzetas labai limituotas. geros siuvejos paslaugos daugiau kainuos. turbut iekosiu kazka is salono, parduotuviu...yra isparduotuviu visokiu... ech..
Sveikos naujamartės, sunku vienai išsirinkti suknelę, tai ieškau patariamojo balso? Kadangi vestuvės kuklios ieškau trumpos suknelės, laviruoju pakolkas tarp šitų?
Sveikos naujamartės, sunku vienai išsirinkti suknelę, tai ieškau patariamojo balso? Kadangi vestuvės kuklios ieškau trumpos suknelės, laviruoju pakolkas tarp šitų?
Ačiū mergaitės už nuomones, aš irgi linkstu prie pirmos, ja galima pagal savo matmenis parsisiųsti
Koks gožis Man jau per daug graži kuklioms vestuvėms/krikštynoms Be to mano dydžio nėra