Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Jackson ♫, ♥

Ar matet kaip Ceslovas Gabalis MJ pamegdziojo?biggrin.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Xero @ 2012 10 13, 11:09)

Aš tai ten tai čia, naujienas paskaitau, bet forumams laiko nelabai belieka  rolleyes.gif .

o gaila, galetum kada ir i meetus prisijungti smile.gif Turbut girdejai,kad Vilniuje buvo svenciamas ir MJ gimtadienis ir 3ciosios metines paminetos?
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vile1897 @ 2012 10 13, 11:08)
Kokie zmones pas mus apsilanke biggrin.gif  Turbut snigs  blink.gif biggrin.gif
Kaip laikotes?  4u.gif

Princas...i Kleina? Parodykite man to Kleino nuotrauka...As tai visad tuos vaikais laikysiu tik MJ...Tarkim...Jei Princas Kleino, tai is kur pas ji baltme?  unsure.gif

Blanketas...atrodo tvirto charakterio, bet jautrus, matosi kad dar nesusitaike su tuo kas vyksta, gaila,kad priverstas daryti tai kas jam nepatinka verysad.gif  Tikiuosi ateityje parodys savo...

Nu aišku,kad panašus ir su metais tie panašumai ryškėja biggrin.gif .

Bet kokiu atveju, tai nieko nereiškia, Maiklo vaikai ir viskas, bet nesilaikau taip įsikibusi kai kurių nuostatų, kaip kai kurie Maiklo gerbėjai .

O, Gabalis kokiame neįprastame amplua, nemačiau, bet malonu, kad MJ įvaizdis gyvas.

Papildyta:
QUOTE(vile1897 @ 2012 10 13, 11:13)

o gaila, galetum kada ir i meetus prisijungti smile.gif  Turbut girdejai,kad Vilniuje buvo svenciamas ir MJ gimtadienis ir 3ciosios metines paminetos?
Papildyta:
user posted image

Girdėjau girdėjau, bet tą dieną negalėjau. O ir šiaip šeima, darbai,mokslai, dar papildoma veikla, nebėra laiko, jau ir taip per 3 metus forumuose praleidau begalę laiko, reikia nudirbti darbus smile.gif . O Maiklas liko kaip visada šalia wub.gif .
Atsakyti
Ar uzsisakei bad25? smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
del diciu tai suprantu. bet kam ta Blanketa tempt ten... unsure.gif
Atsakyti
Paris bus grozio pavyzdis, jei jau dabar nera...smile.gif
Atsakyti
Kaune..o gal jau matet, Kaunieciai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2012 10 12, 21:49)

QUOTE(Xero @ 2012 10 13, 08:23)

O prapuolenes atsirado,smagu jus matyt bigsmile.gif jau pasiilgus buvau biggrin.gif

QUOTE(Xero @ 2012 10 13, 11:09)
Prudence Solomon - Maiklo draugė iš P. Afrikos, na toji nuotaka, kur jis vestuvese 1996 metais dalyvavo ir vėliau  kelis kartus su ja/ja ir jos vyru rodėsi.

user posted image
Aš tai ten tai čia, naujienas paskaitau, bet forumams laiko nelabai belieka  rolleyes.gif .

Sitoj foto akys labai Blanketo akytes primena.

QUOTE(vile1897 @ 2012 10 13, 11:13)
Ar matet kaip Ceslovas Gabalis MJ pamegdziojo?biggrin.gif

Ai,geriau jau buciau nemacius ax.gif patinka man Gabalis,bet su Maiklu jis nelabai susidraugaves biggrin.gif

QUOTE(vile1897 @ 2012 10 15, 09:57)
Paris bus grozio pavyzdis, jei jau dabar nera...smile.gif

Oi paris,tikra grazi jauna ledi daros wub.gif
Atsakyti
Labas, seniai matytoms biggrin.gif Kuo ten jums Princas panašus į Kleiną, aš vis nagrinėjuosi jų nuotraukas ir man nepanašus. Nors į MJ irgi nepanašus, nei į Debbie smile.gif Bet vistiek labiau linkus tikėti, kad jis Maiklo...

Žiūrėjot kas nors vakar Queen koncertą Forum Cinemas? Aš nuėjau - buvo nerealu! Ir garsas, ir vaizdas. Freddie nepakartojamas, gaila, kad dabar nieko panašaus neturim.
Atsakyti
irnesakyk.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
nematytos bad scenos
https://www.youtube....player_embedded
Atsakyti
user posted image

http://www.youtube.c...feature=related

user posted image
Atsakyti