QUOTE(R@skil@ @ 2015 11 05, 20:46)
Visai neblogai man susiklause Xscape.Is visu iskeptu albumu man ko gero sis geriausias.Aisku su senais MJ albumais nepalyginsi,bet vat vis kazkas....nors tiek....MJ su manim kiekviena diena.Susiradus tokia radio stoti,kur daznai leidzia jo dainas.Tai kol dirbu kokias 3 tikrai isgirstu
kaip tau sis albumas?
Ir as dar neturiu bilietu.Bet kalbinu vyra kad nupirktu.Ir vaikai nori.As daugausiai del ju ir zyziu.Juk nezinia kada paskui gyvenime pamatys toki koncerta.Jiems uzteko pasakyti kad tai MJ sesuo ir to uzteko.Vien del to jie nori.Gerai mano seimyna.Tik vaikai kazkaip greitai uzaugo
Kuriam svieto gale tu randiesi?
Papildyta:
Tikrai kad jeeeeeeezau........
sitaip ir infarktas gali istikti....
Kaip tavo maziausioji auga?Ar labai triuksmauja?

Ir as dar neturiu bilietu.Bet kalbinu vyra kad nupirktu.Ir vaikai nori.As daugausiai del ju ir zyziu.Juk nezinia kada paskui gyvenime pamatys toki koncerta.Jiems uzteko pasakyti kad tai MJ sesuo ir to uzteko.Vien del to jie nori.Gerai mano seimyna.Tik vaikai kazkaip greitai uzaugo

Kuriam svieto gale tu randiesi?
Papildyta:
Tikrai kad jeeeeeeezau........

Kaip tavo maziausioji auga?Ar labai triuksmauja?
Man irgi labai neblogai klausosi, tikrai daug geresnis, nei "Maiklas" su tuo procesintu Maiklo balsu, o favoritas mano - Chicago

Aš LT kai kada, nes dukra čia mokyklą kol kas lanko, bet dažnai būnu ir Londone.
O Maiko kasdien klausau, čia kaip sakoma viena kartą įbridęs, nebeišlipsi

Papildyta:
QUOTE(audryta @ 2015 11 03, 11:56)
Sveikinu su šeimos pagausėjimu