Įkraunama...
Įkraunama...

Michael Jackson ♫, ♥

QUOTE(R@skil@ @ 2015 11 05, 20:46)
Visai neblogai man susiklause Xscape.Is visu iskeptu albumu man ko gero sis geriausias.Aisku su senais MJ albumais nepalyginsi,bet vat vis kazkas....nors tiek....MJ su manim kiekviena diena.Susiradus tokia radio stoti,kur daznai leidzia jo dainas.Tai kol dirbu kokias 3 tikrai isgirstu  bigsmile.gif  kaip tau sis albumas?
Ir as dar neturiu bilietu.Bet kalbinu vyra kad nupirktu.Ir vaikai nori.As daugausiai del ju ir zyziu.Juk nezinia kada paskui gyvenime pamatys toki koncerta.Jiems uzteko pasakyti kad tai MJ sesuo ir to uzteko.Vien del to jie nori.Gerai mano seimyna.Tik vaikai kazkaip greitai uzaugo g.gif
Kuriam svieto gale tu randiesi?
Papildyta:

Tikrai kad jeeeeeeezau........  karsta.gif sitaip ir infarktas gali istikti....
Kaip tavo maziausioji auga?Ar labai triuksmauja?

Man irgi labai neblogai klausosi, tikrai daug geresnis, nei "Maiklas" su tuo procesintu Maiklo balsu, o favoritas mano - Chicago wub.gif. Kažkur skaičiau, kad Timbaland, įrašinėdamas tą dainą jautė lyg Maiklas stovėtų šalia ir kalbėtųsi su juo biggrin.gif. Man irgi toks pojūtis kyla, labai emocinga daina. DYKWYCA, Blue Gangsta superinės.
Aš LT kai kada, nes dukra čia mokyklą kol kas lanko, bet dažnai būnu ir Londone.
O Maiko kasdien klausau, čia kaip sakoma viena kartą įbridęs, nebeišlipsi cool.gif . Tik forumuose nera laiko sėdėt.

Papildyta:
QUOTE(audryta @ 2015 11 03, 11:56)

Sveikinu su šeimos pagausėjimu bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2015 11 05, 21:46)
Kaip tavo maziausioji auga?Ar labai triuksmauja?

gerai. diena aktyvi, o nakti miega biggrin.gif
QUOTE(Xero @ 2015 11 08, 18:34)
Sveikinu su šeimos pagausėjimu  bigsmile.gif .

aciu blush2.gif
Atsakyti
Jus kazkur dar bendraujat apie Maikla, ar visai nebebendraujat? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xero: 13 lapkričio 2015 - 11:43
QUOTE(Xero @ 2015 11 13, 12:40)
Jus kazkur dar bendraujat apie Maikla, ar visai nebebendraujat?  biggrin.gif

Fcb yra MJ fanu grupe wink.gif
Man irgi Chicago arciausiai sirdies wub.gif MJ balsas ten toks siltas,kad norisi klausytis ir klausytis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2015 11 13, 13:52)
Fcb yra MJ fanu grupe wink.gif
Man irgi Chicago arciausiai sirdies  wub.gif  MJ balsas ten toks siltas,kad norisi klausytis ir klausytis  wub.gif

Butu malonu,jei leistumet prisijungt.As jokios grupes nezinau.Yra kelios,bet ten tikrai ne jus.
Atsakyti
QUOTE(Xero @ 2015 11 13, 18:38)
Butu malonu,jei leistumet prisijungt.As jokios grupes nezinau.Yra kelios,bet ten tikrai ne jus.

as tave lyg drauguose FB turejau? ar ne?

su maziuke buvom pas neurologe. pediatre i siuntima irase rachita... gavom mankstu. o Emutei ne barskinamas zaislas rupejo, o rezidentas stovintis salia neurologes. tiek ji jam sypsojosi ir snekejo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2015 11 20, 19:20)
as tave lyg drauguose FB turejau? ar ne?

su maziuke buvom pas neurologe. pediatre i siuntima irase rachita... gavom mankstu. o Emutei ne barskinamas zaislas rupejo, o rezidentas stovintis salia neurologes. tiek ji jam sypsojosi ir snekejo laugh.gif

Keiciau FB,pas mane draugai buvo dinge,kai kuriuos reabilitavau.
Kas ten pas jus per grupe,uzslaptinta visa ir nepriimat nieko. g.gif . Na per prievarta nesibrausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xero: 21 lapkričio 2015 - 09:04
QUOTE(Xero @ 2015 11 21, 10:03)
Keiciau FB,pas mane draugai buvo dinge,kai kuriuos reabilitavau.
Kas ten pas jus per grupe,uzslaptinta visa ir nepriimat nieko. g.gif . Na per prievarta nesibrausiu.

aga, slapta. parasyk kaip vadinies fb ir imesiu i grupe
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2015 11 21, 11:55)
aga, slapta. parasyk kaip vadinies fb ir imesiu i grupe

Gal tiek to biggrin.gif . Jau ne tau vienai rasiau,o beje tu fb neatsakai rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Xero @ 2015 11 21, 16:42)
Gal tiek to  biggrin.gif . Jau ne tau vienai rasiau,o beje tu fb neatsakai  rolleyes.gif .

tuoj paziuresiu. turiu du acc biggrin.gif nematau zinutes. parasyk Audrone Vunapuu. pridesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 21 lapkričio 2015 - 18:29
QUOTE(Xero @ 2015 11 21, 16:42)
Gal tiek to  biggrin.gif . Jau ne tau vienai rasiau,o beje tu fb neatsakai  rolleyes.gif .

Niuu tik ka patikrinau fcb,man tikrai nerasiai.O juk as nusiunciau tau savo duomenis I AZ.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demetra: 22 lapkričio 2015 - 11:38