Ir gal kas gali paaiskinti,kaip konkrečios prekes nuoroda reikia nukopijuoti,nes man nusikopijuoja bendras puslapis tik.
Ar jau užsakete Mysupermarket?
Ir gal kas gali paaiskinti,kaip konkrečios prekes nuoroda reikia nukopijuoti,nes man nusikopijuoja bendras puslapis tik.
Merginos, ryt dienai lieka:
Tesco (truksta iki 10 svaru nemokamam pristatymui)
Matalan (truskta ~ 14 svaru)
Sportsdirect - antradieniui/treciadieniui
Taip pat gal yra norinciu uzsakyti is store21? atsiuskite
Tesco (truksta iki 10 svaru nemokamam pristatymui)
Matalan (truskta ~ 14 svaru)
Sportsdirect - antradieniui/treciadieniui
Taip pat gal yra norinciu uzsakyti is store21? atsiuskite
Sveiki,
O next vip nedarysit uzsakymo?
O next vip nedarysit uzsakymo?
Gal galit patarti del Asda rubu vaikuciams?jie didinti,ar atitinka?jei mergaite 83cm, palaidinuke imti 1.5-2dydi ar mazesni?aciu
QUOTE(Kripu @ 2012 09 19, 16:22)
Gal galit patarti del Asda rubu vaikuciams?jie didinti,ar atitinka?jei mergaite 83cm, palaidinuke imtiar mazesni?aciu 
Tikrai mažesnio neimkit. 1.5-2dydis bus pats tas, o maniškė panašaus ūgio nešioja ir 2-3 metų dydį, tik rankivės ilgokos.
Gal kur esat matę Fisher price maitinimo kėdučių?
QUOTE(bilekokia @ 2012 09 19, 19:19)
Tikrai mažesnio neimkit. 1.5-2dydis bus pats tas, o maniškė panašaus ūgio nešioja ir 2-3 metų dydį, tik rankivės ilgokos.
negali buti
QUOTE(Kripu @ 2012 09 19, 16:22)
Gal galit patarti del Asda rubu vaikuciams?jie didinti,ar atitinka?jei mergaite 83cm, palaidinuke imti 1.5-2dydi ar mazesni?aciu 
ziurint kokio sudejimo.. mano kruopa smulki, tai dabar jau esam ~ 88-89, ytai matt jau trauksim 1.5-2, iki siol uzsakinejau 12-18..
Papildyta:
QUOTE(Monikau @ 2012 09 19, 13:44)
ne, is VIP neuzsakinejam..
QUOTE(Karvytė Mū @ 2012 09 19, 20:57)
negali buti
maniskes ugis apie 88 cm, pilnai nesioja 12-18 men george rubus, 1.5-2 metams dar nemazai rubu per dideli 
ai,sikart bandysiu imt 12-18men.dydi,nes ir hm, ir next visi 12-18men.dar per dideli. manoji irgi kruopa
beje,ar dar nenupirkta is kokios nors parduotuves,kur antradienio parase buvo?
QUOTE(Kripu @ 2012 09 19, 20:22)
Dar ne, galite greit greit atsiusti
SPORTSDIRECT nedaug truksta iki free deliverio, gal dar kas prisijungsite?
QUOTE(sssraige @ 2012 09 19, 21:07)
Dar ne, galite greit greit atsiusti 
As jei rasiu, atsiusiu uz 5min